Andreea Ibacka, adevărul despre cum Ilinca Vandici i-a furat locul la „Bravo, ai stil!”: „Nu trebuie să ții cu dinții de un rezultat”

Andreea Ibacka a vorbit despre „trenurile” pe care a reușit să le prindă de-a lungul vieții sale, mai ales în ceea ce privește cariera. Ea a mărturisit că ar fi trebuit să prezinte emisiunea „Bravo, ai stil”, însă Ilinca Vandici „i-a furat rolul”.
Alina Costache
05 apr. 2024, 13:30
Andreea Ibacka, adevărul despre cum Ilinca Vandici i-a furat locul la „Bravo, ai stil!”: „Nu trebuie să ții cu dinții de un rezultat”
Andreea Ibacka, adevărul despre cum Ilinca Vandici i-a furat locul la „Bravo, ai stil!”: „Nu trebuie să ții cu dinții de un rezultat”

Andreea Ibacka a făcut parte din distribuția câtorva seriale și a cunoscut foarte rapid succesul, dar viața ei nu a fost lipsită de obstacole. Deși a fost aproape să prezinte o emisiune de succes, planurile ei au fost date peste cap în timpul castingului. Cu toate acestea, soția lui Cabral nu regretă că nu a avut ocazia să conducă emisiunea „Bravo, ai stil!”.

Deși a fost dezamăgită pe moment, acum privește acele experiențe ca pe niște lecții importante. Cu trecerea timpului, Andreea Ibacka a înțeles că uneori viața decide în locul nostru și acum înțelege că acel proiect nu era potrivit pentru ea.

Citește și: Mariana Moculescu, dezvăluiri cutremurătoare! Nidia Moculescu a fost bătută în Parcul Cișmigiu. ”Putea să o omoare”

Andreea Ibacka admite că a participat la castinguri pentru proiecte pe care nu se aștepta să le obțină, dar în același timp a ratat și alte oportunități pe care le dorea. Ea crede că are calitățile necesare pentru anumite proiecte, dar recunoaște că a depus mult efort pentru a ajunge în această poziție.

„Cu siguranță nu mi-a ieșit tot ce mi-am propus. Ziceam mai devreme de un casting pe care l-am luat când nici nu m-am pregătit pentru această oportunitate, pur și simplu am căutat în bagajul meu de cunoștințe ce m-ar putea ajuta. Ah, OK, îmi controlez bine emoțiile. Am învățat bine la școală, am citit mult , nu știu dacă am fost o tocilară, am fost muncitoare, am o memorie foarte bună, antrenată, învăț repede textele. Nici nu exista o miză reală pentru mine la acel casting pe care, surprinzător, l-am luat, dar alte castinguri, pentru care simt că am dat tot ce am putut și nu le-am luat”, a povestit Andreea Ibacka în podcastul Ilincăi Vandici.

Soția lui Cabral a dezvăluit că și-a dorit să prezinte emisiunea Bravo, ai stil!, însă nu a reușit să obțină acest rol, chiar dacă aflase pe surse că are șanse. Acum, consideră că formatul emisiunii nu s-ar fi potrivit cu așteptările ei inițiale.

„Îți fac o mărturisire: pentru că viața știe mai bine, de multe ori, pentru tine ce ți se potrivește și pentru că nu trebuie să ții cu dinții de un rezultat final, trebuie să urmărești scopul pe termen lung. Eu vreau să fiu un moderator, un speaker bun — apropo de proiecte care nu mi s-ar fi potrivit, am dat casting pentru emisiunea „Bravo, ai stil”. Pe surse, am aflat că aveam chiar șanse reale. Între timp, tu ai prezentat 8 sezoane. Mă uitam la voi și mă gândeam la ce faceți voi acolo și cât de glam arată tot show-ul. Poate că eu aș fi vorbit bine sau aș fi arătat drăguț, dar nu sunt pasionată de modă deloc. Eu merg pe minimalist, nu urmăresc tendințele. Pe mine decât să mă duci la shopping de haine, mai bine mă duci la bricolaj. Eu nu m-aș fi regăsit acolo și nu a fost o veste proastă că nu am luat acel casting”, a mai dezvăluit blondina.

Citește și: Ana Baniciu a dezvăluit ce nume va purta fiul său și al lui Edy Kovacs. „Sunt plină de viață, fericită și mă bucur că suntem pe ultima sută de metri”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Zonele răcorite de ploi. Unde vor fi precipitații în România
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!