Românii au talent 2024. S-a aflat salariul Andreei Esca în direct la Pro Tv: „1.500 de lei pe zi”

Delia Papazicu, un copil de doar 7 ani din Constanța, a prezentat Știrile PRO TV, într-un stil caracteristic, imitând-o, printre altele, pe Andreea Esca.
Alina Costache
05 apr. 2024, 22:33
Românii au talent 2024. S-a aflat salariul Andreei Esca în direct la Pro Tv:

Românii au talent 2024. Delia Papazicu, 7 ani, alias Andreea Esca, a făcut spectacol la Românii au Talent.  ‘E îmbrăcată ca Andreea Esca! Și freza este ca a ei. Este leită!’, au remarcat Pavel Bartoș și Smiley.

‘Bună seara, România! Bună seara, București! Mă numesc Delia Papazicu. Am 7 ani și sunt din Constanța. Am venit la Românii au Talent ca să îmi împlinesc visul, acela de a fi un jurnalist. Asta îmi doresc să devin.’, a zis Delia Papazicu.

‘Și ce înseamnă să fii jurnalist?’, a întrebat Andi Moisescu.

‘Să ai o carieră în televiziune, să prezinți știri. Să ai o dicție foarte bună…’, a zis Delia Papazicu.

‘Și ce salariu să ai?’, a întrebat Andi Moisescu.

‘1.500 lei pe zi!’, a replicat Delia Papazicu.

Apoi, Delia Papazicu a prezentat propriile Știri la PRO TV.

‘Bună seara, România! Bună seara, București! Sunt Andreea Esca! Noi și PRO TV te salută. Noi și dumneavoastră, o pereche de învingători care construiește o generație de învingători. Am încercat să vă oferim ce este mai bun! Împreună am dus multe la capăt. Ne bucurăm că suntem de 28 de ani împreună!

VIDEO Românii au talent 5 aprilie 2024. Nebunie totală pe scenă, copiii de la „Boom Boom” din Pantelimon au ridicat juriul în picioare

Bună seara, România! Bună seara, București! Sunt Delia Papazicu. Urmează știrile de azi. Căldură mare anul acesta în România și în toată lumea! Aerul condiționat nu a mai făcut față în mare parte din lume și nici măcar în pălării. Bobiță chiar a renunțat la pălărie și se spune că Las Fierbinți i s-a obișnuit deja cum îi stă părul și nu mai râde așa mult la serial. Se spune chiar că ar vinde tot și s-ar muta la Slobozia la două camere, dar este la fel de cald.

Dragoș era în weekend la mine în cartier. Vindea lozuri, dar mai avea doar două lozuri. Nu am știut pe care să îl aleg și am rămas doar cu cheie la visuri. Poate dacă aș fi cântat și eu…

Un nou jurat din toamna aceasta la Românii au Talent. Am aflat că acesta se numește Cătălin Măruță, care s-a săturat să stea acasă cu copiii. De asemenea, Andra, după somnul de după-amiază cu cei mici, vor prezenta împreună emisiunea La Măruță și nu va mai trebui să îi schimbăm numele.

Andi a fost ales cel mai bun podcastist de o echipă de la… drumuri și poduri. Totuși, el a declarat că este cazul să facă mai puține glume în emisiuni pentru că, de multe ori, este mai simpatic decât invitații săi.

Și, la final, trebuie să spun ce salariu am. După atâtea sezoane de PRO TV… iertare Andi, am înțeles că este bine să mai faci voluntariat. Este momentul pentru o schimbare în carieră, nu?’, a spus Delia Papazicu.

‘Delia, eu nu cred că ești bună de prezentatoare, ci de comediantă. Ești plină de umor. Suspectez că nu ți-ai scris textele singură, dar ai înțeles ce ai spus, deci ai umor! După ce se termină acest moment, eu zic să iei numărul de telefon al lui Bobo și să vorbești cu el, poate, te ajută să mergi în direcția asta! Ești foarte bună la ce ai făcut mai devreme! Bravo!’, a zis Dragoș Bucur.

‘Cele mai frumoase știri au fost spuse de tine acum. Dacă acesta este drumul tău, mergi mai departe, muncește’, a zis Andra.

‘Delia, un singur lucru trebuie să înveți. Să nu răspunzi niciodată la întrebarea ce salariu ai. În rest, ai tot ce îți trebuie!’, a zis Andi Moisescu.

