Exclusiv / Soția lui Alin Oprea, adorată de fani. Medana e foarte apropiată de oamenii care o iubesc. ”Ești o super femeie, care știe ce vrea de la viață”

Medana Oprea, soția lui Alin Oprea, este extrem de iubită de fani. Datorită inimii ei bune, a respectului pentru public și a tot ceea ce face, Medana este adorată de oameni, pe rețelele sociale.
Alina Costache
27 mart. 2024, 14:38
Exclusiv / Soția lui Alin Oprea, adorată de fani. Medana e foarte apropiată de oamenii care o iubesc. ''Ești o super femeie, care știe ce vrea de la viață''

Soția lui Alin Oprea este adorată de fani, iar asta nu o spunem noi, ci gesturile oamenilor de pe rețelele sociale vorbesc de la sine. Medana Oprea a fost mereu un om deschis cu fanii soțului ei, îndrăgitul Alin Oprea, fani care au devenit și ai ei.

Medana este o persoană sensibilă, cu o frumusețe atât exterioară, cât și interioară, iar cei din spatele ecranelor au văzut instant asta. După ce au dezvăluit că formează un cuplu, Medana și Alin Oprea nu au ascuns nimic fanilor, aceștia apreciind enorm.

Pe conturile de socializare, Medana și Alin Oprea au adunat o adevărată familie, oameni care îi iubesc, îi apreciază și îi respectă. Au fost alături de ei de la început și au rămas acolo. Le-au simțit sufletul, implicarea, respectul și recunoștința față de public.

Au fost alături de ei de la început și continuă să-i iubească zi de zi. Medana și Alin sunt recunoscători pentru toată dragostea primită și mereu răspund cu drag și căldură atenției primite. De altfel, cei doi sunt printre puținele vedete care răspund în mod constant mesajelor fanilor, legând această relație specială și trainică.

”Felicitări, Medana, iubirea este mare. Eu îți urez în continuare mult succes în viața de toate zilele. Ești o super femeie, care știe ce vrea de la viață, Felicitări, Medana, mã înclin în fața voastră, sunteți minunați ❤️, Sufletul tău și-a găsit drumul. Drumul către casă, către adevărata iubire, către omul drag…♥️⚘️♥️, Sigur te oglindești în sufletul soțului, Alin, prin dragoste, prețuire, respect, toate prin iubirea pentru tine. Să fiți fericiți!, O minune de om ești!!!❤️❤️❤️’‘, sunt câteva dintre comentariile primite de Medana Oprea.

Și asta nu e tot. Indiferent de tipul postării, fanii sunt fascinați de bunătatea Medanei, pe care o complimentează mereu, așa cum merită.

Superb❤️❤️❤️❤️❤️ Prin tot ceea ce scrii ne pui pe tavă sufletul tău, care este absolut unic, de o frumusețe, blândețe și bunătate cum rar mi-e dat să întâlnesc în zilele noastre🥰 Medana, deși nu ne-am văzut de mult timp, din postările tale, îmi dau seama că ai rămas la fel, chiar dacă acum ai o oarecare faimă datorită lui Alin în primul rând, dar și datorită a tot ceea ce ai reușit să realizezi prin munca ta, aceeași fată modestă, sensibilă, cu un suflet de milioane și gata oricând să ajuți acolo unde e nevoie🙏🍀🥰 Te îmbrățișez cu tot dragul și vă doresc sănătate în primul rând și împlinire sufletească, atât vouă, cât și copiilor și familiilor voastre, oameni faini!🙏🍀🥰❤️🤗”, a mai scris una dintre fanele lor. Mult mai multe astfel de comentarii deosebite puteți găsi în galeria foto.

Medana, pentru a doua lună la rând, publicată de un ziar renumit din Spania

Medana este un om muncitor, devotat, care face totul cu suflet, iar munca ei nu rămâne nerăsplătită. În urma apariției volumului de poezii ”Povestea eternei iubiri” a început să apară recunoașterea la nivel internațional, încă de la lansarea volumului.

Astfel, după articolul apărut luna trecută într-un ziar renumit din Spania, și de data aceasta talentul ei a fost încununat de o mare reușită. Una dintre scrierile ei a apărut din nou, pentru a doua lună consecutiv, în același ziar, ”Români in Andalucía”, Nr.30, Anul IV, Martie, 2024. „ROMÂNI IN ANDALUCÍA” – Păstrători ai culturii românești dincolo de granițele țării.

Fanii Medanei s-au bucurat enorm de vestea primită de frumoasa scriitoare și au îmbrățișat-o cu felicitări și comentarii care mai de care mai frumoase.

În continuare vă lăsam textul cu care Medana a apărut, din nou, în ziarul spaniol.

”Cu mare bucurie vă prezint un alt text al meu, apărut în ziarul de la Madrid, a doua lună consecutiv, în ediția lunii Martie. Inspirația mi-a venit de la un peisaj absolut minunat. Frumosul și fericirea să vă călăuzească pașii către inspirație și bucurii ale sufletului. Atașez și textul pentru că e mai dificil de citit din poza făcută ziarului. Drumul către sufletul tău este esența fericirii mele.

Drumul către sufletul tău este esența fericirii mele.

