Adrian Mutu a demisionat de la CFR Cluj. „A fost o umilinţă prea mare peste care nu pot să trec!”. UPDATE: A demisionat şi Cristi Balaj

După înfrângerea dureroasă suferită de CFR Cluj în sferturile de finală ale Cupei României, 0-4 cu divizionara secundă Corvinul Hunedoara, Adrian Mutu și-a anunțat demisia din funcția de antrenor principal al echipei.
Filip Stan
03 apr. 2024, 22:45
Adrian Mutu a demisionat de la CFR Cluj.
Adrian Mutu a demisionat de la CFR Cluj. "A fost o umilinţă prea mare peste care nu pot să trec!"

UPDATE: După Adrian Mutu, și Cristi Balaj a demisionat de la CFR Cluj. Supărat pe jucătorii săi după prestația de la Hunedoara, Adrian Mutu și-a înaintat demisia de la CFR Cluj, motivând că s-a simțit umilit în timpul meciului cu divizionara secundă.

La câteva ore distanță, Cristi Balaj, președintele clujenilor, a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care a anunțat că a decis să ia o pauză și să renunțe la calitatea de oficial pe care o avea la CFR Cluj.

”Eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire care mi-a lăsat urme. Încă de aseară am anunțat că m-am simțit rău fizic și m-am confruntat cu o stare greu de gestionat. A fost un sentiment cu care nu m-am întâlnit foarte des.

Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecință am decis să îmi înaintez demisia. Sper ca domnul Varga să mă înțeleagă și să accepte această decizie.

În altă ordine de idei, nu este normal ca doar antrenorul să fie vinovat, este o chestiune de onoare. Sper, de asemenea, ca echipa să depășească această perioadă dificilă și să revină mai puternică.

Fotbalul românesc are nevoie de cluburi care obțin puncte în cupele europene, așa cum a făcut-o CFR Cluj în ultimii ani”, a transmis Cristi Balaj pe rețelele de socializare.

Adrian Mutu a demisionat de la CFR Cluj. „Briliantul” a confirmat demisia pentru FANATIK, precizând că a luat această hotărâre în această dimineață, la ora 11:00. De asemenea, şi-a exprimat dezamăgirea sa profundă față de rezultatul echipei sub conducerea sa și a subliniat că nu poate accepta un astfel de eșec, având o mentalitate de învingător. Antrenorul a declarat că demisia sa a fost deja înaintată președintelui CFR Cluj, Cristi Balaj, și patronului clubului, Ioan Varga. şi a subliniat că așteaptă ca demisia să-i fie acceptată de conducerea clubului și a exprimat speranța că echipa va continua să performeze, deși recunoaște că condițiile actuale sunt dificile.

Citeşte şi: Mircea Sandu şi-a vândut vila de la Nisa şi a cumpărat, în schimb, trei apartamente în Monte Carlo. Cât cere chirie pentru unul singur

„Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilință. Eu am o altă mentalitate, una de învingător. Demisia mea este de la ora 11:00 dimineața pe biroul președintelui de la CFR Cluj, Cristi Balaj. Aștept s-o aprobe și Ioan Varga și ne strângem mâinile. A fost o umilință prea mare, peste care eu, care am un caracter de campion, pur și simplu nu pot să trec. Îmi doresc ca CFR-ul să facă performanță în continuare, dar e greu în aceste condiții, pe care le-ați văzut și dumneavoastră. E vorba despre evoluția pe care am avut-o în meciul împotriva Corvinului, dar mai ales a lipsei de atitudine care a existat. Deci, oficial, pot spune că mi-am înaintat demisia! Îmi pare foarte rău de această situație, dar eu, Adrian Mutu, am stat și m-am gândit toată noaptea și pur și simplu nu pot accepta așa ceva, ce s-a întâmplat în Cupa României. Ar fi împotriva principiilor mele de antrenor profesionist și de om. Și a principiilor mele de viață”, a spus Adrian Mutu.

Citeşte şi: Simona Halep, prinsă cu minciuna! Situaţia jenantă la care s-a expus fostul lider WTA VIDEO

În cariera de antrenor, Adrian Mutu le-a mai pregătit pe Voluntari, Al Wahda U21, Romania U21, FC U Craiova, Rapid şi Neftchi Baku.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL