UPDATE: Diana şi Silvestru Şoşoacă, despărţiţi cu brăţară de monitorizare, Diana Şoşoacă a obţinut ordinul de protecţie

Poliția Capitalei, prin intermediul Secției 6, a fost alertată de către o femeie, care a reclamat că soțul său o agresează emoțional, generând în aceasta o stare de temere. Potrivit surselor, este vorba despre senatoarea Diana Șoșoacă.
Mircea Filipescu
02 apr. 2024, 17:52
UPDATE: Diana şi Silvestru Şoşoacă, despărţiţi cu brăţară de monitorizare, Diana Şoşoacă a obţinut ordinul de protecţie

UPDATE: Ordin de restricţie emis pentru Dilvestru Şoşoacă
La data de 02.04.2024 a fost emis ordinul de protectie provizoriu cu numărul 3319256/02.04.2024, pe o perioada de 5 zile ( 120 ore ) începând cu data de 02.04.2024, orele 14:30 pana la data de 07.04.2024 orele 14:30, având următoarele obligatii:

  • Păstrarea unei distante minime de 200 metri fata de victimele Ivanovici Șoșoacă Diana și Macovei Marie Thais.
  • Păstrarea unei distante minime de 200 metri fata de locul de munca al victimei de la adresa din mun. București, str. Turda, nr. 119, bl. 6, SC. C, et. 1, ap. 52, sector 1 ( cabinet avocat ) și fata de adresa din mun. București, bld. 13 septembrie, nr. 1-3, sector 5 ( parlamentul romaniei)
  • Păstrarea unei distante minime de 200 metri fata de unitatea de învățământ a victimei minore situata la adresa din mun. București, int. Poiana, nr. 2D, sector 1, școală gimnaziala Luca.

Obliga agresorul sa poarte permanent un sistem electronic de supraveghere. Va aducem la cunoștință ca încălcarea masurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu constituie infracțiunea de ” nerespectarea masurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu”.

UPDATE: Diana Șoșoacă a ieșit din secția de poliție. Oamenii legii i-au montat brățara de monitorizare lui Silvestru Șoșoacă. Senatoarea a arătat în fața presei cum funcționează alarma acestui sistem.

Diana Șoșoacă: S-a emis un ordin provizoriu de protecție pentru acte de violență, pentru abuz psiho-emoțional, social, spiritual, cibernetic, evient și de violență fizică asupra mea și asupra fetiței mele.

A menționat că am probleme psihice. El trebuia să depună dovezi. Nu am luat în viața mea medicamente, nu am nicio problemă psihică, nu am fost niciodată internată.

În schimb dânsul m-a amenințat că dacă nu îmi dau demisia din funcția de senator va face în așa fel încât să mă facă de rușine.

Am suportat cât am putut, până când el a ales să facă circul acesta pe toate televiziuinile, pentru că își dorește să fie candidat la alegerile prezidențiale. Are o ură pe femei, este un misogin total.

UPDATE: „Îmi este frică pentru viaţa mea şi viaţa copilului meu pentru că ştiu de ce este capabil. Ştiu câtă ură are împotriva mea şi a copiilor mei. Nu îmi e frică de ucraineni mai mult decât de acest om care poate să acționeze într-un mod abominabil. Ordinul de protecție există şi pentru agresiune psihologică nu numai bătăi”, a spus Diana Şoşoacă

UPDATE: Silvestru Șoșoacă neagă acuzațiile lansate de soția lui. „Nu am văzut-o de săptămâni întregi, deci nu am dialogat cu ea decât prin intermediul presei și online”, a spus acesta, izbucnind în râs atunci când jurnaliștii i-au spus că Diana Șoșoacă a declarat că el a agresat-o emoțional și fizic.

„Sper că nu îmi pun brățară. Nu am pățit niciodată așa ceva”, a mai spus Silvestru Șoșoacă.

Întrebat dacă a agresat-o vreodată fizic pe soția sa, acesta a afirmat: „Nici vorbă. Vrea să se bage în seamă, vrea publicitate. A început campania electorală, iar ea nu are niciun program, nu are niciun om valabil, nu are pe nimeni, nu are primar la Primăria Generală, nu are primar la Sectorul 1, nu are la Sectorul 2, nu are nimic. Oamenii buni i-a dat afară”.

Poliția Capitalei a transmis că cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 6, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție.

UPDATE: Silvestru Șoșoacă a ajuns la Secția 6 Poliție din Capitală , după ce polițiștii au emis, la cerea Dianei ivanovici Șoșoacă, ordin de protecție împotriva soțului cu care se află în proces de divorț. Potrivit procesurilor legale, lui Silvestru Șoșoacă i se va monta un dizpozitiv de urmărire.

Acesta a declarat, la sosirea la secţia de poliţie, că speră că nu i se va monta acest dispozitiv, mai ales că a fost în preajma soţiei sale ani de zile, fără ca între ei să existe vreun incident violent.

Ştirea iniţială

În lumina acestor acuzații, Poliția a completat un formular de evaluare a riscului și a emis un ordin de protecție provizoriu pe numele lui Silvestru Șoșoacă.

„În urma solicitărilor din partea reprezentanților mass-media, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Poliției Capitalei este abilitat să comunice următoarele:

La data de 02 aprilie 2024 Poliția Capitalei- Secția 6 a fost sesizată direct de către o femeie cu privire la faptul că soțul său o agresează din punct de vedere emoțional, fiindu-i creată astfel o stare de temere.

Totodată, femeia a precizat că în trecut, soțul său a agresat-o și fizic.

În urma celor sesizate a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, context în care a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

De asemenea, victima și-a exprimat acordul cu privire la montarea unei brățări de monitorizare electronică în sarcina bărbatului.

Citeşte şi: Nouă blondă a lui Silvestru Şoşoacă o face praf pe Diana Şoşoacă: Tu: grasă, 136 kg în viu, cu partid construit de soț, urâtă, mincinoasă, frustrată. EU: frumoasă, deșteaptă, sexi, empatică, slăbuta, numai bună de măritat”

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, raportat la infracțiunile de amenințare și hărțuire, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Având în vedere faptul că bărbatul nu s-a prezentat la sediul secției pentru montarea sistemului de monitorizare, polițiștii au demarat verificările, în vederea depistării acestuia.

Astfel, polițiștii s-au sesizat din oficiu și cu privire la săvârșirea infracțiunii de încălcarea unei măsuri dispuse prin ordinul de protecție provizoriu, emis anterior.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 6, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție”, a transmis Poliția.

Citeşte şi: Motivul pentru care Nicolae Guță doarme într-o baracă. Cui i-a lăsat vila manelistul: „Între noi nu mai sunt relații intime”

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Gratis de la stat pentru proprietarii de teren și case din România. Mergi la Primărie până pe 10 septembrie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Avem primele IMAGINI cu Bordea & noua iubită! Cine e tipesa 'de pe Dubai' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Rămâi fără certificatul de înmatriculare. Se reține pe loc talonul auto și iei amendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Medicul stomatolog Marina Gavril, găsită moartă în cabinetul din Brăila
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'