Amna, despre viața de femeie divorțată. Cum este la 5 ani de la despărțire: „Nu este nimic roz, viața în singurătate este foarte grea”

Amna, despre viața de femeie divorțată. În urmă cu aproape cinci ani, artista anunța că se desparte de soțul ei după o relație de 12 ani. Cei doi erau căsătoriți de 9 ani și au împreună un băiețel, David. La acea vreme, și-a exprimat dorința ca viața sa personală să rămână privată.
Alina Costache
08 apr. 2024, 15:43
Amna, despre viața de femeie divorțată. Cum este la 5 ani de la despărțire:
Amna, despre viața de femeie divorțată

Amna, despre viața de femeie divorțată. Recent, cântăreața a mărturisit că viața după o despărțire nu este roz, iar singurătatea este foarte grea.

Trebuie să știi să faci ceva și să fii pe picioarele tale, pentru că bărbatul astăzi este, mâine poate nu mai este.  Doamne ajută să fie o viață întreagă, doar că legenda spune că în ultima vreme divorțurile sunt mult mai frecvente decât durata căsniciei.

Dacă te uiți câte divorțuri sunt, o să înțelegi că nimic nu mai este pentru totdeauna. Te miri când o căsnicie rezistă, când o căsătorie e cu adevărat pentru totdeauna. (…) După divorț nu este nimic roz, după cum promovează fetele care sunt singure. Unele parcă își și doresc să pățească și altele ce au pățit ele.

Viața în singurătate este foarte grea, înseamnă un echilibru foarte mare și înseamnă să doară mai mult decât e bine”, a mărturisit Amna în cadrul emisiunii „Play IT”, difuzată pe Kanal D2.

Citește și: Amna, diagnosticată greşit cu cancer. Trauma trăită de cântăreaţă i-a schimbat radical viaţa „Nu mai știam dacă mă mai trezesc”

Amna, despre viața de femeie divorțată

Chiar dacă nu i-a fost ușor să depășească momentul divorțului, artista a reușit să devină mai puternică și să reușească tot ce și-a propus.

Noi ne dezvoltăm în durere, noi nu ne dezvoltăm când suntem în zona de confort. Dumnezeu ne dă niște «palme», cum le considerăm noi pe moment, din care noi creștem. Nu se dezvoltă nimeni în starea de confort. E greu să fii singur, dar e al naiba de mișto. Nu trebuie să mai lași pe cineva să intre așa în viața ta.

Nu e roz deloc, viața nu e roz. Noi trebuie să fim recunoscători că ne trezim, noi nu mai suntem recunoscători pentru chestia asta. Nouă ni se pare random.

Ne trezim și spunem că e normal că ne-am trezit. Sunt oameni care nu se mai trezesc și noi ne trezim fix acel 10% pe care nu-l avem din viață, uitând de restul de 90% de lucruri minunate care se întâmplă în viața noastră în fiecare zi.

Suntem nerecunoscători și am devenit foarte pesimiști. Eu spun lucrurile astea, dar asta nu înseamnă că după ce plec de aici nu pot să am o cădere și să plâng. Eu doar încerc să le spun oamenilor, mai ales femeilor, că trebuie să se ridice și că nu este nimic rău în a fi picat sau a avea o zi sau săptămână proastă”, a mai spus Amna.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis de conducere. Statul schimbă legea. Se întâmplă chiar a doua zi
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Ce se întâmplă cu taxele pe case și apartamente în 2025? Modificările pregătite de Ministerul de Finanțe
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Transportatorii au luat foc. Traficul cu probleme îi scoate din minți
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Amendă de 5.000 de lei. Este interzis prin lege. Șoferii vor fi filmați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
RUSIA ȘI-A ÎNTĂRIT RÂNDURILE MILITARE CU 190.000 DE NOI VOLUNTARI, DECLARĂ MEDVEDEV
MediaFlux
JOE BIDEN, anunț privind RETRAGEREA! CUTREMUR în SUA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!