A fost deschis testamentul lui Adrian Kreiner, miliardarul ucis în vila sa din Sibiu. Scandal uriaş între familie şi concubină pe averea uriaşă

Ucis de tâlhari anul trecut, în noaptea de 6 noiembrie, afaceristul sibian Adrian Kreiner avea un testament despre care nu știa nimeni, în afara avocatului său. Deschiderea documentului ar fi provocat o adevărată furtună în familia bărbatului.
Filip Stan
09 apr. 2024, 14:08
A fost deschis testamentul lui Adrian Kreiner, miliardarul ucis în vila sa din Sibiu. Scandal uriaş între familie şi concubină pe averea uriaşă

A fost deschis testamentul secret al milionarului Adrian Kreiner, eveniment care s-a lăsat cu scandal între fiica și concubina milionarului ucis.

Ucis de tâlhari anul trecut, în noaptea de 6 noiembrie, afaceristul sibian Adrian Kreiner avea un testament despre care nu știa nimeni, în afara avocatului său.

Omul de afaceri Adrian Kreiner, din Sibiu, a murit la vârsta de 50 de ani, după ce, inițial, a fost torturat de trei tâlhari înarmați. Decesul prematur al acestuia a provocat o serie de probleme legate de succesiune, în condițiile în care bărbatul avea acțiuni la o fabrică de subansamble auto, dar și proprietăți imobiliare de mare valoare.

Dacă în ceea ce privește acțiunile pe care le avea la fabrică fiica lui, Vanessa Kreiner, în vârstă de 20 de ani, s-a înțeles cu iubita tatălui ei, Adriana Emilia Viliginschi, să le vândă celuilalt acționar și să împartă banii, nu același lucru s-a întâmplat în cazul imobilelor deținute de milionar.

Tânărul confundat de jandarmi cu ucigașul lui Kreiner scoate la iveală detalii șocante. A făcut plângere penală pentru tortură. ”Soția m-a șters de sânge și m-a încălțat. Mi-au sărit pantofii și ciorapii din picioare”

Surse apropiate familiei au dezvăluit, pentru Gândul.ro, că în ciuda faptului că era încă tânăr și în putere, Kreiner avea un testament secret, despre existența căruia s-ar fi aflat la câteva zile de moartea lui.

Sursele citate au afirmat că omul de afaceri i-ar fi lăsat fostei concubine vila din Sibiu, lucru care ar fi înfuriat-o pe fiica acestuia. Tânăra ar fi anunțat că va ataca documentul în instanță.

În cele din urmă, spun foștii apropiați ai lui Adrian Kreiner, Vanessa s-ar fi mulțumit cu un penthouse în Sibiu și un autoturism Maserati, an de fabricație 2020.

Iubita lui Kreiner s-a ascuns în dulap
Adrian Kreiner a murit în noaptea de 6 noiembrie 2023, după ce trei bărbați care purtau măști și mănuși au intrat în vila lui din Sibiu și l-au bătut cu bestialitate timp de aproximativ 40 de minute. Acesta era acasă alături de fiica lui, în vârstă de 20 de ani, care abia venise din Austria și de iubita sa, Adriana Emilia Viliginschi.

Ce se va întâmpla cu averea lui Adrian Kreiner, afaceristul ucis cu bestialitate în Sibiu. Decizii importante privind viitorul afacerii lui
Când Kreiner era torturat, femeia ar fi stat ascunsă într-un dulap, în timp ce fata a fost amenințată cu pistolul, după ce, inițial, unul dintre atacatori a băgat glonț pe țeavă pentru a fi mai convingător.

Ulterior, autorii au fost identificați și prinși în străinătate. Aceștia au recunoscut că pontul a fost dat de un apropiat al afaceristului și au menționat că, în realitate, nu au intenționat să-l omoare, ci doar să-l tortureze pentru a-l determina să spună unde își ține banii.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate Evaluare Națională 2024. Verifică pe edu.ro notele obținute la fostul examen de capacitate. Cum se afișează rezultatele, de fapt. Procedura de admitere liceu 2024 și live text de la evaluarea națională 2024. Update
Capital.ro
Ungurii întorc spatele UE. Alianța la care maghiarii nu vor să renunțe. E cel mai periculos joc
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Mâncarea de pe litoral care vă poate îmbolnăvi! ANPC trage un semnal de alarmă!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Doliu la Hollywood. A murit unul dintre cei mai celebri scenariști
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Alex, tânărul dat dispărut în Italia, a fost găsit mort! După zile întregi de căutări, acesta a fost găsit pe o insulă aflată pe râul Paive
Capital.ro
Vin acasă la pensionari din 15 august. Decizie pentru 4,7 milioane de bătrâni
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
Parlamentari democrați ridică semne de întrebare privind starea sănătății lui Joe Biden
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?