Horoscop Urania 6 – 12 aprilie 2024: Venus va funcționa ca un catalizator al influențelor kironiene referitoare la chestiunile ce privesc sensul vieții

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 6 – 12 aprilie 2024 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.
Irina Dumitrescu
05 apr. 2024, 12:10
Horoscop Urania 6 – 12 aprilie 2024: Venus va funcționa ca un catalizator al influențelor kironiene referitoare la chestiunile ce privesc sensul vieții

Horoscop Urania Berbec – 6 – 12 aprilie 2024

Între 6 și 7 aprilie la prânz, trăiri inegale ca intensitate și diferite ca provocare, susținere, avânt dar și ca renunțare sau cenzură. Tripleta de planete în tranzit prin zodia Peștilor nu va fi ușor de suportat, pentru că va acționa „din spatele scenei”, nedându-le posibilitatea nativilor să înțeleagă cu precizie tot ceea ce se petrece cu ei, de unde și fireștile îndoieli cu privire la oportunitatea sau la necesitatea unor răspunsuri care vor sublinia dificultatea multora dintre nativi de a gestiona problemele speciale de crez, de convingere, ideal, speranță și de punere în situația de a materializa niște tendințe interioare.

Între 7 aprilie, după ora 13:25′, și 9 aprilie la prânz, Luna va tranzita casa I a personalității celor despre care vorbim acum și, în seara zilei de 8 aprilie, se va afla în postura de Lună Nouă în Berbec, care va alcătui, la același grad și minut (19°24′), alături de Soare și Kiron, o triplă conjuncție. Aceasta, alături de alte două conjuncții „relaxate”, formate cu Nodul Nord al Lunii și cu Mercur, va alcătui un cluster în Berbec, care îi va solicita din plin pe cei născuți în acest semn.

Zodiac chinezesc 5-7 aprilie 2024. Curg veştile bune, weekend cu bucurii, socializare, dar şi câştiguri. Karma bună!

Planeta Venus va funcționa ca un catalizator al influențelor kironiene referitoare la chestiunile ce privesc sensul vieții. Firește, pentru ei, și eclipsa de Soare, care se va produce cu acest prilej, va juca un rol important în cristalizarea unor premise legate de evoluția propriei lor persoane. Între 9 aprilie, după ora 13:24′, și 11 aprilie după-amiaza, efort de stabilizare a vieții materiale și de gestionare prudentă a economiilor și a câștigurilor curente.

Din 11 aprilie, după ora 14:59′, disponibilitate spre comunicare, schimb plăcut de idei, păreri și sugestii, dar și informații care le vor mânca nativilor destul de mult timp (risipire de sine, incapacitatea de a nu se putea extrage din dialogurile mai puțin utile și necesare lor).

Horoscop Urania Taur – 6 – 12 aprilie 2024
Între 6 și 7 aprilie la prânz, amestec de trăiri speciale, de situații diferite ca provocare care îi vor obliga pe nativi să tragă niște concluzii de viață greu de acceptat.

Astfel, unii vor constata că e bine să evite, de acum încolo, persoanele care par a nu (mai) fi de încredere, după cum pe opinia unor ființe plăcute, dar naive și visătoare, în chestiunile importante, e mai bine să nu se bazeze; în sfârșit, vor înțelege și că mai mulți apropiați vor trebui acceptați, cu bune și cu rele, fără a se face caz nici de unele, nici de altele, relațiile cu aceia înscriindu-se în categoria obligațiilor sociale liber asumate (datorii morale, obligații civice, conjuncturi care impun solidaritate și toleranță).

În seara zilei de 8 aprilie, în casa a XII-a a sănătății ce privește o zonă mai greu de controlat (boli karmice, genetice, cauze ale unor afecțiuni nedeslușite de către doctori) se va produce Luna Nouă în Berbec, care se va reuni, la același grad și minut (19°24′), cu Soarele și Kiron, într-o triplă conjuncție care, alături de alte două conjuncții „relaxate”, cu Nodul Nord al Lunii și cu planeta Mercur, va alcătui un cluster purtător al unei încărcături majore de vibrații generate de cele șase posturi astrale (cinci planete și Nodul Nord al Lunii) în tranzit prin zodia Berbecului care le va permite unora dintre nativi să aibă intuiții, flash-uri de memorie lămuritoare și o dinamică a vieții interioare de-a dreptul provocatoare.

Horoscop Urania Gemeni

Între 6 și 7 aprilie la prânz, solicitări în plan profesional sau social divergente, unele le vor face plăcere Gemenilor, pe altele le vor percepe ca pe niște constrângeri sau, în funcție de vârstă și de responsabilitățile cu care au fost însărcinați, nativii vor simți o neîmplinire în activitatea publică; la o analiză onestă, își vor da seama că puteau face mai mult sau mai bine sau că trebuia să procedeze într-o altă manieră, de unde și o firească nemulțumire sau un regret.

Vor rămâne însă cu beneficiul unei lecții de viață care, din fericire, nu va fi prea aspră în planul carierei. Între 7 aprilie, după ora 13:25′, și 9 aprilie la prânz, sectorul relațiilor de prietenie va fi pus la încercare de Luna Nouă în Berbec, din 8 aprilie, care se va reuni, la același grad și minut (19°24′), cu Soarele și Kiron, într-o triplă conjuncție. Împreună cu alte două conjuncții „relaxate”, cu Nodul Nord al Lunii și cu planeta Mercur, ele vor alcătui un cluster, adică o încărcătură majoră de vibrații pe Berbec.

Mercur retrograd până la data de 25 aprilie! Camelia Pătrășcanu nu are vești prea bune pentru trei nativi

Multe se pot întâmpla în zona relațiilor de prietenie: dispute verbale aprinse, opinii divergente, conflicte de interese care, odată afișate „la vedere”, se vor dovedi incompatibile sau inacceptabile de către una sau de către ambele părți vizate.

Atașamentele mai vechi se pot destrăma chiar dacă ele le-au adus, în contextul desfășurării unei activități comune, beneficii sau satisfacții celor implicați. Exagerare a intereselor personale, manifestări egoiste, lipsă de înțelegere și incapacitate de a aborda o temă delicată cu tact, cu diplomație sau cu eleganță.

Între 9 aprilie, după ora 13:24′, și 11 aprilie după-amiaza, echilibru interior: efort de consolidare mentală prin abordări logice și pragmatice. Din 11 aprilie, după ora 14:59′, Luna în tranzit prin zodia Gemenilor le va da nativilor o bună capacitate de comunicare și multă mobilitate interioară (mentală, intelectuală).

Citeşte mai multe pe libertatea.ro

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Cum i-a numit UEFA pe „tricolori”, după gestul incredibil de la Munchen! Naționala României, mesaj de despărțire la plecarea din Germania
Capital.ro
Marea actriță a României s-a stins. Doamna noastră a tras cortina
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Sorin Grindeanu, anunțul momentului pentru milioane de șoferi! Se închide un drum important
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Schimbări de ultimă oră anunțate de ANM. Fenomene ostile în România
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Cutremur în politică: europarlamentarul, prins în ”fapt” pe Tinder?! Iubita l-a PĂRĂSIT!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Teo Trandafir îl face praf pe Florin Salam: Regele României a murit!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Lupusul Eritematos Sistemic: Cauze, Simptome și Tratament
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?