Oana Radu, noi dezvăluiri despre fostul soț: „L-am urmărit, pentru că mă făcea să mă simt foarte prost. Am tolerat mult”

Oana Radu, noi dezvăluiri despre fostul soț. Artista a șocat pe toată lumea cu vestea divorțului de Cătălin Dobrescu, cel care părea că o face foarte fericită. Se pare că în ultima vreme, lucrurile nu erau deloc așa, iar cântăreața a decis să pună punct căsniciei și să divorțeze.
Alina Costache
30 mart. 2024, 16:30
Oana Radu, noi dezvăluiri despre fostul soț:
Oana Radu, noi dezvăluiri despre fostul soț

Oana Radu, noi dezvăluiri despre fostul soț. Dacă o vreme a păstrat tăcerea, vedeta a ales să vorbească deschis acum cu privire la divorțul de Cătălin Dobrescu. Ea a fost cea care a intentat actele de divorț, întrucât descrie finalul poveștii de dragoste ca fiind unul „oribil”.

Citește și: Oana Radu, declarații şocante după divorț. Cătălin Dobrescu, acuzat de agresiune și furt: „Mi-a spus că o să ne bată pe amândouă”

Oana Radu, noi dezvăluiri despre fostul soț

Eu l-am urmărit, nu cu mașina, aveam niște aplicații. Nu am găsit niciodată nimic. Îl urmăream pentru felul în care mă făcea să mă simt, adică foarte prost. Nu m-aș mai împăca niciodată. În primul rând, pentru lucrurile care s-au întâmplat după ce ne-am despărțit, nu vreau să vorbesc, pentru că am promis că nu am s-o fac.

Nu este vorba despre infidelitate, nu a fost vorba la niciuna dintre părți, dar lucrurile s-au întâmplat după, au fost oribile, iar când spun oribile, nu vă puteți imagina.”, a declarat Oana Radu.

Primul lucru care a atras-o la fostul ei partener a fost vârsta sa matură. Artista mărturisește faptul că, astfel, a reușit să depășească una dintre traumele avute din copilărie.

Dacă și-a găsit sau nu fericirea în brațele altui bărbat, nu a dorit să dezvăluie nimic momentan. „Dă-mi voie să păstrez misterul ăsta pentru mine, dar pot să-ți spun atât. Că sunt îndrăgostită. Și pot fi îndrăgostită de multe lucruri. De muzică, de viață, de bani, de prieteni, de tot ceea ce fac.

De uitat pe fostul soț nu o să-l uit niciodată. Oamenii care mă urmăresc știu că n-am fost niciodată sănătoasă la cap, de uitat nu o să uit nimic din ce s-a întâmplat în viața mea, pentru că astfel nu le mai repeți. A fost o perioadă care m-a ajutat să repar anumite frustrări din copilărie, faptul că eu am fost abandonată de tată. Cătălin era mai mare decât mine, cred că acesta a fost primul criteriu.

A fost foarte grea ultima parte a relației. Mi-aș fi dorit ca noi să putem să avem o comunicare bună, deși relația noastră a fost una abuzivă, mi-aș fi dorit ca la finalul ei să putem să rămânem într-o relație bună. Nu s-a putut din păcate, dar dacă ar fi să dau un sfat cuiva vreau să rețineți că ceea ce tolerezi din momentul 1, tolerezi toată relația. Eu am tolerat mult”, a mai povestit artista, în cadrul podcastului Fiță cu Adiță.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Parcul unicat din București de care majoritatea locuitorilor n-au auzit. A fost reabilitat, e liniștit, curat și ferit de aglomerație
Capital.ro
S-A DAT ORDIN pentru România direct de la UE. Este obligatoriu până pe 15 OCTOMBRIE
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Atenție dacă vizitați această țară! Alertă de călătorie de la MAE!
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Filmul de pe Netflix care a primit toate aprecierile. Nicole Kidman joacă rolul principal
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Mario, reacţie halucinantă după ce a ieşit din BAC: 'Am ieşit să beau'. Ce notă crede că ia la Română 😂
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Locuitorii de la granița cu Ucraina au fost avertizați că vor cădea obiecte din spațiul aerian! Oamenii au primit mesaj RO-ALERT!
Capital.ro
SCHIMBARE drastică pentru milioane de români. S-a aflat ce SE PREGĂTEȘTE: Este vorba de o decizie politică
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Cozile de tiruri se întind pe 14 kilometri la Vama Calafat
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!