Nelu Vlad, dezvăluiri tulburătoare despre boala de care suferă: „Mă simţeam foarte rău, iar medicul mi-a spus că am depresie. Când am ajuns la Urgenţe, m-au diagnosticat cu hematom inoperabil”

Nelu Vlad a fost invitat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde a făcut mărturisiri cutremurătoare, după ce medicii au descoperit că are hematom pe creier.
Irina Dumitrescu
08 apr. 2024, 12:36
Nelu Vlad, dezvăluiri tulburătoare despre boala de care suferă:

În ultimele zile ale lunii ianuarie, Nelu Vlad a ajuns în stare gravă la spital, după ce i s-a făcut rău exact înainte de a susține un spectacol la Cluj. Cântărețul și-a pierdut vederea și echilibrul și la scurt timp a ajuns pe mâna medicilor care i-au pus diagnosticul de hematom inoperabil.

Nelu Vlad, diagnosticat greşit: „Medicul mi-a zis că sufăr de depresie”

Înainte de începerea turneului, însă, din cauza stărilor de rău pe care le acuzase, acesta s-a prezentat la alt medic care l-a asigurat că nu are nimic mai mult decât depresie.

Problema a fost pe 27 ianuarie. S-a derulat din scurt. Când să plec în turneu, m-am dus la medic, că îmi era foarte rău, ca în ziua în care am făcut acest hematom. Doctorul m-a privit cu superficialitate și mi-a zis «Nu aveți nimic. Aveți depresie, luați medicamentele astea». Am urcat pe scenă, credeam că îl aveam deja pe creier hematomul, dar m-a prins în sală. Era lume la Satu Mare și am zis că mă urc orice ar fi și m-au urcat colegii pe scenă. Nu mai aveam echilibru.

M-au urcat pe scenă, mi-am fixat o poziție anume, ținându-mă de un trepied și am stat acolo o oră jumătate și am cântat așa. Mare greșeală am făcut. Apoi am zis că fac și la Cluj aceeași figură și după mă internez, vorbisem la Obregia, nu știam ce am, mă duceam să văd. Eram în hotel cu 2 ore înainte și la un moment dat n-am mai văzut, apoi am văzut dublu, am vrut să mă ridic, dar nu puteam să stau în picioare. Atunci am chemat ambulanța și m-am dus la urgențe”, a spus Nelu Vlad în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Liderul formaţiei Azur, diagnosticat cu hematom inoperabil la nivelul creierului

În momentul în care şi-a pierdut echilibrul şi vederea, artistul a chemat ambulanţa. A ajuns de urgenţă la spital unde a fost diagnosticat cu hematom inoperabil, însă medicii l-au asigurat că există tratament pentru boala lui.

La Cluj mi-au zis că nu e AVC și că am un cheag. Mi-au spus că nu se știe de unde a apărut, dar nu se operează și am intrat în panică. Nu mai judecam la un moment dat și o rezidentă a început să-mi explice cât de dificilă este această operație și că nimeni nu o face. Era între creierul mare și creierul mic, deci inoperabilă. Eu care nu știam nimic despre asta am intrat în panică. Nu mai judecam și la un moment dat am auzit că poate duce la deces.

Când am auzit că poate duce la deces, am ridicat capul, m-am uitat la ea și i-am zis «Bine, dacă asta a fost să fie și până aici am putut să merg, atunci vreau să spun la toată lumea că sunt foarte fericit pentru ce am făcut, pentru ce las în urmă și nu-mi pare rău absolut deloc. Dumnezeu s-a hotărât acum să întrerup visul vieții mele». M-am uitat în ochii doctorei. Au impresionat-o mult vorbele astea. Mi-a spus după că n-a zis că mor, ci că dacă îmi face operația poate să ducă la deces, dar există varianta să o tratăm”, a povestit Nelu Vlad.

Spynews
Edi Iordănescu se întoarce în Germania, după Euro 2024. Va mai antrena sau nu Echipa Națională de Fotbal a României
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Turiștii români au ajuns să se certe în vacanțele din Grecia. Motivele sunt incredibile: “Vin în concediu, nu vreau să fiu deranjată”
Capital.ro
România, cea mai nouă forță a Europei. Alianța care ne pune pe harta lumii. S-a semnat
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Codul Rutier a fost modificat! Se aplică noi amenzi în aceste situații!
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Câți bani va încasa România pentru parcursul de la Euro 2024. Suma colosală cu care s-a întors acasă Echipa Națională de Fotbal
Spynews
Star Matinal. Ioana și Ilie Năstase s-au despărțit? Soția fostului tenismen s-ar fi întâlnit cu Nick Rădoi / VIDEO
Evz.ro
Cultura care îi umple de bani pe români. Se poate face o avere frumoasă
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Emiterea deciziilor de recalculare a pensiilor nu va fi amânată: Daniel Fenechiu „Sunt convins că sunt dificultăți, pentru că în momentul de față este și un proces de informatizare al Casei Naționale de Pensii”
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Guvernul va finanța academiile de fotbal pentru copii și juniori
MediaFlux
PENSIILE se RECALCULEAZĂ ANUAL! ANUNȚ pentru toți SENIORII
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!