Cine este misterioasa blondă din maşina lui Silvestru Şoşoacă: „Am resuscitat ‘mortul’, cum îi spune doamna senator”

Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei Diana Șoșoacă, a depus actele de divorț și a declarat că cei doi „se luptă doar pentru nume” și că altceva nu au de împărțit. Între timp, a fost surprins în maşină cu o altă blondă, care mai are la activ relaţii cu politiceni celebri.
Filip Stan
30 mart. 2024, 11:24
Cine este misterioasa blondă din maşina lui Silvestru Şoşoacă:

Silvestru Şoşoacă a declarat, în exclusivitate la emisiunea Punctul Culminant de la România TV, după ce a depus actele de divorț, că este „o bucurie pentru el” și că se luptă cu Diana Șoșoacă doar pentru nume, pentru că nu au altceva de împărțit. Silvestru Șoșoacă spune că nu va fi un proces de partaj „Este o bucurie pentru mine. Am căutat foarte mut echipa aceasta de avocați, pentru că este echipa care a învins-o pe Diana în fiecare proces pe care l-a avut, adică nu au pierdut niciodată în faţa ei. Vor câştiga şi de data asta. Doar pentru nume ne luptăm. Este numele meu, altceva nu avem ce să împărțim. Nu va fi un proces de partaj. Noi, ca şi familie, nu am evoluat deloc financiar de când a intrat în politică, ba din contră. Ea se cramponează de un nume şi nu înțeleg de ce”, a explicat Silvestru Șoșoacă.

Silvestru Şoşoacă, soțul senatoarei Diana Șoșoacă, este acum protagonistul  unor imagini susprinse de paparazzii în care apare alături de o blondă misterioasă, pe care o plimbă cu mașina prin București și o conduce acasă. Imaginile au apărut la doar câteva zile după ce bărbatul a introdus o acțiune de divorț la Judecătoria Sectorului 2.

Scena a fost surprinsă marți seara, în jurul orei 23:30 și îl arată pe Dumitru-Silvestru Șoșoacă, în timp ce ia o doamnă cu mașina din fața unei scări de bloc, o plimbă timp de două ore prin București, după care o aduce înapoi acasă. Cei doi au mai zăbovit câteva minute în mașina lui Șoșoacă, acesta părând că-i arată femeii comenzile de pe noua lui mașină. Filmările au apărut vineri, 29 martie, în publicația Cancan.

FANATIK a aflat că blonda pe care Silvestru Şoşoacă a plimbat-o cu mașina cu doar câteva ore înainte să introducă acțiunea de divorț se numește Elena Valentina Cioancă, are 38 de ani și este președintele unei formațiuni politice numite Uniunea Familiei Românești. Partidul este poziționat ca unul cu ”tentă naționalistă”, care militează pentru păstrarea valorilor tradițional-creștine.

Elena are ștate mai vechi în politică. În 2012, pentru o scurtă vreme, vicepreședinte al organizației de Bistrița a partidului Forța Civică, condus de Mihai Răzvan Ungureanu, care ulterior a ajuns premier și șef al SIE. La acea vreme, presa o denumise ”blonda lui MRU”, anunţă şi România TV.

După ce a venit la București, Elena Valentina Cioancă a devenit o cunoscută activistă, fiind prezente la majoritatea protestelor importante din ultimii nouă ani. La unele dintre acestea, ea s-a întâlnit în stradă cu Diana și Silvestru Șoșoacă sau George Simion.

La protestele din 10 august 2018, Elena Valentina Cioancă a fost prezentată de Rareș Bogdan și Oreste Teodorescu drept ”o agitatoare infiltrată de PSD” . Ea venise la miting cu o mască chirurgicală pe figură, pentru că tocmai suferise o intervenție chirurgicală. Ca urmare foștii prezentatori de la Realitatea s-au ales cu un proces civil din partea Elenei Cioancă.

Elena Valentina Cioancă a recunoscut că ea apare în imaginile realizate de paparazzi, dar susține că întâlnirea cu soţul Dianei Șoșoacă a fost una strict profesională:

Da, eu sunt în imagini, dar nu e nimic între noi, m-am întâlnit cu domnul Silvestru să discutăm pe linie politică. Deși poate părea suspect că ne-am întâlnit aproape de miezul nopții… Știți cum e, fiecare are programul lui, e în funcție de timp. El ieșea de la Antena 3 și atunci s-a nimerit să ne vedem. Nu e nimic altceva între noi. După ce a ieșit de la interviu, eu i-am dat un ”share location” iar el a venit la locul respectiv. Am discutat despre Partidul Familiei UFR (Uniunea familiei Românești), pentru că eu am nevoie de oameni valoroși, să facem ceva pentru țara asta.

Nu i-am propus să vină la noi în partid, am lăsat la latitudinea dânsului. Eu doar i-am prezentat proiectul. Rămâne să vedem ce se va întâmpla mai departe”, a declarat Elena Valentina Cioancă.

