Adela Popescu și-a surprins fanii, după ce a postat câteva imagini pe Instagram. ”Vine bebe 4! Poate faceți și o fetiță”

Adela Popescu le-a dat de gândit fanilor săi, după ce a postat pe Instagram o fotografie cu o burtică puțin suspectă! Actrița se afla în vacanță cu Radu Vâlcan, motiv pentru care a publicat și câteva imagini pe rețelele sociale. Iată ce au spus fanii!
Filip Stan
21 mart. 2024, 08:53
Adela Popescu și-a surprins fanii, după ce a postat câteva imagini pe Instagram. ”Vine bebe 4! Poate faceți și o fetiță”

Adela Popescu și-a pus din nou fanii pe jar, după ce a apărut pe Instagram cu o burtică suspectă. Aflată în vacanță alături de soțul ei, Radu Vâlcan, fosta prezentatoare a stârnit controverse în mediul online.

Citește și Cât plătesc Adela Popescu și Radu Vâlcan pentru școala privată a copiilor. Nu mulți români își permit o asemenea taxă

Mulți internauți au felicitat-o pentru sarcină! Iată imaginile de la care a pornit totul!

În acest moment, cele două vedete se bucură de o vacanță exotică. Adela Popescu și Radu Vâlcan au plecat să se relaxeze fără cei trei copii ai lor, așa că au avut șansa să se relaxeze mai mult.

Adela s-a afișat în costum de baie, însă apariția ei a atras atenție internauțilo și mulți au întrebat-o dacă este însărcinată din nou.

Îmbrăcată într-un costum de baie întreg, fosta prezentatoare de la PRO TV a părut, pentru câteva momente, însărcinată.

Fanii au observat burtica ușor proeminentă a Adelei Popescu, în videoclipul postat de aceasta pe plajă. Ea și Radu Vâlcan stau întinși pe nisip, iar el îi mângâie burtica.

Drept urmare, unii s-au grăbit să o felicite pentru noua sarcină.

„Poate faceți și fetița!”, „Este însărcinată iar?”, „Nu mai poate omul să plece într-o vacanță că, hop, vine burtica”, „Pe bune? Nu mai poate manca omul, sa fie putin balonat sau este obligatoriu sa fie burtica plata, gata e burta de gravida? Voi cum va simtiti sa va zica careva ca sunteti gravide si sa nu fiti? Ce vă priveste viata personala a altei persoane, chiar daca e persoana publică. Adela esti o frumoasa!”, „Unii oameni chiar nu inteleg cum arată abdomenul unei mame care a nascut 3 copii… Nici măcar nu e vorba de grăsime, e vorba de mușchii abdominali”, au fost o parte dintre mesajele internauților.

”Cum ar fi fost dacă nu țineam dietă?”

Adela a fost amuzată de toată situația și a făcut haz de necaz. Aceasta a spus că a încercat să arate bine înainte de vacanța din Thailanda, însă nu prea i-a ieșit.

„Eu mor de râs! Am pus acum vreo 10 minute o filmare cu mine și cu Radu de la plajă și oamenii, foarte foarte drăguți, mi-au comentat ”Felicitări, felicitări, vine bebe 4! Bravo, ce frumos! Se vede după burtică, se vede că burtica e proeminentă, uite cum pune mâna”.

Citește și Adela Popescu revine pe micile ecrane. La ce televiziune va apărea blondina: „Trebuie să fii la dispoziția oamenilor”

Asta în condițiile în care eu, înainte să vin în Thailanda, am mers în fiecare zi la sală, m-am culcat mai devreme ca să nu mă înfig în mâncarea din frigider, nu am mai pus gura pe pâine, pe dulciuri, pe nimic și oamenii îmi zic ”Burtica se vede”. Cum ar fi fost dacă nu țineam dieta asta? Glumesc, vă ador!”, a recunoscut Adela Popescu pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
România, lovită de furtuni. După o lună de caniculă, ANM anunță temperaturi scăzute, vijelie și grindină
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
Atenție! Începând de azi se completează formularul 216. Cine e obligat!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Jurnalista Alsu Kurmasheva, condamnată la șase ani și jumătate de închisoare în Rusia pentru „răspândirea de informații false”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!