Horoscop Mariana Cojocaru 1-7 aprilie. Zodiile care adună bile negre în Univers, atenţie la capcanele de destin pe Mercur retrograd

Într-o astfel de săptămână, beneficiari sunt cei care știu să își ceară drepturile, știu care le este partea în diverse situații. Cei care au Mercur retrograd la naștere pot avea o existență haotică.
Irina Dumitrescu
01 apr. 2024, 12:31
Horoscop Mariana Cojocaru 1-7 aprilie. Zodiile care adună bile negre în Univers, atenţie la capcanele de destin pe Mercur retrograd

Horoscop Mariana Cojocaru 1-7 aprilie.  Schimbăm luna și lumea, că s-a zis cu gluma! În dragoste, săptămâna ce vine aduce un triunghi mistic pe zodii de Apă și de Pământ. Puneți-vă centurile de siguranță! Vin valuri de destin. Cariera și banii aduc talanți pentru înțelepți, specialiști, genii, inventatori, talanți munciți cinstit.

Vom avea și un Mercur retrograd în Berbec, deci avem zile în care nu mințim. Mercur face în așa fel încât să încerce să provoace, să bage bățul prin gard. Atenția trebuie să fie maximă și distributivă. Nu uitați că există oameni fără simțul umorului, care nu vor provocări. Mercur retrograd are planuri pentru fiecare dintre noi, vrea să revitalizăm lucruri, relații, parteneriate.

Horoscop Mihai Voropchievici 1-7 aprilie 2024. Apar bani în cont ca ciupercile după ploaie

Are menirea de a aduna lucrurile date prin vecini, de a recupera anumite bunuri sau bani, pentru cei care au prestat o anumită acțiune și, din bun simț, nu își cer drepturile. Atenție mare și la cei care se folosesc, cei care au Mercur retrograd la naștere, și pot avea o existență haotică. Cred că pot controla, manipula în beneficiul lor, dar nu sunt conștienți de asta. Universul nu doarme!

Cei care se cred mai isteți sau mai deștepți decât alții, pentru că au beneficii pe Mercur retrograd, au impresia că sunt deținătorii adevărului suprem, că numai ei pot să decidă soarta celor din jur. Într-o astfel de săptămână, beneficiari sunt cei care știu să își ceară drepturile, știu care le este partea în diverse situații. Cei care manipulează și folosesc vor aduna bile negre în Univers. Lucrurile trebuie să funcționeze cu foarte multă calmitate, discernământ. Atenție dacă șofați sau cum traversați, pot apărea anumite accidente.

Horoscop Mariana Cojocaru 1-7 aprilie Berbec / Ascendent Berbec
Atenție la capcane de destin, în amor pentru unii, pe zona profesională pentru alții, periculoase și ca decor. Afecțiunile și sănătatea trebuie să fie o prioritate. Atenție și pe zona socio-profesională. Presiunea care vine de sus poate să ducă la insomnie, care poate fi periodică sau constantă.

Taur / Ascendent Taur
Dreptunghiul mistic format dintre Jupiter, Taur, Neptun în Pești, Lună în Scorpion, Lilith în Fecioară vă ajută să descifrați ceva. Dar numai cu răbdare, spre filoane profitabile, acolo unde sunt beneficiile.

Horoscop Mariana Cojocaru 1-7 aprilie. Gemeni / Ascendent Gemeni
Ultimele clipe ale lui Mercur în Berbec vă oferă o stare de spirit pozitivă. Încrezători în viitor, pe plan profesional, pe plan social, pot apărea evenimente cu greutate.

Rac / Ascendent Rac
Cariera cere atenție și implicare maximă, de 1000%. Cine nu are cariera sau nu e activ, e vai de el, este problema lui. Dacă sunteți casnici, nu vi se aplică influența astrelor.

Horoscopul primăverii 2024. Ce zodii înfloresc din aprilie, vor avea cardul plin şi energie pozitivă în amor

Horoscop Mariana Cojocaru 1-7 aprilie. Leu / Ascendent Leu
Mai profunzi și mai atenți la detalii în relația cu cei din jur. Când vorbim de relația cu ei, nu este vorba doar de familie, ci și la zona socială, carieră, prietenii, parteneriate, amiciții, dar și zona sentimentală.

Fecioară / Ascendent Fecioară
Comunicarea cu ce este sus va fi esențială. Blocaje cu dureri ascunse, mocnite. Planul astral, subtil, își cere drepturile!

Horoscop Mariana Cojocaru 1-7 aprilie Balanță / Ascendent Balanță
Aprilie anunță teste! O săptămână cu drive test pe destin. Piloți de curse veți fi și căutați autonomie. Este o săptămână cu teste diverse, diferă doar sectorul existențial, care pot fi 48 la număr, dar doar câteva dintre ele sunt vizate. Unii simt și le prefigurează vizavi de ce li se întâmplă, alții trebuie să înțeleagă de ce sunt dezorientați.

Horoscop Mariana Cojocaru 1-7 aprilie. Scorpion / Ascendent Scorpion
Sănătatea își cere drepturile, dar munca vă revendică și ea. Important este să știți cum să munciți cu cap, coadă și cu măsură! Nu trebuie să dați sănătatea peste cap, trebuie să existe un echilibru în tot și în toate!

Previziuni rune 1-7 aprilie 2024. WUNJO aduce bogăţie, iubire şi protecţie divină pentru o zodie, dar THURISAZ stă ca un ghimpe toată săptămâna

Săgetător / Ascendent Săgetător
Luna albă face trigonocrație cu Soarele din Berbec, adică iubiri cu lecții de viață! Unele sunt adevărate, profunde, complexe datorită aspectului pozitiv pe zodii de Foc, altele pot fi iubiri cu spini.

Horoscop Mariana Cojocaru 1-7 aprilie. Capricorn / Ascendent Capricorn
Îndeletniciri domestice. Ceva de dres, sigur puteți suna un meșter pentru că aveți de reparat. Alții vor avea aceste îndeletniciri și pe zona de carieră, un birou unde se administrează, unde trebuie reparat, făcut ceva.

Horoscop integral, pe playtech.ro

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Obiceiul la care e bine să renunți dacă ai peste 50 de ani. Efectul se poate vedea și într-o lună de zile
Capital.ro
Românii sunt verificați. ANAF face măcel. Este obligatoriu în România
Playtech.ro
Mihai Bendeac, UMILIT după ce l-a parodiat pe Andrei Versace. Ce a postat după MOARTEA lui
DailyBusiness
Atenție! Începând de azi se completează formularul 216. Cine e obligat!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cel mai șocant film horror din istorie. E cea mai profitabilă producție
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Israel rămâne cel mai puternic aliat al SUA în Orientul Mijlociu, afirmă Netanyahu înaintea vizitei în Washington
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!