Adelina Nedelcu, fetița-fenomen de la Românii au Talent 2024: „Mama este casnică, tata este agricultor, sunt cei mai buni părinţi”

Adelina Nedelcu, un copil în vârstă de 10 ani din Giurgiu, a impresionat juriul de la Românii au Talent. 
Filip Stan
22 mart. 2024, 21:59
Adelina Nedelcu, fetița-fenomen de la Românii au Talent 2024:

Adelina Nedelcu a pășit în platoul Românii au Talent neînsoțită și foarte încrezătoare. Micuța a mărturisit că își dorește să ajungă cântăreață și să-și facă părinții mândri.

„Mă numesc Nedelcu Adelina Maria, am 10 ani și vin din comuna Prundu, județul Giurgiu. Mama este casnică, face treabă în casă, mă ajută la teme și tata este agricultor. Pot să spun că am unii dintre cei mai buni părinți, adică mă răsfață, mă iubesc.

Adela Popescu şi-a etalat „burta de negravidă” pe plaja din Thailanda. Mesajul ei a devenit viral: „Îmi place păpica”
Cel mai mare vis al meu este să ajung cântăreață. Îmi doresc să-mi fac părinții mândri.”, a spus micuța.

Actorul Dragoș Bucur a întrebat-o pe concurentă ce va face dacă va câștiga marele premiu la Românii au Talent.

„Dacă voi câștiga marele premiu, aș face un adăpost pentru animale.”, a spus Adelina.

Copila a interpretat piesa Rise up ce aparține Andrei Day, o piesă foarte grea, în special pentru un copil de 10 ani. Micuța concurentă a oferit o performanță excepțională, interpretând piesa cu multă pasiune.

Am avut uneori senzația că nu ascult un copil, ascult o cântăreață cu ani de experiență. Mie mi s-a părut că ai început puțin mai nesigur și apoi ți-ai revenit și ai intrat acolo unde ar fi trebuit să intri de la început. Ești foarte talentată, ești făcută pentru scenă. E totuși ceva ce aș vrea să-ti spun. Uneori, prea multă siguranță pe scenă nu e bună. E bine ca din când în când să nu știi pașii pe care calci și acolo să lași inspirația, creativitatea, talentul, să iasă mai mult la lumină. O să descoperi în timp.”, a spus Dragoș Bucur.

„Eu cred că ceea ce Dragoș vrea să spună este că tu cânți foarte, foarte frumos pentru vârsta ta și cu timpul o să  înțelegi de fapt emoția. Cumva nu are cum să transmită emoția de care zici tu că e prea mică, are doar 10 ani și ea nu a trăit încă experiențe. Cu timpul, ea va învăța să pună suflet și emoție în interpretările ei.

Pentru vârsta ta, tu cânți foarte frumos. Am mai auzit copii cântând la 10 ani. Tu ai o maturitate în cântat, ai o voce foarte frumoasă, plină. Părea că e cântată de tine, în original. E foarte interesant cum reușește un copil de 10 ani să ducă un astfel de cântec greu, foarte greu. Bravo!”, a spus Andra.

Rareş Prisăcariu, puştiul-fenomen de la Românii au talent, şi-a schimbat viaţa radical. S-a mutat la Bucureşti şi vrea să devină actor sau politician
A primit patru de „Da” și a trecut în etapa următoare. La final, micuța nu a mai putut să-și stăpânească emoțiile și a plâns de fericire atunci când a ajuns în culise lângă Smiley și Pavel Bartoș. Cei doi i-au oferit îmbrățișări și încurajări.

Anton Monstyrsky, acrobatul care a ridicat juriul Românii au Talent în picioare: Performanța face parte din viața ta!
Născut în Israel, dar crescut în SUA, Anton Monstyrsky muncește zi de zi pentru a face performanță cu cercul.

„Anton Monstyrsky, am 37 de ani, sunt din Israel și sunt artist de mai bine de 20 de ani. Am început pentru că am acrobația în sânge. Sunt a 4-a generație de astfel de artiști, Părinții mei au făcut un turneu în SUA în 1994, eu având 7 ani pe atunci. Așadar, am fost la școală în SUA. Vreau să ating cel mai înalt nivel de care sunt capabil”, precizează concurentul, chiar înainte de a se pregăti de momentul său.

Păstrându-și o aură misterioasă, Anton nu a spus prea multe nici pe scenă, dar nici înainte de a-și face apariția în fața juraților. Andra a încercat să afle cât mai multe despre acesta, însă fără sorți de izbândă.

„Aș vrea să prezint numărul de cerc pentru bărbați. Sper să vă placă.”, a spus concurentul. Momentul lui Anton a fost unul de neuitat, ridicându-i în picioare atât pe jurați, cât și pe cei din public prin numărul său.

Ce a spus juriul
„Nu e rău, nu e rău… La al 6-lea cerc de pe el… nu e o chestie de o vezi în fiecare zi. Doar un lucru te rog Anton, când pleci să îi rogi pe Smiley și Pavel să-ți zică gluma noastră românească despre „Anton”…”, a spus și Mihai Bobonete.

„Cred că ai un moment deosebit. Cred că e evident că performanța face parte din viața ta. Din partea mea ai felicitări și bravo!”, spune Dragoș Bucur.

„Mie mi-a plăcut că te-ai dus și matematic. Ai învârtit cercurile pe toate axele. De la mine primești un foarte sincer „Da””, precizează și Andi Moisescu.

„Și din partea mea un da”, spune Mihai Bobonete.

„Da”, anunță și Dragoș Bucur. „Ne vedem în următoarea etapă cu foarte multe aplauze”, încheie Andra.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Noi TESTE pentru șoferii din România. Ce analize sunt obligați să facă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Kremlinul evocă retorica neprietenoasă a vicepreședintei SUA Kamala Harris
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!