‘Delia, ești pe drumul cel bun. Dacă insiști, eu zic că în următorii ani Andreea Esca va trebui înlocuită și, atunci, ne trebuie cineva să fie foarte pregătit!’, a zis Bobonete.

Delia Papazicu a mers mai departe, primind 4 de ‘DA’!

‘Am venit, m-am prezentat! Talentul mi l-am arătat, sunt Delia Papazicu și v-am pupat!’, a mai spus Delia Papazicu.

‘Andreea, poți să ieși liniștită la pensie’, a zis, glumind, Pavel Bartoș.

 

Românii au talent 2024. Sofia Gorincioi, moment uimitor de gimnastică ritmică la Românii au Talent

Sofia Gorincioi, elevă de 11 ani, din Chișinău, dublă campioana mondială la dans contemporan cu elemente acrobatice, a arătat și pe scena Românii au Talent cât de frumos se îmbină talentul cu munca.

‘Vreau să le arăt oamenilor talentul meu de a dansa și de a le da emoții frumoase prin dans. Vreau să le dau gândul că fiecare persoană are nevoie de curaj pentru a se schimba.’, le-a spus Sofia lui Pavel Bartoș și Smiley, înainte de a intra pe scena Românii au Talent.

David Schnabel a făcut spectacol la Românii au Talent. Acrobațiile pe bicicletă i-au lăsat mască pe jurați: „Pe cuvântul meu, mi-a plăcut foarte mult!”
Sofia Goricioi face gimnastică încă de când avea vârsta de 4 ani, este pasionată de actorie și pictură, dar talentul său principal este dansul. Sofia a oferit un moment de gimnastică ritmică ce a lăsat cu gura căscată jurații, dar și publicul Românii au Talent.

‘Sofia, Sofia, ce ne-ai făcut! Ne-ai vrăjit. Doamne, ce bine dansezi! Pare că studiezi dintotdeauna dansul!’, a zis Andi Moisescu.

‘Întotdeauna m-am întrebat dacă un copil, care ajunge la un astfel de nivel de performanță, dacă are momente în care îi este atât de greu, încât și-ar dori să renunțe… ai avut astfel de momente?’, a întrebat Andra.

‘Da! Și vreau să vă spun că foarte mulți oameni de succes au trecut prin această perioadă, dar cei mai puternici sunt cei care au depășit-o!’, a răspuns Sofia.

‘După ce că dansezi atât de bine și ne-ai surprins și prin acel moment de magie (n.red. când și-a schimbat rochia) care nu era necesar pentru că eram deja de nivelul de performanță pe care îl ai tu la 11 ani… ești minunată!’, i-a spus Andra.

‘Se întâmplă un fenomen ciudat. Vin copii aici pe scenă, printre care și tu, cu un nivel de pregătire și execuție atât de ridicat, încât, cel puțin în mintea mea, nu mai există diferență între performanțele lor și performanțele unor adolescenți, tineri, care sunt deja premianți, campioni etc. ceea ce este mai mult decât spectaculos. Însă pe mine mă sperie chestia asta. Cum reușiți să ajungeți la un asemenea nivel? Stau și mă întreb…’, a spus Dragoș Bucur.

‘Prin multă muncă’, a răspuns Sofia.

‘Și nu ți se pare că e prea multă muncă, nicio secundă?’, a insistat Dragoș Bucur.

‘Nu!’, a subliniat Sofia.

‘Sofia, este clar că ai un suflet de om mare, într-un corp de copil. Vorbești foarte frumos, dar și înțelept, fapt rar întâlnit la un copil de vârsta asta!’, a zis Bobonete.

‘Sunt bucuroasă să aud asta!, a zis Sofia.

Sofia Goricioi a primit 4 de ‘DA’ și merge în etapa următoare!

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Cum poți păstra boabele de cafea proaspete timp de 12 luni. Trucul pe care trebuie să-l știe iubitorii de cafea
Capital.ro
Cutremur total în UE. Ungurii au ajuns stăpânii Europei. S-a pus blocadă pe bani
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Sute de locuri de muncă într-un județ din România. Ce mare investitor face angajări
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultima filmare făcută de Andrei Versace. Un bărbat misterios apare în cadru: 'Nu a fost singur în casă!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
Decizie pentru cei care locuiesc în case sau blocuri vechi. Statul va plăti banii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Situație de urgență în Sicilia: Vulcanul Etna provoacă haos în transportul aerian
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR TOTAL după DEMISIA LUI BIDEN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!