VIDEO Vlad Pascu, primul interviu din închisoare: „Tot ce se televizează arată doar partea neagră a mea, nu arată şi lucrurile care le-am facut bune în viaţa”

Pentru prima dată de când a fost încarcerat, Vlad Pascu, şoferul drogat care a omorât doi tineri în staţiunea 2 Mai, a acordat un scurt interviu din închisoare.
Mircea Filipescu
09 apr. 2024, 08:55
VIDEO Vlad Pascu, primul interviu din închisoare:

Într-un interviu realizat prin apel telefonic, Vlad Pascu a declarat că regretă profund cele întâmplate şi că, dacă ar avea ocazia, ar alege alt drum în viaţă, unul care să nu ducă la tragedia care a lăsat două familii îndoliate.

Î: Sufletul tău cum este?

R: Distrus, ce pot să zic, și psihic și am o grămadă de remușcări.

Î: Dacă ai fi să dai înapoi timpul, ce-ai face?

R: Aș porni pe o altă cale cu totul și mi-aș face o altă viață. Nu în sensul în care am făcut până acum. Știu că am făcut greșeli și am pierdut niște timp, s-a întâmplat și tragedia asta cu acești doi oameni, care nu au cum să se mai întoarcă, în momentul de față, aș da orice să dau timpul înapoi, să fac lucrurile diferit.

Î: Cum te simți când toată România te vede la monstrul-monștrilor?

R: În niciun fel, e o imagine care s-a creat în baza unor informații. Eu știu cine sunt eu și știu că tot ce se televizează îmi arată doar partea neagră. Nu arată lucrurile care le-am făcut bune. Îmi asum fapta respectivă și încerc să merg mai departe și sper să aduc plus valoare la un moment dat și să reușesc măcar 10% din ce am stricat.

Vlad Pascu, despre declaraţiile tatălui Robertei: „E clar că suferă foarte mult”

Întrebat despre declaraţiile tatălui Robertei, care a spus că este dispus să-şi facă singur dreptate, Vlad Pascu a admis că nu îl poate condamna pe acesta, având în vedere chinul prin care trece.

Î: Ai auzit ce a zis în spațiul public unul dintre părinții acelui copil, că dacă vei lua o pedeapsă minimă, își va face el dreptate? Ce spui de aceasta durere a unui tată?

R: Nu pot să mă pun în locul acelui om pentru că este într-o suferință puternică. Eu nu am cum să-mi dau seama. Nu am cum să mă pun în locul lui, e clar că suferă foarte mult și pot să înțeleg și să-mi asum orice fel de injurii pe care mi le aduce.

Î: Ai vrea odată să vin ca să stăm pe vorbă, fac o înregistrare să îți spui oful din suflet, mult acumulat, ai vrea?

R: M-am gândit la chestia asta de câteva ori. Acum nu știu exact care este cea mai bună modalitate pentru că singura temere pe care o am este să nu se interpreteze în alte moduri.

Î: Eu voi face o înregistrare și acea înregistrare o dau cum e 100%. Nu adaug eu nimic.

R: În teoretic nu o văd ca pe un lucru rău. Vorbesc cu tata, cel mai bine.

Î: Mâine o să vii la termenul pe care îl ai la tribunal pentru infracțiuni grave de droguri de mare risc?

R: O să am videoconferință.

Citeşte şi: EXCLUSIV Tatăl Robertei, una din victimele lui Vlad Pascu, după ce judecătoarea a stabilit culpă comună în cazul tragediei de la 2 Mai: „Probabil că toată lumea e de vină, că e pe stradă sau pe trotuar, atunci când conduce Vlad Pascu”

Spynews
David Popovici a vorbit despre relația pe care o are cu Taisia, iubita lui: „Mă face să nu mă simt vinovat”
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
Cum a fost țepuit un român în Turcia: ”Ce era să fac? Să mă iau la bătaie cu ei?!”
Capital.ro
Interdicție pentru proprietarii de câini din România. Îți face direct dosar penal
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
Noua înşelătorie care face ravagii în România. „Au luat câte 200.000 de euro de la Guvern”
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
Țara de vis în care să vă petreceți anii de pensie. Serviciile medicale sunt gratuite și se află în topul statelor cu un nivel de trai avantajos
Spynews
David Popovici luptă pentru aurul olimpic și la 100 de metri. Programul de marți al românilor la Jocurile Olimpice de la Paris
Evz.ro
Locul din România în care te naști din nou. Tot stresul se elimină pe aceste meleaguri
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Florin Salam, primele declarații după ce Roxana Dobre și-a luat copiii și s-a mutat la mama ei: 'N-are rost!'
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Tragedie pe DN7 din Arad: Un tânăr de 22 de ani a murit pe loc după ce prietenul său de 18 ani a intrat în coliziune frontală cu un TIR
Capital.ro
Amendă de 2.000 de lei. Românii au interzis. Legea care se aplică deja în toată țara
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Ucraina lucrează la organizarea unei întâlniri între Xi Jinping și Volodimir Zelenski
MediaFlux
PENSIE 2024. PENSIONArII avantajați de formula de calcul.
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?