Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei: „Nicuşor Dan încă mai trăieşte din proiectele lăsate la cheie şi fondurile europene atrase de Gabriela Firea”

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, spune că Nicușor Dan încă trăiește din proiectele lăsate la cheie și fondurile europene atrase de Gabriela Firea.
Alina Costache
01 apr. 2024, 10:16
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei:

„Festivismul pe ultima sută de metri nu ţine loc de gândire strategică”, a declarat Cătălin Cîrstoiu referindu-se la Nicuşor Dan.

„Zero noi proiecte pentru Bucureşti. Asta este performanţa lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei în 4 ani. Dincolo de heirup-ul actualului primar care şi-a pus casca în cap şi inaugurează tot ce se poate până la alegeri, cifrele nu mint. Realitatea este că Nicuşor Dan încă mai trăieşte din proiectele lăsate la cheie şi fondurile europene atrase de Gabriela Firea, fie că vorbim de achiziţia de autobuze hibride şi troleibuze, de reabilitatea sistemului de termoficare, consolidarea clădirilor cu risc seismic şi multe altele”, a scris Cârstoiu luni pe Facebook.

Citește și Piedone lămurește situația angajării la primărie a nepoților săi: „Dacă e din a 17-a rudă, nu e de gradul 1. Cu cine să lucrez? Cu trădători?”

„Este nevoie de un plan pentru un sistem administrativ superior. Şi mă bucur că doamna Gabriela Firea este parte a acestui nou proiect pentru bucureşteni. Am avut ocazia să discutăm despre acest plan alături de colegii de la organizaţia PSD Sector 6. Şi îl felicit cu această ocazia pe Gabriel Mutu pentru realegerea sa în funcţia de preşedinte al organizaţiei. Împreună vom câştiga Capitala pentru bucureşteni!”, a adăugat medicul în finalul postării.

Citește și Cristian Popescu Piedone: „PNL se dezice de Nicuşor Dan ca de Satana. Te-a făcut de râs? Nu poţi să arunci cu lături pe el după ce l-ai văzut că nu a dat randament”

Cătălin Cîrstoiu este de părere că cele şase sectoare ale Capitalei nu ar trebui desfiinţate: Bucureştiul ar trebui condus de şapte magnifici

Cătălin Cîrstoiu, candidat PSD-PNL pentru Primăria Generală a Capitalei, este de părere că actuala împărţire administrativă a municipiului Bucureşti în şase sectoare trebuie menţinută.

„Bucureştiul ar trebui condus de şapte magnifici: un primar general şi şase primari de sector”, spune Cătălin Cîrstoiu. „Este obligatoriu să lucrez (în calitate de primar general al Capitalei – n.r.) cu primarii de sector. Chiar mă gândeam că Bucureştiul ar trebui condus de şapte magnifici: un primar general şi şase primari de sector”, a afirmat Cătălin Cîrstoiu sâmbătă, la Prima Tv.

Întrebat dacă este în favoarea menţinerii împărţirii administrative a Bucureştiului în şase sectoare, candidatul pentru funcţia de primar răspunde pozitiv.

„Da, Bucureştiul are nevoie de sectoare, are nevoie de sectoare, însă atitudinea şi acţiunea primarilor de sector trebuie să fie un tot unitar cu a primarului general. Nu se poate altfel.  Când vorbim de Bucureşti şi când vorbim de acţiune în Bucureşti, cred că a venit momentul să nu mai vorbim de culoare politică. (…) Eu cred că problema primăriei generale nu e cine te susţine în primă etapă, e ce faci, ce proiect ai”, mai afirmă Cătălin Cîrstoiu.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate Evaluare Națională 2024. Verifică pe edu.ro notele obținute la fostul examen de capacitate. Cum se afișează rezultatele, de fapt. Procedura de admitere liceu 2024 și live text de la evaluarea națională 2024. Update
Capital.ro
Românii au primit strict interzis. Avertismentul venit chiar acum: Niciodată!
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Mâncarea de pe litoral care vă poate îmbolnăvi! ANPC trage un semnal de alarmă!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Doliu la Hollywood. A murit unul dintre cei mai celebri scenariști
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Alex, tânărul dat dispărut în Italia, a fost găsit mort! După zile întregi de căutări, acesta a fost găsit pe o insulă aflată pe râul Paive
Capital.ro
Ungurii întorc spatele UE. Alianța la care maghiarii nu vor să renunțe. E cel mai periculos joc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
Detalii șocante din ancheta accidentului de la Suceava: Tahograful autobetonierei era manipulat
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?