Marcel Ciolacu, atac furibund către cei din USR: „Minţi bolnave, nu se pricep la nimic!”  

Marcel Ciolacu a anunţat vineri că PSD nu poate fi partener cu USR şi nu pentru că nu sunt români, ci pentru că aceştia nu se pricep la nimic. „Au ştiut să spună de PSD că este partidul pensionarilor. Minţi bolnave. Eu sunt mândru că PSD de 30 de ani se ocupă de pensionarii din România”, a adăugat liderul social-democraţilor.
Filip Stan
05 apr. 2024, 19:33
Marcel Ciolacu, atac furibund către cei din USR:
Marcel Ciolacu, atac fără perdea la adresa lui Cătălin Drulă: „Când era domnul ministru Rangă”

Marcel Ciolacu a declarat, vineri la Conferina judeţeană extraordinară a PSD Vaslui, că nu crede că vreunul dintre participanţii la eveniment crede că PSD poate fi partener cu USR şi nu pentru că nu sunt români, ci pentru că aceştia nu se pricep la nimic. „Au ştiut să spună de PSD că este partidul pensionarilor. Minţi bolnave. Eu sunt mândru că PSD de 30 de ani se ocupă de pensionarii din România”, a adăugat liderul social-democraţilor.

„Nu cred că cineva din această sală crede că noi am putea fi parteneri cu USR. Nu că nu sunt români. Nu se pricep la nimic. Uitaţi-vă de la Nicuşor Dan până la domnul Drulă, până la domnul Ghinea. N-au ştiut să facă niciodată nimic. Ce-au ştiut cel mai mult, au ştiut să ne învrăjbească unii împotriva altora”, a afirmat Marcel Ciolacu, vineri la la Conferinţa judeţeană extraordinară a PSD Vaslui.

Marcel Ciolacu anunţă progrese spectaculoase la Autostrada Moldovei: „Au ajuns, de la 15%, la un stadiu de 88%”

USR a spus despre PSD că e partidul pensionarilor
El a adăugat că USR a spus despre PSD că e partidul pensionarilor şi i-a catalogat pe reprezentanţii acestei formaţiuni ca fiind „minţi bolnave”. „Eu sunt mândru că PSD de 30 de ani se ocupă de pensionarii din România”, a mai precizat Ciolacu.

„Au ştiut să spună de PSD că este partidul pensionarilor. Minţi bolnave. Eu sunt mândru că PSD de 30 de ani se ocupă de pensionarii din România. Acesta este rostul unui partid social democrat – echitate socială. Este normal să facem acest lucru, dar este normal să nu pierdem un moment atât de important cum este acesta pentru România. Niciodată nu am avut atâtea fonduri europene, niciodată nu s-au suprapus două exerciţii financiare şi PNRR”, a completat liderul social-democraţilor.

Marcel Ciolacu a răspuns cu o întrebare, chestionat dacă a avut PSD vreo vină pentru faptul că zona Moldovei a fost lăsată în urmă din punct de vedere al dezvoltării. „Asta vreţi să recunosc eu? Că e o vină a PSD? Nu, a fost o lipsă de viziune în cei 30 de ani”, a spus liderul social-democraţilor. La Conferinţa Judeţeană Extraordinară a PSD Vaslui, Marcel Ciolacu a admis că Vasluiul este cel mai sărac judeţ din ţară.

„Asta vreţi să recunosc eu? Că e o vină a PSD? Nu, a fost o lipsă de viziune în cei 30 de ani. Acum e prima oară când se prind şi trec prin planurile de la UE, prin fonduri europene, autostrăzile din Moldova. Se pare că odată cu războiul din Ucraina s-a văzut mai bine Moldova şi la Bruxelles”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat dacă e de părere că a avut PSD vreo vină în aceşti ani că Moldova a fost lăsată în urmă, ca dezvoltare a zonei, într-o conferinţă de presă susţinută după participarea, vineri, la Conferinţa judeţeană extraordinară a PSD Vaslui.

De asemenea, chestionat cine are o vină că Moldova e lăsată în urmă, liderul social-democraţilor a răspuns: „Cred că referirea era la venituri şi că foarte mulţi copii, fraţi, surori, au părăsit zona pentru că nu s-a dezvoltat infrastructura”.

„În acest moment, toată infrastructura se dezvoltă. Sunt şi iinvestiţii locale majore. Nu cred că vreodată au mai fost două miliarde lei investite Indiferent de cât dezvoltare proprie aveţi, dacă nu se face această interconectare să trecem odată Carpaţii, dar şi cu un drum la Bucureşti, nu vor veni investitori. În momentul în care va fi finalizată autostrada, aeroporturile, atunci investitorii vor vrea să vină”, a completat Ciolacu.

