Dr. Mihail Pautov, reţeta pentru cea mai sănătoasă salată din lume. Costă doar 1 leu VIDEO

Dr. Mihail a dezvăluit un tip de salată pe care trebuie neapărat să înveți și tu să-l faci: „Conține vitamina C, potasiu, fier”.
Alina Costache
31 mart. 2024, 14:29
Dr. Mihail Pautov, reţeta pentru cea mai sănătoasă salată din lume. Costă doar 1 leu VIDEO

Există o salată pe care ar trebui să o consumăm la fiecare masă, în fiecare zi, spune Dr. Mihail Pautov, care dezvăluie faptul că proprietățile sale sunt unele extrem de benefice pentru organism. Partea cea mai bună dintre toate este însă faptul că se prepară simplu în casă, dar este și extrem de ieftină, fiind la îndemâna oricărui român.

Produsul românesc care i-a cucerit pe străini. Costă doar câțiva lei și se vinde ca pâinea caldă

„Vreau să-ți arăt rețeta pentru cea mai tare rețetă din lume. Există trei motive pentru care e efectiv cea mai tare: se face foarte ușor, după ce ai făcut-o o poți mânca o săptămână din ea și pe zi ce trece devine mai bună și este cea mai ieftină salată din lume. Te costă un leu, o porție.”, a dezvăluit Dr. Mihail Pautov, pe rețelele de socializare.

@doctor.mihail

Salata de varza usor murata. Din ce in ce mai mult oameni ma opresc pe strada si imi multumesc pentru aceasta reteta; iar eu ma bucur pentru alegerile lor super sanatoase.

♬ original sound – doctor.mihail – doctor.mihail

Despre ce salată e vorba
Astfel, specialistul spune că este vorba despre salata de varză murată, însă nu vorbim despre cea clasică, ci despre cea care este ușor acrișoară. Aceasta se depozitează simplu în frigider într-un borcan, iar medicul spune că nu are nici acel miros neplăcut, pe care îl are varza tradițională. Astfel, mai jos vei găsi întreaga listă de ingrediente, în cazul în care te-am convins și vrei să o pregătești și tu acasă.

„Acesta este tatăl meu, este medic și practic aveți două opinii. Salata aceasta se cheamă salată de varză ușor murată, pentru că nu avem de-a face cu varza aceea foarte murată, care miroase urât când o ții în casă. Ci este ușor murată prin propria saramură, pe care o s-o facem.

Ce vin este potrivit pentru salată. Chef Joseph Hadad: „Gusturile trebuie să țină cont de anumite aspecte”

Avem nevoie de 2 kg de varză, 2 morcovi mari, iar pentru saramura în care punem salata avem nevoie de 1 litru de apă, 2 linguri de sare, 100 g de zahăr, 100 ml de floarea soarelui, 10-15 boabe de piper negru, 3 foi de dafin și 150 de ml de oțet original.”, mai spune el.

Cum se prepară salată de varză cu morcov

Întregul procedeu de preparare este unul extrem de simplu, după cum explică chiar Dr. Mihail Pautov. Tot ce trebuie să faci este să dai legumele pe răzătoare, după care să pregătești saramura pe care o vei pune în borcan. Cu fiecare zi ce trece, aceasta va fi și mai gustoasă, spune medicul.

„Dăm pe răzătoare varza și morcovii, astfel încât să fie tocate mărunt și le amestecăm. Punem oala pe foc, la fiert și adăugăm ingredientele de mai sus. Când dă în clocot, oprim focul și punem oțetul. Punem acest amestec de saltă în borcan și turnăm saramura peste salată. După ce s-a răcit, punem borcanul în frigider și putem să-l servim o săptămână, depinde ce cantitatea ne-am făcut, ea devine mai bună pe zi ce trece. Este probabil cea mai sănătoasă salată, pentru că conține o tonă de vitamina C. În plus, conține potasiu și o cantitate considerabilă de fier. Este și cel mai bun probiotic pe care-l poți mânca.”, a continuat specialistul.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ei sunt românii care pot primii 40.000 de euro de la stat. Fondurile sunt nerambursabile, trebuie sa respecți o singură condiție simplă
Capital.ro
Statul află TOTUL despre tine. Apare al doilea CNP. Cine e obligat legal să îl dețină
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Averea ascunsă a Regelui Charles. Cât de bogat este monarhul
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Ungurii aduc marea victorie pentru România. Sprijin nesperat din Ungaria
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Presupusul autor al tentativei de asasinat asupra lui Donald Trump căutase detalii despre împuşcarea lui John F. Kennedy
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!