Nuntă mare în lumea mondenă! Încă o vedetă se pregătește să își pună pirostriile: „Vrem să fie în liniște, cum ne place”

Încă o vedetă foarte îndrăgită în România se pregătește de nuntă! În curând va îmbrăca rochia de mireasă și vorbește pentru prima oară despre planurile de viitor pe care le are alături de iubitul său.
Filip Stan
09 apr. 2024, 19:43
Nuntă mare în lumea mondenă! Încă o vedetă se pregătește să își pună pirostriile: „Vrem să fie în liniște, cum ne place”

Se anunță încă o nuntă de vedetă în România! Una din cele mai frumoase vedete de la noi are de gând să îmbrace rochia de mireasă în scurt timp.

Citește și: Valerie Lungu, despre sacrificiile pe care a fost dispusă să le facă din iubire: „Nu regret absolut nimic din ce s-a întâmplat”

Încă o vedetă se pregătește să își pună pirostriile

După mult așteptata căsătorie dintre Oana Moșneagu și Vlad Gherman, o altă vedetă se pregătește de marele eveniment. O cunoscută vedetă, mai ales în pnline, a dezvăluit că intenționează să pășească spre altar. Este posibil chiar să facă acest pas în 2024!

Este vorba despre una din cele mai cunoscute influencerițe din România, fostă concurentă în show-ul „Bravo, ai stil” de la Kanal D. Valerie Lungu, care are peste 900.000 de urmăritori pe Instagram, a vorbit despre noutățile din viața ei și relația pe care o are cu influencerul Alex Gilka. Cei doi au planuri serioase de viitor împreună, însă nu vor să atragă atenția cu viața lor privată.

„O să ne căsătorim la un moment dat, nu știu dacă anul ăsta sau la anul. Momentan, suntem în decizii, pentru că suntem și cu casa și sunt foarte multe pe capul nostru și să facem și o nuntă e destul de costisitor. Cred că o să facem doar cununia religioasă anul ăsta și, în câțiva ani, facem și nunta. Nu suntem neapărat foarte încântați de acest aspect”, a declarat Vlerie Lungu pentru Fanatik.

Influencerița a dezvăluit că ea și partenerul său au și o afacere împreună, însă nu vrea să vorbească foarte mult despre acest subiect. Foarte atentă cu viața privată, Valerie nu vrea să știe toată lumea ce face, ce simte și ce gândește, iar din acest motiv se și autocenzurează pe internet.

„Eu și iubitul meu avem o afacere acum împreună, pe care o dezvoltăm…O afacere, nu contează! S-a lansat, dar nu vorbim despre asta. Este ceva mai mult în offline decât în online. Bine, tot facem vânzări în online, dar nu ne afișăm pe direcția asta, pentru că nu vreau neapărat să intre cineva și să-mi numere banii și să-mi calculeze ce fac și cum fac. Țin această parte a vieții mele mai ascunsă, deși oamenii trebuie să știe că n-o să fac toată viața doar online. (…) Chiar mă abțin. Sunt foarte multe chestii pe care nu le spun legate de alți colegi de-ai mei de breaslă, poate alte branduri, poate prieteni de-ai mei sau cineva din online. Sau poate fi vorba despre cineva din viața mea personală, păstrez foarte mult în secret. Sunt multe lucruri pe care nu le spun. Încerc să fiu cât mai privată în ultima perioadă.

Citește și: Valeria Lungu, pregătită să îmbrace rochia de mireasă și să devină mămică: „Nu pot să cred cât de mult semănăm. Noi simțim la fel”

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Zodiile care își vor schimba complet viața până la finalul anului. Bani din moșteniri, bogății cum n-au mai văzut și fericire mare pentru 5 nativi
Capital.ro
Românii trebuie să prezinte buletinul. Legea intră în vigoare de astăzi, 25 iulie
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Cea mai proastă veste pentru șoferi. Îi va ustura la buzunar
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Amendă 3.000 lei pentru șoferi. Înmatricularea vehiculului, suspendată automat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Ciolacu: Retragerea lui Joe Biden nu va influența România
MediaFlux
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!