Ionuț Cercel, mesaj emoționant pentru mama lui. Soția regretatului Petrică Cercel își sărbătorește ziua de naștere: „Îți promit că nu te voi dezamăgi”

Ionuț Cercel, mesaj emoționant pentru mama lui. Artistul se poate declara un bărbat împlinit din toate punctele de vedere, are o carieră de succes și o familie așa cum și-a dorit dintotdeauna. Din păcate, încă suferă după moartea tatălui său, cu care a avut o relație foarte apropiată.
Alina Costache
26 mart. 2024, 14:10
Ionuț Cercel, mesaj emoționant pentru mama lui. Soția regretatului Petrică Cercel își sărbătorește ziua de naștere:
Ionuț Cercel, mesaj emoționant pentru mama lui

Ionuț Cercel, mesaj emoționant pentru mama lui. Deși nu este foarte activ pe rețelele sociale, tânărul a făcut o postare în care îi face o urare mamei sale, cu ocazia zilei de naștere. Pe lângă mesaj, manelistul a postat și o imagine cu părinții săi.

Citește și: Petrică Cercel îi trimite mesaje fiului său. Dezvăluirile făcute de Ionuţ: „M-a luat de mână şi mi-a arătat”

Ionuț Cercel, mesaj emoționant pentru mama lui

Astăzi vă vorbesc despre cea mai bună femeie din lume mai exact mama mea!! Cea mai bună mamă, soție pentru tatăl meu, bunică pentru copiii noștri, soacră și cel mai bun om cu care îți vindeci rănile și îți dăruiește mereu o vorbă și un sfat doar cu bunătate!

Te iubesc mamă și îți mulțumesc pentru educația pe care mi-ai dat-o… Îți doresc doar sănătate și îți promit că nu te voi dezamăgi câte zile voi avea eu pe pământ! La mulți ani doamna lu’ PETRICĂ„, este mesajul postat de Ionuț Cercel pe pagina sa de Facebook.

Ionuţ Cercel nu îşi poate reveni după moartea tatălui său

Pe 15 septembrie 2021, Petrică Cercel a trecut în neființă lăsând în urmă trei copii și o soție care l-au iubit și divinizat până la ultima suflare. Mezinul familiei povestește cu voce tremurândă cum își visează tatăl zilnic și cum primește sfaturi de la el, deși nu mai este fizic pe pământ alături de el.

Da, de când s-a întâmplat, nu a existat nicio zi în care să nu fiu prezent. Da, mă ajută pentru că acolo îmi găsesc cumva o alinare, o liniște și mă duc zilnic (n.r. respiră cu greutate). Absolut tot îi spun. Atunci când mă pun să dorm, în continuare se ține obiceiul și-mi vine în vis.

Tatăl meu a fost un părinte special cu toți copiii lui, doar că eu fiind cel mai mic copil, probabil că a avut o slăbiciune pentru mine.

Durerea asta va fi veșnic pentru că tata pentru mine a însemnat totul și așa va rămâne sufletul meu până în momentul în care ne vom reîntâlni (n.r. cu vocea tremurândă). Ziua în care va decide Dumnezeu să fim iarăși împreună, atunci pot spune că voi fi din nou fericit.

Până atunci încerc să mă păcălesc de dragul și din iubirea pe care le-o port copiilor mei, mamei mele, fraților mei, soției mele. Și, din iubire pentru tata, încerc cumva să mă păcălesc pentru că știu că el n-ar fi vrut să mă vadă doar supărat și plângând. Doar că asta este mai greu și așa va fi până până când va decide Dumnezeu să ne întâlnim din nou. Da, durerea asta nu va trece niciodată”, a declarat Ionuţ Cercel.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Aceasta este cea mai puternică mașină electrică? Modelul care își distruge orice rival va avea 1527 de cai putere și va atinge 100 km/h în doar 2 secunde
Capital.ro
Ungaria a abandonat. Dezastru istoric pentru Viktor Orban. Maghiarii au înlemnit
Playtech.ro
ȘOC! Mădălina Ghenea, așa cum NU ai văzut-o niciodată. Imaginile pe care le vrea ȘTERSE
DailyBusiness
ZILE DE FOC în România. Caniculă şi disconfort termic accentuat în aproape toată ţara
Adevarul
Revoltă cu repetiție. Încă un lider mercenar îi declară public război lui Putin: „Toate acestea sunt opera așa-zisului «președinte»”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Prognoza meteo actualizată. Canicula se extinde în mai multe județe. Harta cu zonele fierbinți
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Tragedie pe o plajă cunoscută din Constanța: Un copil de 11 ani s-a înecat sub privirile turiștilor
Capital.ro
Cutremur în politică. Gabriela Firea se răzbună: Nimic nu e pierdut
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
Care este cea mai bună mamă în funcție de zodie? Află caracteristicile mamei perfecte pentru fiecare semn astrologic!
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...