EXCLUSIV | Cătălin Cîrstoiu, despre proiectul surpriză pentru bucureșteni. ”Sunt zece teme prioritare”

Cătălin Cîrstoiu a fost invitat în această seară, în platoul România TV, în cadrul emisiunii ”Punctul Culminant”, prezentat de Victor Ciutacu. Iată ce a declarat.
Filip Stan
08 apr. 2024, 21:36
EXCLUSIV | Cătălin Cîrstoiu, despre proiectul surpriză pentru bucureșteni. ”Sunt zece teme prioritare”

Cătălin Cîrstoiu a vorbit despre mai multe subiecte, printre care despre principalele probleme ale Bucureștiului, dar și despre rolul care l-a plasat în fața unei mari responsabilități.

Citește și EXCLUSIV Crin Antonescu, despre candidatul Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul Alianţei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a vorbit despre proiectul său pentru Capitală, care include toate problemele bucureștenilor.

„V-am adus în premieră proiectul meu pentru București, 300 de proiecte pentru oraș. Este proiectul nostru pentru București, pe care îl voi lansa în scurt timp și pe care îl vedeți în premieră. Sunt 10 teme prioritare pentru Capitală, din aceste 10 teme mari, cum ar fi traficul, educația, siguranța familiei, o să facem niște dezbateri cu experții care au contribuit la acest proiect și cu presa pentru că noi vrem și eu îmi doresc ca din fiecare temă a acestui proiect să generăm o dezbatere publică și să avem soluțiile cele mai bune. Am devenit inamicul public numărul 1, acum două săptămâni.

Tot ceea ce mi se reproșează sunt lucruri pe care nici nu mi le-am putut imagina vreodată că ar putea fi reproșuri. Spre exemplu, că am o mașină luată pe firmă, păi am declarat firma în declarația de avere, că așa e legea, și cred că mulți dintre noi au mașini, case pe sediul social. Am muncit pentru asta, am muncit mulți ani și chiar am muncit. Eu nu am avut casă, nu am avut familie, am stat amândoi, și eu și soția mea pe la spital. Am muncit, am muncit peste tot și la facultate. Mai e un lucru pe care nu pot să-l neg, m-a făcut să n-am nici timp să am un copil. Noi am făcut un copil la 43 de ani, puteam să-l facem de mult. Cinstit, eu mi-am pus munca, mi-am pus profesia, și e cinstit, nici nu m-am bucurat de toate lucrurile astea așa cum ar fi trebuit să mă bucur, dar asta este. E o profesie liberală, la fel ca și avocații. Într-adevăr oamenii care muncesc câștigă bani”, a declarat Cătălin Cîrstoiu la România TV.

”Eu n-am încălcat nicio lege”

Printre altele, candidatul PSD-PNL consideră că este printre românii care nu a încălcat legile, motiv pentru care nu se simte ”cu musca pe căciulă”.

„Ce, n-ați văzut doctori care nu muncesc și nu câștigă? Eu în Spitalul Universitar, spre exemplu, dacă trag o linie la finalul unei luni, din sute de doctori să știți că 50 – 60 țin spitalul ăla. Și eu și soția mea. Eu mă duc la 6 dimineața și plec la 11 noaptea de acolo. La clinica privată n-am mai fost, n-am mai avut timp în ultima perioadă. Culmea e că din firma aia privată, beneficiile financiare sunt ale soției mele, pe care eu le-am declarat, eu n-am încasat niciun leu, nici nu sunt acționar acolo.

Eu n-am încălcat nicio lege și nu sunt nici incompatibil, nici în conflict de interese. Nu pot să cred și nu sunt nici naiv să cred că dușmanii mei nu au făcut treaba aceasta. Din punctul meu de vedere, eu cred că e o campanie negativă, generată de contracandidații mei. Le e frică de mine și asta să știți că nu mă face mai slab, mă face mai tare. Cine se știe cu musca pe căciulă, tremură. Pornim de la două premize.

Citește și Cătălin Cîrstoiu, un nou atac la adresa lui Nicușor Dan: Indolenţa lui a condamnat la degradare marile parcuri ale Capitalei

Pornim de la premiza unui om foarte apropiat de Sorin Oprescu, care l-a făcut public sau pornim chiar de la conducătorul Corpului de Control din perioada aceea care e pe undeva prin Forța Dreptei acum, printr-un partid, și aș mai vrea să vă spun un lucru, eu n-am văzut lipsă de profesionalism mai mare din partea unei instituții de control a statului, pentru că în acel raport se face o afirmație profund neadevărată, că soția mea e șefă de secție. Soția mea nu e șefă de secție. Facem o confuzie foarte mare între Clinica Universitară, disciplina de la facultate, și secția spitalului”, a concis Cătălin Cîrstoiu, în exclusivitate pentru România TV.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă de joi, 25 iulie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Costă sub 5 lei și se vor vinde ca pâinea caldă
Capital.ro
Adio, tenis! Fostul lider WTA se retrage definitiv: Episod final
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Discuție HALUCINANTĂ între mama și suspectul crimei din Brăila: „Mai mult de 12, 13 ani nu faci”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dan Negru, revoltat de modul în care România gestionează resursele de cereale: „Una din patru pâini e făcută din aluat congelat”
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Forumul Familiilor Ostaticilor acuză sabotarea eliberării captivilor din Gaza
MediaFlux
Se dau BANI de la stat! SUMELE variază între 2.000 și 5.000 de lei de PERSOANĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!