Cioancă spune că nu e la prima întâlnire cu Silvestru Şoşoacă. Cei doi s-au mai văzut o dată, la o cafenea din Capitală și se cunosc de la protestele din Piața Victoriei. În plus, ei au un prieten comun, un cunoscut avocat care a fost lider în Partidul Forța Civică.

Elena Valentina Cioancă a recunoscut că în întâlnirea cu Silvestru Şoşoacă s-a abordat și subiectul divorțului de șefa SOS România, însă spune că nu are nicio legătură cu acest eveniment.

”Știu că domnul Șoșoacă este în divorț. Am discutat despre asta, dar nu pot să vă relatez ce mi-a spus. Asta ține de intimitatea fiecăruia. Practic, m-am întâlnit cu ”mortul”, așa cum spunea doamna senator Șoșoacă despre soțul ei, și l-am resuscitat (aluzie la recenta declarație a Dianei Șoșoacă: ”Soțul meu e mort”). Totuși, fiind președintele Partidului Familiei UFR, eu militez pentru închegarea familiei și doresc ca cei doi să se împace, nu să își distrugă familia”, a mai explicat fosta activistă.

Silvestru Şoşoacă a depus oficial acțiunea de divorț, la Judecătoria Sectorului 2

Elena Valentina Cioancă este divorțată și e mamă a trei copii pe care i-a crescut mai mult singură. Ea spune că, în prezent, toate energiile ei merg către zona politică.

”Situația pentru partidele mici este una foarte complicată, iar legea este creată în așa fel încât să li se pună cruce cât mai repede. Pentru o astfel de formațiune e aproape imposibil să strângă 200.000 de semnături, pentru a se înscrie pentru alegeri. E greu pentru AUR, darămite pentru noi. Tocmai de aceea, am discutat cu mai mulți lideri politici, să ne unim forțele și să luptăm împreună. Este singura noastră șansă”, a mai declarat Elena Valentina Cioancă pentru FANATIK.

Silvestru Şoşoacă a depus oficial acțiunea de divorț, pe data de 27 martie 2024. El a fost dat afară din partidul pe care l-a înființat împreună cu soția lui, Diana Șoșoacă și a făcut o serie de dezvăluiri compromițătoare despre senatoare. Silvestru a mai spus că vrea, la divorț, să-i ia soției sale numele sub care a devenit celebră în România.

Silvestru Șoșoacă nu pierde timpul după despărțirea de soția senatoare. Întâlnire misterioasă cu o femeie, noaptea, într-o parcare

Marți seara, după încheierea unei emisiuni de televiziune la care a participat, Dumitru-Silvestru Șoșoacă s-a îndreptat cu grabă către zona Titan din București, unde a ajuns în jurul orei 23:30.

Ajuns în fața blocului în care locuiește, Silvestru Şoşoacă era așteptat de o doamnă, căreia i-a prezentat mașina Mustang cu care venise, i-a arătat cum se conduce, după care au pornit împreună într-o plimbare cu automobilul.

Cei doi au făcut un tur de aproape două ore cu mașina, iar apoi Silvestru Șoșoacă a lăsat-o pe însoțitoarea sa la domiciliul ei, în aceeași zonă Titan, în jurul orei 01:30, conform Cancan.

Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei Diana Șoșoacă, a depus actele de divorț. Acesta este decis să iasă din mariaj, menționând că va lupta „doar pentru nume”. Deși susține că altceva nu are de împărțit o avere cu fosta parteneră de viață, acesta a apelat la o echipă de avocați.

„Este o bucurie pentru mine. Am căutat foarte mut echipa aceasta de avocați, pentru că este echipa care a învins-o pe Diana în fiecare proces pe care l-a avut, adică nu au pierdut niciodată în faţa ei. Vor câştiga şi de data asta. Doar pentru nume ne luptăm. Este numele meu, altceva nu avem ce să împărțim. Nu va fi un proces de partaj. ”, a explicat fostul partener de viață al senatoarei.

Ce împart soții Șoșoacă în procesul de divorț

Silvestru Șoșoacă susține că nu va fi necesar un proces de partaj în instanță, deoarece nu există o avere de împărțit între ei. Mai mult decât atât, el a subliniat că situația financiară a familiei lor nu s-a îmbunătățit deloc, ci dimpotrivă, a înregistrat o scădere. A menționat că senatoarea ar fi regresat din punct de vedere financiar după ce a intrat în politică.

„Noi, ca şi familie, nu am evoluat deloc financiar de când a intrat în politică, ba din contră. Ea se cramponează de un nume şi nu înțeleg de ce”, a declarat Silvestru Șoșoacă.

De altfel, acesta a numit-o „prefăcută” pe senatoare, menționând că nu mai puteau locui sub același acoperiș.

„A evoluat ca şi notorietate, a fost poate cel mai prolific senator, cel mai cunoscut politician din ţară, cu siguranță, dar a involuat ca om. Cu cât avea mai mult succes în afara casei, în casă lucrurile erau diferite, până când nu s-a mai putut locui împreună. În ultima vreme, Diana este cea reală, falsă, cu spirit demagogic, prefăcută şi lumea o vede.”, a mai spus Silvestru Șoșoacă.

