Dana Budeanu ironizează femeile care mănâncă vegan de Paște: „Au ele o rețetă de miel vegan, din ce? Din ciorapi pisați?”

Dana Budeanu, vedeta care spune că e prea deşteaptă ca să fie frumoasă, a măturat cu vedetele care spun că nu consumă drob şi friptură de Paşte din motive de "vegănism".
Filip Stan
30 mart. 2024, 15:54
Dana Budeanu ironizează femeile care mănâncă vegan de Paște: „Au ele o rețetă de miel vegan, din ce? Din ciorapi pisați?”
Dana Budeanu desființează femeile grase

Dana Budeanu și-a exprimat părerea cu privire la femeile care au un stil de viață vegan pe care şi-l etalează de Paște. Astfel, extrem de multe gospodine sunt în perioada aceasta în căutarea celor mai potrivite și delicioase rețete, perfecte de pus pe masă celor dragi cu această ocazie. Cu toate acestea, o anumită categorie de persoane resping ideea de bucate tradiționale și se axează pe fel de fel de gustări vegane, întrucât nu consumă carne sau alte tipuri de produse obținute de la animale. Dana Budeanu a făcut un comentariu ironic pe marginea acestui subiect, adresându-le și o întrebare celor care nu consumă miel și drob de Paște.

Grădinescu, pe contraatac: Mă gândesc că se uită copii şi când Dana Budeanu le întreabă pe vegane: „Voi în gură nu băgați orice, nu luați în gură carne?”
„Vine Paștele acum, se pregătesc astea, au o rețetă de miel vegan, din ce? Din ciorapi pisați? Din ce faceți miel vegan? Știi ce se întâmplă „zici că e carne, plant based”. Ok, din ce este? Din plastic pisat sau din ce este? Cum arată? Din ce e făcut? Ce înseamnă cretinismul ăsta? Din ce faci drob? „Dar nu trebuie să mănâncă neapărat drob”, dar voi ce mâncați, nebunelor, de Paște? Soia? Tofu cu avocado?”, a spus Dana Budeanu, vizibil ironică, într-un videoclip.

Lidia Fecioru este și ea împotriva stilului de viață vegan

Nici Lidia Fecioru nu este de acord cu acest stil de viață, dar nici chiar cu postul. Specialista consideră că avem nevoie de carne ca de aer, slănina fiind, spre exemplu, un aliment de aur pentru organism.

”E alegerea fiecăruia. E bine să ții câte o perioadă de post. Se spune că e detoxifiere, dar nu e așa. E doar o anemiere în masă. Nimeni nu te pedepsește. Nici măcar Dumnezeu că ai mâncat. Acolo sus se pun pe cine ai bârfit, pe cine ai urât, cât ai urât. Nu se pune ce ai mâncat. A numărat cineva cratițele de borș? Nu. Dar bucățile de ceafă? În Univers se înmagazinează faptele noastre. Nu trebuie să așteptăm să ni se răsplătească binele.”, a declarat Lidia Fecioru bioenergoterapeut, în exclusivitate la Pastila de Frumusețe de la Spectacola.

Mai mult, totul este pentru a respecta trendul actual, este de părere Lidia Fecioru, care spune că tinerii sunt extrem de afectați din ce în ce mai tare de acest stil de viață. Astfel, specialista îndeamnă oamenii să-și creeze propriul stil de viață, să nu mai țină cont de „turmă” și să nu uite niciodată de proteina animală.

„Uite așa, sunt foarte mulți tineri care ajung la 30-35 de ani și fac diabet, pentru că e mâncare negătită. Au murit copii din cauza hranei vegane. Eu nu înțeleg chestia asta, spălarea pe creier de a fi în trend, nu trebuie, fii ca tine, nu te uita în jur, fă ce simți nu, nu trebuie să mănânci ce e în trend. Noi avem nevoie de proteină, cum ar fi slănina, avem nevoie de ea pentru creier și ficat ca de aur. Noi nu, noi nu mâncăm gras.”, ne mai spune Lidia Fecioru.

Citeşte şi

Dana Budeanu a primit cadou de la soțul unei vedete celebre. Ce i-a adus tocmai din Asia: „Este un gest absolut impresionant”

 

Dana Budeanu nu a vrut să vadă sarmale pe masa ei de Crăciun! Ce meniu de lux a avut stilista de sărbători

De sărbători, creatoarea de modă Dana Budeanu a împărtășit cu fanii săi momente speciale din intimitatea casei ei printr-o serie de imagini. Dana și-a transformat locuința într-un adevărat colț de poveste, iar aceast lucru s-a reflectat în fiecare detaliu al decorului pe care l-a ales pentru casa ei. Imaginile postate pe rețelele sociale au surprins nu doar spiritul sărbătorilor, ci și bucatele „tradiționale” aflate pe masa ei, inclusiv un tort și porția de icre negre.

Citește și: Cum și-a decorat locuința Dana Budeanu, de Crăciun. Ce vestimentație a ales să poarte la masa festivă

Trebuie spus că, în ciuda afecțiunii sale pentru atmosfera festivă și pentru anumite preparate tradiționale, Dana Budeanu a dezvăluit că nu împărtășește aceeași pasiune pentru sarmale, caltaboș sau slănină cu ceapă. Astfel, ea a demonstrat că, în ciuda tradițiilor strâns legate de sărbători, preferințele gastronomice rămân subiective.

„Sărbătorile sunt un regal pentru că se intră în această demență care este orchestrată de amețite, ele, o forță foarte mare. Deci, luna sărbătorilor este cel mai mare coșmar pentru 90 la sută dintre bărbați”, spunea, în trecut, Dana Budeanu.

„De ce credeți că-s fericiți? Bărbații care în toate zilele premergătoare și după Crăciun cară mâncare. Ei după 22 încep căratul sarsanalelor. Cară de la țară la București, cară de la soacre, cară de la celelalte soacre, cară de la mame, ei trebuie să aducă”, adăuga Dana Budeanu.

„Adică de Crăciun fii mai bun şi ele sunt din ce în ce mai rele! Spune-mi și mie de Crăciun, care e liniștea omului? Bă, care-i liniștea bărbatului de Crăciun. Vreau să știu și eu ce face el de Crăciun?”, spunea creatoarea de modă.

Citește și: Dana Budeanu, mesaj pentru bărbații care se chinuie să le cumpere cadouri nevestelor: ”Fă un efort, nebunule. Ori îi dai cardul, ori nimic!”

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
S-a dat ordin în UE și toată România. Este obligatoriu din 3 iulie. Nu se mai poate vinde
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Acești șoferi sunt cel mai expuși la amenzi. Cad ușor victimele polițiștilor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de case și terenuri. Guvernul pregătește marea lovitură
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Joe Biden face o nouă gafă într-un discurs despre condițiile meteorologice din Statele Unite
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!