Halep, în mijlocul unui nou scandal după înfrângerea de la Miami, fanii sunt de partea ei: „Nu m-am dopat niciodată”

În ziua în care românca a fost învinsă de Paula Badosa, scor 6-1, 4-6, 3-6, în primul tur de la Miami, daneza Caroline Wozniacki a numit-o indirect pe Halep trișoare și a spus că nu i se pare normal ca jucătoarele suspendate pentru dopaj să participe apoi la turnee prin wild carduri. 
Filip Stan
20 mart. 2024, 19:19
Halep, în mijlocul unui nou scandal după înfrângerea de la Miami, fanii sunt de partea ei:

Conflictul dintre Simona Halep (32 de ani) și Caroline Wozniacki (33 de ani), izbucnit la turneul de la Miami, a împărțit lumea tenisului în două! Românca are mulți susținători, dar există și voci care îi țin partea jucătoarei din Danemarca.

Declarațiile danezei nu au fost văzute cu ochi buni de către fanii tenisului, iar publicația americană Tennis World USA a selectat cele mai dure reacții postate pe Twitter la adresa lui Wozniacki:

„Wozniacki a fost mereu o plângăcioasă! E ‘mascota Serenei’ (n.r. americanca a ironizat-o pe Halep după suspendare), la ce te poți aștepta de la ea?”
„Îmi displace această femeie la fiecare interviu acordat. Chiar și ea trăiește din wild carduri și acum crede că poate decide cine le primește și cine nu”
„Cea mai bună prietenă a Serenei, pe bune”
„Când vor realiza oamenii că dopajul intenționat și depistarea pozitivă nu sunt același lucru? E cel mai jos nivel de gândire”
„Wozniacki a făcut cea mai mare greșeală în acest caz. În mod clar, Halep n-a vrut să trișeze, ci a făcut o greșeală neintenționată”

Simona Halep a anunţat la Miami cine va fi noul ei antrenor. Surpriză uriaşă!

Ce a spus Caroline Wozniacki despre Simona Halep

„În primul rând, întotdeauna mi-a plăcut Simona. Am avut întotdeauna o relaţie bună. Am fost foarte deschisă în trecut în legătură cu ceea ce simt despre dopaj şi toate acestea.

Cred că părerea mea despre dopaj este aceeaşi. Întotdeauna mi-am dorit un sport curat, corect pentru toată lumea. Este opinia mea.

Din nou, nu mă refer direct la Simona, dar dacă cineva trişează intenţionat, dacă cineva a fost testat pozitiv pentru dopaj… Înţeleg de ce un turneu vrea să aibă o mare vedetă, dar cred…

Nu este o critică la adresa nimănui… dar este convingerea mea personală, nu cred că oamenii ar trebui să primească wild carduri după aceea”, a declarat Wozniacki.

Replica Simonei Halep pentru Caroline Wozniacki: „Nu sunt o trișoare!”

„Sunt și oameni negativi, asta este cu siguranță posibil. M-am antrenat cu ea la Monaco și nu a exprimat ceva negativ față de mine, dar acum a făcut-o.

Ce spunea Simona Halep despre wild card-urile primite de Maria Şarapova după suspendarea pentru dopaj. Acum s-a întors roata!
Cred că ar trebui să citească decizia TAS, pentru că nu am fost o trișoare niciodată și nu s-a pus problema că m-am dopat vreodată. Este doar o contaminare de supliment.

Eu am luat doar 9 luni pentru că a fost o contaminare de supliment. Dacă puteam să joc din iulie anul trecut, așa cum ar fi trebuit, pentru că am luat doar 9 luni de suspendare, nu aș fi avut nevoie de wild card.

Așa că ar trebui să citească mai bine raportul, că nu sunt o trișoare și nu m-am dopat niciodată”, i-a declarat Halep în exclusivitate lui Gabriel Morariu, trimisul special al Digi Sport la Miami.

Jurnaliștii americani alimentează scandalul dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki! Ce noi acuzații i se aduc româncei: „Să-i prezinte scuze Mariei Sharapova”

După ce Simona Halep și Caroline Wozniacki s-au contrat la Miami Open, jurnaliștii de la „Tennis Weekly Podcast” i-au bătut obrazul româncei: „Să ne aducem aminte ce comentarii făcea Simona Halep în anul 2017 despre Maria Sharapova: ‘Pentru copii, pentru tinerii sportivi nu este ok să ajuţi cu wild-card o jucătoare care a fost suspendată pentru dopaj. Nu este vorba doar de Maria Sharapova aici, ci de toţi jucătorii care sunt găsiţi dopaţi’.

Ambele au fost interzise, au contestat interdicția și au obținut reducerea suspendării. Ambele au dovedit că dopajul a fost neintenționat. În cazul Mariei Sharapova, nu se poate spune că s-a dopat timp de 10 ani, dacă substanța nu era pe lista interzisă. Când a fost adăugată, Sharapova a fost testată pozitiv și a primit o interdicție. Aceeași instanță care a decis că Halep nu s-a dopat intenționat a hotărât același lucru în cazul Sharapovei”, au scris jurnaliștii din SUA.

Boris Becker se implică în conflictul Simona Halep și Caroline Wozniacki

Boris Becker a urmărit conflictul dintre cele două sportive și a postat, pe contul său de pe platforma X, fostă Twitter, 4 cuvinte, în limba engleză: „We love ya Simo! (n.r. Te iubim, Simo!)”, ca semn de susținere pentru jucătoarea noastră.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Patru zodii care pot câștiga la loto până la iarnă. Se anunță o perioadă de succes pentru ele
Capital.ro
Șoferii cu permis auto categoria B nu au voie, sub nicio formă. Legea interzice, fără excepție
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
TikTok ar putea fi interzis foarte curând în SUA
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Rămași împreună după Insula iubirii, s-au etalat pe plajă. Dovada clară că leșinul n-a contat! Nici inelul amanetat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Plan de pace în Ucraina. Anunț istoric din SUA: Războiul se oprește imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Președintele României Klaus Iohannis susține sportivii români la Jocurile Olimpice de la Paris
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!