În sublimul cerului de un albastru auriu se oglindea sufletul meu plin de iubire. Aveam atâta iubire de oferit și de împărtășit lumii întregi. Iubirea nu e doar despre un bărbat. Iubirea e despre suflete! Iubirea e despre tot ce are viață și esență în profunzimea ei. Iubirea e atunci când divinul din noi se unifică cu sufletele noastre și se împletesc într-o rezonanță armonioasă. Când sufletul și mintea trăiesc în armonie și se împrietenesc, sufletul simte extazul fuziunii cu armonia care există în jurul aurei noastre. Fericirea poate fi simțită doar la o simplă vedere a unui peisaj menit să trezească în noi emoții și trăiri care ating sublimul. Fericirea adevărată constă în emoții. Când îmbrățișezi pe cineva drag, când îți mângâi animalul de companie, când privești cerul, apusul și răsăritul. Doamne ce binecuvântare că mă aflu aici și acum. Cu toții avem în suflete o scânteie divină care strălucește uneori mai puternic alteori mai plăpând. Asta în funcție de felul în care noi ne hrănim sufletul. Dacă îl hrănim cu iubire și afecțiune, scânteia divină din noi va fi simțită cu ușurintă și de cei din jurul nostru. Dacă îl hrănim cu frici, cu ură și cu trecutul atârnat de gât, care ne sufocă, scânteia divină din noi nu va avea capacitatea să iasă la suprafață. Credința, bunătatea și smerenia sunt hrana cea mai sănătoasă pentru minte, trup și suflet. Lăsați scânteia divină să vă transforme viața și chipul într-un tablou pictat în culorile cele mai frumoase și mai pastelate pe care le găsim în natură. La auzul ciripitului de păsări vreau să zâmbesc. La privirea soarelui vreau să am strălucire în suflet asemeni celor mai puternice raze. La îmbrățisarea unui copac vreau să ud toată natura cu picături de iubire. La gânguritul unui bebeluș vreau să simt cum viața îmi curge prin vene. La atingerea bărbatului iubit vreau să simt cum mă oglindesc în sufletul lui în măreția iubirii care ne-a legat prin scânteia divină. Destinul ne-a fost încununat cu laurii triumfători ai biruinței, pentru că un om biruitor este acela care are credință în sufletul lui. Am credința că mereu voi fi iubită de divinitate, de oamenii din jurul meu și că voi avea capacitatea să las scânteia divină din sufletul meu să strălucească asemeni razelor care se scaldă în abundența soarelui. Vă iubesc oameni dragi sufletului meu, pentru felul în care îmi îmbogățiți existența și pentru felul în care scânteia divină din mine strălucește tot mai tare de când voi existați în viața mea. Iubirea e despre suflete și pentru suflete.

Dansez uneori cu viața! Mă încununez cu soarele și susurul apei în mirajul culorii și a miresmelor cu iz de visare. Se spune că toată viața e doar o iluzie. În opinia mea, toată viața e doar un vis. Datorită viselor mi-am creat propria peliculă medaliată cu laurii sufletului. Mi-am întregit sufletul vitregit, doar când două suflete gemene s-au atins și au devenit un întreg. Un “paradox complex” menit să dărâme teorii așezate în mlaștini periculoase. Mintea ne transformă în prizonieri încarcerați în propriile iluzii și teoreme incomplete, crezând câ avem “ o cruce de dus” și că așa este firesc, să cărăm în spate ceva care atârnă tot mai greu și ne încovoaie de poveri. Nevoile sufletului sunt ignorate de cele mai multe ori din propria limitare și lipsa curajului de a VISA! De a creea vise mărețe dar mai ales de a îndrăzni să le înfăptuim. Iubesc ineditul vieții care mă surprinde și mă învăluie în tainele și misterele marilor iubiri și ale vieții trăite după bunul plac al inimii descătușate de lanțurile ferecate al ideilor preconcepute și dorințelor ascunse după care sufletul tânjește cu atâta patos. “Gândesc deci exist” eu cred în schimb asta: iubesc deci trăiesc! Trăiesc o viață plină cu de toate! Cu gust dulce și arome picante, dar mai ales de sentimente cu contraste cromatice vibraționale care mă unesc cu divinul din mine. Iubirea e despre suflete și pentru suflete”, este articolul Medanei, apărut în ziarul spaniol.

Fanul cel mai mare al Medanei rămâne, însă, soțul ei iubit. Alin Oprea nu ratează nicio ocazie să nu-și laude soția, așa cum merită, și să-i transmită iubirea sa.

‘Povestea eternei iubiri este drumul către sufletul tău minunat”, a scris Alin Oprea.

Medana Oprea, recunoscătoare pentru iubirea și respectul primită de la fani

Frumoasa Medana a vorbit, în exclusivitate, despre relația specială pe care o are cu fanii. Soția lui Alin Oprea ne-a declarat că se simte binecuvântată să aibă alături oameni atât de buni, de empatici și plini de atenție. A legat o relație puternică cu ei, iar comunitatea strânsă în mediul online este una dintre cele mai frumoase, din rândul vedetelor.

Sunt onorată, dar mai ales binecuvântată, cu astfel de oameni în jurul meu. Oamenii din mediul online fac parte atât din sufletul meu, cât și din viața mea personală acum. Am legat prietenii strânse, îmi scriu mereu comentarii atât de frumoase și uneori la rândul meu le mai consiliez pe cele care îmi cer părerea, în privat. Suntem o comunitate atât de frumoasă și simțim că avem o mare familie. Le mulțumesc din suflet pentru toată susținerea și iubirea pe care ni le oferă zi de zi și îi asigurăm de toată dragostea și recunoștința noastră”, a spus Medana.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul din România unde cumperi un apartament cu 2 camere la doar 7.000 de euro. Ajungi imediat în centru, ai supermarket și restaurante aproape
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Limba romani a apărut pe Google Translate! Ce variantă a acestei limbi a fost aleasă de Inteligența Artificială
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Daniel Tudorache, condamnat la trei ani și jumătate de închisoare în „Dosarul diamantelor”
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'