La Conferinţa judeţeană extraordinară a PSD Vaslui, Marcel Ciolacu a spus că „Moldova a fost părăsită şi a fost lăsată în urmă în toţi aceşti zeci de ani” şi că vina a fost lipsa de viziune, însă câteodată, dacă te uiţi la decizii, vei observa că parcă au fost făcute intenţionat.

Mihai Tudose şi Rareş Bogdan, schimb de replici fabulos la BEC. Ce s-a întâmplat cu „chiloţii peste pantaloni” ai liberalului

„Ştiu şi eu, ştiţi şi dumneavoastră că Vasluiul este cel mai sărac judeţ. Nu aveţi dumneavoastră nicio vină. Vasluiul şi Moldova nu au nicio vină. Vina a fost lipsa de viziune şi câteodată, dacă te uiţi la decizii, vei observa că parcă au fost făcute intenţionat. Au plecat copiii, nepoţi, fraţi. Zona din care au plecat cei mai mulţi români în străinătate este zona Moldovei, indiferent cât de multe investiţii aveţi în interiorul judeţului şi acum aveţi aproape două miliarde de lei, indiferent cât de multe investiţii sunt în interiorul Botoşaniului sau la Bacău. Oameni buni, dacă nu există o interconectare, dacă nu există autostrăzi, aeroport, nicio zonă nu se va dezvolta. Nu este suficient să ai drumuri judeţene. Nu e suficient să ai drumuri comunale. Nu e suficient să ai şcoli în fiecare comună. Moldova a fost părăsită şi a fost lăsată în urmă în toţi aceşti zeci de ani. Că a fost o politică, că cineva şi-a asumat acest lucru, nu avem ce face”, a afirmat Ciolacu în faţa social-democraţilor de la Vaslui.

Marcel Ciolacu, despre Dumitru Buzatu: A făcut o greşeală mare, nepermisă şi ne-a pus pe toţi într-o situaţie complicată. Trebuie să învăţăm din toate aceste lucruri, nu trebuie să ne ferim să le spunem

Marcel Ciolacu a adus în discuţie, vineri la Conferinţa judeţeană extraordinară a PSD Vaslui, la care Adrian Solomon a fost ales lider al filialei, despre Dumitru Buzatu şi a precizat că fostul lider social-democrat a făcut o greşeală mare, nepermisă şi a pus pe toată lumea într-o situaţie complicată.

„De fiecare dată mă bucur de atmosfera pe care o găsesc aici. Am găsit-o data trecută, o găsesc şi de această dată. După ce toată lumea spunea că e o organizaţie îngenuncheată, am găsit o organizaţie şi mai determinată, şi mai închegată, care ştie să piardă, să câştige, dar mai ştie să meargă înainte. În afară de faptul că e cel mai mare partid din România şi partidul cel mai relevant după revoluţie, PSD este un partid care în interiorul său a creat şi o interconectare umană. PSD nu este un partid simplu, este un spirit, la fel cum există echipe de fotbal şi echipe de fotbal cu spirit şi vocaţie şi a adunat mereu cei mai buni oameni. Noi a trebuit să venim mereu cu soluţii, cu programe, cu cei mai buni specialişti şi să încercăm să dezvoltăm România”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a continuat şi a spus că „Dumitru Buzatu să ştiţi că nu a fost numai colegul dumneavoastră, a fost şi colegul meu, dar cu totul respectul a făcut o greşeală, a făcut o greşeală mare, nepermisă şi ne-a pus pe toţi într-o situaţie complicată, dar nu eu, ci dumneavoastră aţi găsit capacitatea de depăşi momentul”.

„Trebuie să învăţăm din toate aceste lucruri, nu trebuie să ne ferim să le spunem. Asta este. Suntem oameni. Suntem ca într-o familie, avem şi bune şi rele. Nu trebuie să le băgăm sub preş”, a completat Ciolacu.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul din România unde cumperi un apartament cu 2 camere la doar 7.000 de euro. Ajungi imediat în centru, ai supermarket și restaurante aproape
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Limba romani a apărut pe Google Translate! Ce variantă a acestei limbi a fost aleasă de Inteligența Artificială
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Comisia Europeană ia act de hotărârile Tribunalului General al Uniunii Europene privind accesul la contractele de vaccinuri COVID-19
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'