Mihai Morar a oferit cea de-a patra amuletă de la Chefi la cuțite, sezonul 13. Care dintre cei patru jurați a reușit să-l impresioneze: „A fost fără cuvinte!”

Mihai Morar a fost cel care a oferit cea de-a patra amuletă de la Chefi la cuțite, sezonul 13. A fost o decizie grea pe care omul de radio a luat-o mai mult cu sufletul.
Alina Costache
26 mart. 2024, 13:07
Mihai Morar a oferit cea de-a patra amuletă de la Chefi la cuțite, sezonul 13. Care dintre cei patru jurați a reușit să-l impresioneze: „A fost fără cuvinte!”
Cine a câștigat cea de-a patra amuletă de la Chefi la cuțite, sezonul 13

În ediția 4 din sezonul 13 de la Chefi la cuțite a avut loc o nouă bătălie pentru amuletă. Cei patru jurați ai showului culinar, chef Richard Abou Zaki, chef Alexandru Sautner, chef Orlandi Zaharia și chef Ștefan Popescu au „luptat” în bucătărie pentru o miză uriașă.

Citește și: Sorin Bontea a trecut la acțiune, în plin scandal cu Antena 1. Gestul făcut de fostul jurat de la Chefi la Cuțite

Mihai Morar a fost cel care a degustat preparatele chefilor la jocul pentru amuletă. Omul de radio s-a bucurat de aromele preparatelor, dar i-a fost destul de greu să ia o decizie. Acesta și-a făcut apariția în platoul emisiunii cu zâmbetul pe buze și pus pe glume. Jurații au avut emoții pentru a afla verdictul de care parcursul lor în competiție depinde foarte mult.

„Îmi cer scuze la domnii chefi, cel puțin la unul dintre ei. Să nu o luați personal, sunt traumele mele”, a spus Mihai Morar.

„Ca să nu doară, trecem repede peste moment!”, a completat Irina Fodor.

„Să vedem la care restaurant nu o să mai fiu primit. Trebuie să vă zic, toate patru au fost extraordinare, iar diferențele dintre puncte sunt foarte mici”, a completat Mihai Morar.

Mihai Morar nu a stat prea mult pe gânduri și a oferit trei puncte preparatului făcut de chef Orlando Zaharia. Chef Alexandru Sautner a primit 4 puncte, iar lupta finală s-a dat între chef Richard Abou Zaki și chef Ștefan Popescu.

Citește și: Antena 1, dispusă să cheltuiască cinci milioane de euro ca să-i aducă înapoi pe jurații de la Chefi la Cuțite, după audiențele dezastruoase

Cea de-a patra amuletă de la Chefi la cuțite a fost obținută de un desert, în cele din urmă, și anume de Panna cotta lui chef Popescu.

„Respect mereu jurizarea, sunt o persoană respectoasă. Știu să pierd, știu să câștig, dar am pierdut rău!”, a subliniat chef Richard Abou Zaki.

„În sfârșit am spart gheața după atâtea amulete pe care nu le-am luat!”, a spus Ștefan Popescu, după ce a câștigat prima lui amuletă din sezonul 13 al showului culinar.

„A fost fără cuvinte! Mi-a fost cumva simplu să spun câștigătorul, dar mi-a fost foarte greu să departajez celelalte trei farfurii. Îmi pare rău pentru chef Richard căruia i-am dat 2 puncte. Îmi cer scuze, a fost un vot pe care l-am dat strict pe moment!”, a adăugat Mihai Morar.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Stațiunea de la mare în care, în plin sezon, sunt utilaje pe plajă. Turiștii sunt dezamăgiți: „Nu aș recomanda”
Capital.ro
Teo Trandafir îl face praf pe Florin Salam: Regele României a murit!
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Sorin Grindeanu, anunțul momentului pentru milioane de șoferi! Se închide un drum important
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Schimbări de ultimă oră anunțate de ANM. Fenomene ostile în România
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Cutremur în politică: europarlamentarul, prins în ”fapt” pe Tinder?! Iubita l-a PĂRĂSIT!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Rusia a luat decizia astăzi, 3 Iulie. Au suspendat totul. Anunțul venit de la Kremlin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Invazie de alge pe litoralul românesc
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?