Ceaiul care face minuni pentru tuse și hipertensiune. Lidia Fecioru: „Rețeta este simplă. Se bea de trei ori pe zi”

Ceaiul care face minuni pentru tuse și hipertensiune. Lidia Fecioru a prezentat un remediu natural pentru tratarea bronșitei, tusei persistente și hipertensiunii arteriale. Potrivit bioenergoterapeutului, florile de podbal sunt recunoscute pentru proprietățile lor antiseptice și antibacteriene.
Alina Costache
08 apr. 2024, 15:30
Ceaiul care face minuni pentru tuse și hipertensiune. Lidia Fecioru:
Ceaiul care face minuni pentru tuse și hipertensiune

Ceaiul care face minuni pentru tuse și hipertensiune. „Florile de podbal sunt foarte bune pentru cei care au bronșită, care nu scapă de tuse în urma răcelii sau care se confruntă cu hipertensiune. De asemenea, este un foarte bun antiseptic și antibacterian. Florile se culeg în lunile aprilie și mai, iar frunzele în iunie. Se usucă separat”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3 CNN.

Ceaiul care face minuni pentru tuse și hipertensiune

Pentru a prepara infuzia din flori de podbal, adăugați o lingură de flori de podbal într-un pahar cu 200 de grame de apă fierbinte. Acoperiți paharul și lăsați amestecul să stea timp de 10 minute, astfel încât plantele să-și elibereze substanțele active în apă și apoi consumați câte 100 de grame de infuzie de trei ori pe zi.

Bioenergoterapeutul a atras atenția că această rețetă nu este recomandată femeilor care alăptează sau persoanelor cu probleme la ficat. De asemenea, există riscul ca unele persoane să fie alergice la planta de podbal.

Rețeta este simplă, o lingură de plante la un pahar de 200 de grame de apă fierbinte, apoi astupăm 10 minute. Se bea câte 100 de grame de trei ori pe zi.

Este interzis femeilor care alăptează și persoanelor cu probleme la ficat. De asemenea, sunt persoane care sunt alergice la plantă”, a mai precizat Lidia Fecioru.

Citește și: Lidia Fecioru a vindecat-o pe Teo Trandafir! Ce boli poate trata specialista în bioenergoterapie. ”A fost ceva îngrozitor”

Acest ceai nu doar că reduce tensiunea arterială, ci este eficient și în tratarea incontinenței urinare și a durerilor de stomac. „Am auzit multă lume care are probleme un pic cu tensiunea arterială, chiar dacă ia pastile. Acest tratament este foarte bun şi pentru reținerea de lichid, dar şi pentru a scădea un pic tensiunea arterială.

De asemenea, e indicat şi pentru cei care au incontinență urinară, pentru femeile un pic mai în vârstă, pentru cei care au suferit intervenții chirurgicale pe organele genitale și tot la fel, au această problemă. Ceaiul acesta mai este bun şi pentru durerile de stomac.

Ca să preparăm acest ceai, punem într-un ceainic o lingură cu vârf de semințe de mărar și turnăm o jumătate de litru de apă.

Lăsăm 40 de minute ceainicul acoperit și apoi bem cât o gură de 10-15 ori pe zi. Nu se bea în timpul în care mâncăm și nici după ce am mâncat şi suntem foarte sătui. Deci între mese, câte 2-3 înghiţituri şi facem lucrul acesta cam vreo 10 zile, timp de trei luni la rând. După aceea, profilactic, în fiecare lună, 2-3 zile”, a mai spus Lidia Fecioru.

Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Din ce cauză ar fi murit, de fapt, Andrei Versace. Principala ipoteză a anchetatorilor
Capital.ro
Statul român ia terenurile înapoi. Decizie definitivă în justiție. Zero lei
Playtech.ro
Incendiu la academia lui Năstase și Marica din Pipera! Primele informații ale pompierilor
DailyBusiness
Este vestea cea mare! BNR anunță ce se întâmplă cu ratele românilor
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Cum arată și câți ani are Sabrina, fiica lui Jean de la Craiova. Tânăra a terminat liceul cu media 9.10 și susține că urăște manelele | FOTO
Spynews
Ce le-a interzis Jennifer Lopez angajaților săi! Regulile controversate impuse de divă persoanelor care lucrează cu ea
Evz.ro
Poveste de iubire cu scandal. Amenințări și hărțuire în familia regală din Danemarca
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Câți bani le plătește Gabi Bădălau pensie alimentară copiilor: „Eu îi susțin financiar”
Capital.ro
Românii să fie gata pentru CE E MAI RĂU. Traian Băsescu: Un sfârșit tragic
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
substantial.ro
O doctoriță stomatolog din Brăila a fost găsită moartă în cabinetul său
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!