EXCLUSIV | Impresarul lui Florin Salam a dat cărțile pe față! Ce spune mâna dreaptă a manelistului, după ce a fost acuzat de trădare. ”A fost vorba de răzbunare”

Florin Salam a fost implicat, recent, într-un mare scandal mediatizat. Manelistul este acuzat că nu a onorat câteva evenimente la care trebuia să participe, deși ar fi încasat avansul. Ulterior, artistul a declarat că impresarul lui este de vină, și că, de fapt, nu ar fi știut despre acei bani.
Filip Stan
22 mart. 2024, 10:51
EXCLUSIV | Impresarul lui Florin Salam a dat cărțile pe față! Ce spune mâna dreaptă a manelistului, după ce a fost acuzat de trădare. ”A fost vorba de răzbunare”

Regele manelelor a fost acuzat, chiar zilele trecute, că nu a onorat evenimentele la care trebuia să participe, deși ar fi încasat avansul, pe care a decis să nu îl mai dea înapoi.

Citește și EXCLUSIV| Florin Salam rupe tăcerea! Cine i-a făcut manevră manelistului: ”Vor să însceneze. E ceva la mijloc. Mărul stricat se află printre apropiați”

Potrivit unor oameni din anturajul ambelor tabere, adevărul din spatele reținerii lui Florin Salam ar fi unul la care nimeni nu s-ar fi gândit.

Una dintre plângeri a venit din Costești, județul Argeș, și ar fi fost făcută de Maikal Stănescu, adică, cuscrul lui Paul Fluture, scrie Cancan.

Acum, cei trei bărbați care au depus plângere împotriva artistului nu vor să cadă la pace.

Reclamanții îl vor în pușcărie pe acesta, unul dintre ei face parte din clanul Fluture, care are, de asemenea, probleme cu legea.

În urmă cu câteva zile, manelistul a susținut că există posibilitatea ca impresarul lui să fi primit aceste avansuri din partea reclamanților, însă el nu ar fi știut nimic despre respectivele sume de bani.

Apoi, când s-a vorbit despre restituirea banilor, Florin Salam, ar fi constatat, de fapt, că el nu primise niciun avans.

Totuși, chiar și cu intenția de a oferi avansul respectiv înapoi, manelistului i s-ar fi cerut și mai mulți bani.

Manelistul spune că oamenii din jur l-au trădat și că ”mărul stricat se află chiar printre apropiați”.

„Sunt oameni care trebuiau să își primească banii pe bună dreptate, au fost contra, au fost ceruți bani peste. Au vrut de trei ori mai mult. Nu are rost să vorbesc, avocatul să își facă datoria. Sună telefoane din alte părți, care n-au legătură cu ăștia. Vor să însceneze.

Vă rog din suflet să mă credeți, era vorba de 3000 de euro? E ceva la mijloc în care vor să mă țină departe de evenimente. Eu am luat 100 și ceva de evenimente, ei vor să facă în așa fel încât eu să nu ajung la cântări. Domnii avocați trebuie să afle neapărat despre ce este vorba”, a declarat recent Florin Salam.

”Ne-am înțeles”

Acum, pus în fața faptului împlinit, impresarul manelistului a decis să vorbească despre situația aceasta.

După ce manelistul a lansat acuzații la adresa impresarului său, acesta a hotărât să vorbească despre întregul circ mediatizat, în exclusivitate pentru România TV.

„El este supărat în una dintre spețe, ca să se înțeleagă, el are dreptate într-una dintre spețe. Într-una dintre spețe, banii au ajuns la mine. El nu doar că nu a știut, el având atât de multe probleme și griji, pentru că știți, două trei evenimente pe zi, trebuie să fii atent la fiecare, a fost cu capul în alte părți.

A trecut mult timp, problema a fost în 2020, dar acest domn, care după ce a stat atâta timp și nu a venit să ia banii de la noi, pentru că noi l-am sunat mult timp, domnul care a dat avans 3000 de euro, și-a retras plângerea. Vorbesc de omul care nu a vrut avansul înapoi, apoi, după care a cerut 15.000 de euro. Omul și-a retras plângerea, ne-am înțeles, la rândul lui cred că a fost încurajat de alți oameni. Florin Salam nu mai cântă gratis, a fost vorba de o răzbunare”, a spus impresarul acestuia, în exclusivitate pentru România TV.

Întrebat și de ce Florin Salam este supărat pe acesta și de ce consideră că a fost trădat, impresarul a declarat:

Citește și Florin Salam, în centrul unui nou scandal. Acuzat că a luat avansul pentru mai multe evenimente, dar nu s-a prezentat. Oamenii sunt revoltați

„El de cei 3000 de euro a știut, dar el cu atâtea probleme și atâtea discuții vă dați seama că nu îi face bine să ducă singur în spate aceste lucruri, acum totul e bine, poliția își face treaba. Vorbim despre un șantaj, despre un rău care se urmărește a fi făcut, dar cu ajutorul lui Dumnezeu trecem peste”.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Peștele gustos, cu puține calorii și multe vitamine, perfect pentru cei care vor să slăbească. E unul dintre cele mai apreciate soiuri din România
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de apartamente cu 2 camere. Vor primi garantat mai mulți bani
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Înlocuitorul natural pentru Ozempic. Descoperirea ce aduce fericire pentru mulți
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor i-a făcut pe toți românii să râdă: Nimic nu va mai fi la fel acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Coreea de Nord promite să „distrugă complet” duşmanii în caz de război la ordinul lui Kim Jong Un
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!