Citește și: Dumitru Dragomir n-are milă de Irinel Columbeanu. E convins că fostul milionar își merită soarta: „Eu încărcam roabe cu beton, el cheltuia banii cu gagici”

EXCLUSIV | Silvestru Șoșoacă dezvăluie cine o comandă din umbră pe Diana Șoșoacă: ”Este Diana Mondiala. A râs toată România de ea”

În cadrul emisiunii ”Punctul culminant”, prezentat de Victor Ciutacu, Silvestru Șoșoacă a vorbit despre Diana Șoșoacă, actuala lui soție.

Citește și Probleme de familie: Diana Şoşoacă, desfiinţată de soţ, după ce l-a exclus din partid. „Nu pot accepta acţiunile ei abuzive”

În seara aceasta, în cadrul emisiunii ”Punctul culminant”, Silvestru Șoșoacă a intrat prin apel telefonic și a declarat despre actuala soție, Diana Șoșoacă, faptul că este manevrată de diverse personaje, pe care nu le-a dezvăluit.

„Diana Mondiala, subiectul important, e pilotată de pe cine știe unde, din nu știu ce țară. Dacă ea spune că are notorietate internațională, mondială, ce să mai, este Diana Mondiala”, a spus acesta, în exclusivitate pentru România TV.

„Nu știu neapărat dacă o manevrează vreun străin, dar ai noștri, da. E posibil ca prin ai noștri să o manevreze și alții”, a continuat Silvestru Șoșoacă.

Întrebat dacă a auzit acuzațiile Dianei Șoșoacă, referitor la faptul că Silvestru Șoșoacă ar fi intenționat să vândă partidul S.O.S România, acesta a răspuns ironic:

„Nu ați văzut că l-am și vândut, că stau în nu știu câte camere, bine că nu i-au numărat ouăle lui Năstase. Doar nu credeți că Diana a făcut ceva în acest partid, nu, i s-a pus frână din prima, nu știm cine, poate cei de la Moscova sau nu mai știu de pe unde”.

Întrebat și ce interes ar fi avut Diana Șoșoacă pentru prăbușirea partidului S.O.S România, Silvestru Șoșoacă a spus:

„Noi nu avem nevoie de 18 de 21%, a zis să mai fărâmițeze puțin, lucrurile nu sunt așa bătute în cuie, dar problema e că s-a prăbușit sub 3%, e prea puțin”.

Pe lângă cele precizate anterior, Victor Ciutacu a întrebat, printre rânduri, dacă Diana Șoșoacă este asigurată din punct de vedere financiar, dat fiind faptul că are în spate o meserie de avocat.

„Nu, în ultimii trei ani cel puțin…Mai ales în ultimul an, și credeți-mă, nu e ușor cu trei copii și cu 4000 de euro. A râs toată România de ea. Eu mereu am fost ăla care o trăgea înapoi, ea zicea că vrea să meargă ea peste tot că e cea mai importantă, mi-a zis să nu o mai împiedic, a zis că mă dă afară din partid, din casă, de peste tot”, a declarat Silvestru Șoșoacă, în exclusivitate la România TV.

Citește și Silvestru Șoșoacă explică de ce a înaintat divorțul de senatoarea Diana Șoșoacă: ”Scopul meu e să nu-mi facă numele de râs”

„A făcut o mârșăvie fără margini, să te dea afară din partid, din casă, a fost groaznic, M-a linșat efectiv, dacă putea să mă omoare, cred că mă omora. Continuă pe internet cu sute de mii de oameni și se strâng oamenii și ce se întâmplă? Râd de tine, ăsta e linșaj”, a mai declarat soțul Dianei Șoșoacă.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Patru alimente proteice care reduc nivelul de colesterol. Toate persoanele care au împlinit 40 de ani trebuie să le consume
Capital.ro
Ungurii vor Ținutul Secuiesc. Ungaria a pregătit lovitura în inima României. Există dovezi clare
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Loredana se retrage. Toată lumea a rămas mască
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Ce a făcut Luminița Becali la nunta lui Ianis Hagi în timp ce Gigi Becali a dansat în genunchi și a „evaporat” 30.000 de euro pe dedicațiile lăutarilor
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Detalii terifiante despre un cuplu de la ”Insula Iubirii”, sezonul 8! Pozau în cuplul ideal, dar a bătut-o cu bestialitate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Șoferii testați pentru consumul de substanțe interzise își pot primi permisele dacă analizele nu sunt gata în 72 de ore! Ordonanța de urgență care prevede acest lucru a fost publicată în Monitorul Oficial
Capital.ro
Proprietarii de terenuri vor fi verificați. Românii vor fi controlați până pe 11 octombrie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Președintele Macron A Acceptat Demisia Guvernului Condus de Gabriel Attal
MediaFlux
RUSIA vrea să DISTRUGĂ România! AMENINȚĂ Bucureștiul cu RACHETE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'