Ioana Ginghină face comparație între Alexandru Papadopol și actualul soț, Cristi Pitulice. „Este foarte greu să trăiești cu un actor”

După ce a divorțat de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină și-a refăcut viața alături de Cristi Pitulice. Actrița a făcut o comparație între viața cu fiecare dintre ei.
Alina Costache
23 mart. 2024, 08:52
Ioana Ginghină face comparație între Alexandru Papadopol și actualul soț, Cristi Pitulice.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au făcut căsătoriți 12 ani și s-au separat în vara lui 2019, iar Ruxandra, fiica lor, a rămas în grija actriței.

Ioana Ginghină a recunoscut că există diferențe mari din multe puncte de vedere. Actualul soț îi oferă atenția și ajutorul de care are nevoie. Cristi Pitulice e consultant în turism, iar cei doi s-au căsătorit în luna septembrie a anului trecut. Nunta a avut loc chiar în curtea casei lor, într-un cadru restrâns, cu aproximativ 40 de invitați.

Citește și Theo Rose a anunțat despărțirea. Nimeni nu se aștepta la asta: „N-aș putea să învinuiesc pe cineva”

„Este foarte greu să trăiești cu un actor pentru că, unu la mână, au nevoie de atenție. Doi la mână, nu au un program normal. Noi nu avem un program la 17.00 suntem acasă. Noi avem o viață foarte nesigură din punct de vedere al programului. Ai nevoie de cineva care să te înțeleagă prin prisma asta. De asta funcționează actor cu actor pentru că înțeleg situația, dar au nevoie amândoi de atenție. Și atunci este care pe care. Cristi lucrează în turism, are evenimente, și nu are un program normat și înțelege ideea unui astfel de program care se schimbă de la o zi la alt și îmi dă și atenție. (…)

Există perioade în care actorii nu fac niciun ban. Să știi că foarte mulți actori cedează în jurul vârstei de 30 de ani. De la mine din clasă am rămas două fete care mai facem meseria. Ca femeie la 30 de ani, vrei să te așezi la casa ta. Această nesiguranță de a avea azi bani, mâine nu, te face să te reorientezi.

Eu sunt actriță la Teatrul Ion Creangă și am un salariu. Contează foarte mult să fii disciplinat. Eu nu am rate la casă, nu am rate la nimic. Tot ce am făcut, am făcut cu banii jos. Nu am stresul că am rate. Tot ce câștig sunt banii pe care trebuie să îi folosim de zi cu zi. Sunt foarte disciplinată, mă trezesc la 6.30 zilnic ca să le fac pe toate și contează mult treaba asta”, a spus actrița pentru CANCAN.RO.

Citește și Cristina Cioran, prima reacție după ce iubitul ei a fost surprins cu altă femeie: „Dacă e triunghi amoros, eu nu mă bag!”

Ioana Ginghină, foarte fericită în relația cu Cristi Pitulice

Ioana Ginghină spune că are o viață agitată, dar se bucură că soțul ei o susține necondiționat.

„Am o viață destul de agitată așa. Muncesc mult la teatru, teatrul are un parteneriat cu liceenii și am și școala de teatru cu copiii. Din fericire am parte de ajutorul lui Cristi. El mă ajută cu Ruxi, dar și ea se ajută singură. Eu mai țin în frâu anumite lucruri în ceea ce o privește. În ceea ce privește partea de bussiness, Cristi mă ajută că se ocupă de treaba asta și cu partea de evenimente”, a spus Ioana Ginghină.

De Ziua Femeii, Cristi Pitulice i-a făcut o surpriză Ioanei Ginghină și a invitat-o într-o vacanță romantică de 8 martie.

„Mi-a priit vacanța din Thailanda, dar cea de la munte nu mi-a priit deloc. Am avut parte de o cazare mai puțin prietenoasă, m-a scos din Feng Shui. Arăta pe site-uri cazarea altfel decât în realitate. Era ceva gen conac și avea și resorturi și noi am ales să mergem la conac tocmai că ne-am gîndit că va fi mai bine. Nu am vrut să fie copii, voiam liniște și nu am avut parte de ea. Se urla, se țipa. Mi-am învățat lecția, o să merg doar la adults only ca nu mai fie probleme.Am vrut cu balcon și nu era decât unul foarte mic și nu puteai să stai acolo. Nu știu cât a fost paguba pentru că a fost un cadou din partea lui Cristi de ziua femeii. Pe mine m-a întrebat dacă este ok, mi-a trimis doar pozele, și eu am spus da”, a încheiat ea.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Decizie pentru proprietarii de teren sau locuințe. Se confiscă și se vinde
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Acești șoferi, lăsați pe loc fără permis. S-a schimbat legea
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?