Neînțelegerile dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu se mai termină! Procesul de divorț va fi reluat în curând. ”S-a întâmplat ceea ce el și-a dorit”

Alina Sorescu a fost invitată la emisiunea ”Xtra Night Show”, acolo unde a vorbit despre procesul de divorț pe care îl are cu Alexandru Ciucu. Care este motivul pentru care cei doi nu pot ajunge la o înțelegere, iar la mijloc sunt doi copii.
Alina Costache
21 mart. 2024, 09:19
Neînțelegerile dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu se mai termină! Procesul de divorț va fi reluat în curând. ”S-a întâmplat ceea ce el și-a dorit”

Alina Sorescu a fost invitată seara trecută în platoul Xtra Night Show, acolo unde a vorbit despre procesul de divorț pe care îl are cu Alexandru Ciucu, proces care urmează să fie reluat curând.

Citește și Pasiunea secretă a lui Alexandru Ciucu. Puțină lume știe acest lucru despre fostul soț al Alinei Sorescu

În urmă cu mai bine de un an, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu anunțau că divorțează. Acum, toată lumea a aflat de ruptura dintre cei doi.

Recent, și designerul a vorbit pentru prima dată despre separarea de mama fetelor sale, dar și despre relația pe care o are cu acestea, precizând că anul în care au luat-o pe drumuri separate a fost cel mai greu an din viața lui.

În timp ce Alexandru Ciucu a declarat că nu poate lua legătura cu Alina Sorescu și s-a arătat nemulțumit de faptul că ar petrece prea puțin timp cu fetițele, artista este de altă părere.

„Nu a fost din partea lui o încercare de a încheia lucrurile amiabil, deși noi întâlniri amiabile am avut și după introducerea acțiunii, dar nu s-au concluzionat. Noi vorbim prin prisma avocaților, așa cum merge procesul mai departe. Comunicăm ce ține de fetițe, nu e vorba că nu se poate comunica. Vorbim despre activitatea fetelor, de program, cum venim, cum le luăm, lucruri minime”, a declarat Alina Sorescu.

Artista l-a contrazis pe Alexandru Ciucu în legătură cu vizitele celor mici.

Ulterior, Alina Sorescu a explicat că prima hotărâre a fost ca fetițele să stea o săptămână la tată și o săptămână la mamă, ceea ce 6 luni s-a și întâmplat.

„Este bulversant. Copiii au nevoie de stabilitate pentru a avea o creștere armonioasă, pentru a avea o continuitate a activităților. La Curtea de Apel vara trecută am suspendat această decizie de o săptămână cu o săptămână pentru că s-au dovedit efectele care nu au fost benefice asupra fetițelor.

Programul despre care spune el acum că este foarte puțin este un program foarte des întâlnit în situațiile de genul ăsta. Este, de fapt, programul clasic.

Două weekend-uri pe lună, vacanțele la jumătate, iar copiii au vacanțe foarte dese acum. El are și două zile în timpul săptămânii, marțea și joia, atunci când nu are weekend. Fetițele sunt, totuși, fetițe, sunt micuțe. Carolina a împlinit 10 ani, Raisa are 7 ani și 10 luni”, a mai declarat Alina Sorescu.

”Lucrurile erau mai vechi între noi”

Invitată în platoul Xtra Night Show, Alina Sorescu s-a declarat uimită de declarațiile pe care le-a făcut Alexandru Ciucu.

„Despre noi se spunea de mai mulți ani că lucrurile nu merg tocmai bine. Se tot spunea în presă că suntem văzuți tot mai des singuri, așa că nu a fost o surpriză așa cum a spus el că lucrurile s-au întâmplat din senin.

Citește și Alina Sorescu s-a temut de divorţ: „Îmi scriu şi bărbaţi, da”. Noi detalii despre separarea de Alexandru Ciucu

Nu s-au întâmplat din senin. Într-un cuplu, mai ales atunci când vorbim de o căsnicie ca a noastră, care a durat 12 ani, lucrurile nu se întâmplă peste noapte. Lucrurile erau mai vechi între noi. Practic, s-a întâmplat ceea ce el și-a dorit, din păcate”, a mai spus Alina Sorescu.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Sectorul din București unde vor fi amplasate căsuțe pentru pisicile fără stăpân. Anunțul care-i va bucura pe toți iubitorii de animale
Capital.ro
Ucraina cere pace. Anunțul ISTORIC al Rusiei: La unison cu poziția noastră
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Secretele din spatele BMW. Mistere din istoria celebrei mărci auto
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Nu e banc! Cu câți lei a ajuns să se vândă un singur mic, la 'împinge tava' în Mamaia
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Românii au interzis! NU ai voie să faci acest gest. Este ilegal oriunde în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Olaf Scholz Consideră Posibilă Victoria Kamalei Harris în Alegerile Prezidențiale din SUA
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!