Andreea Marin, dezvăluiri șocante! Zâna a vrut să se sinucidă de la depresie. ”Aveam gândul că celor dragi, pe care eu îi chinui, le va fi mai ușor fără mine”

Ca fiecare dintre noi, majoritatea vedetelor au trecut și ele prin multe momente de cumpănă. Una dintre acestea este chiar Andreea Marin, care a trecut printr-o depresie cu episoade destul de grave. Vezi mai jos toate detaliile.
Filip Stan
09 apr. 2024, 21:09
Andreea Marin, dezvăluiri șocante! Zâna a vrut să se sinucidă de la depresie. ”Aveam gândul că celor dragi, pe care eu îi chinui, le va fi mai ușor fără mine”

Dacă te gândeai că problemele nu sunt chiar la oricine, ei bine, nu este așa. Una dintre vedetele care a trecut prin multe cumpene este chiar Andreea Marin.

Deși dă dovadă de pozitivitate, eleganță și rafinament de fiecare dată când apare în public, Andreea Marin spune că a avut nevoie de mult timp pentru a câștiga personalitatea puternică din prezent.

Citește și Cum arată Andreea Marin după ce a slăbit 20 de kilograme. „Am învățat să mănânc într-un anume fel”

Recent, Zâna a mărturisit faptul că depresia a adus-o într-un punct greu de imaginat. Mai exact, aceasta ajunsese în punctul în care își dorea să își pună capăt zilelor și era convinsă că cei apropiați vor duce o viață mai bună fără prezența ei.

„E o boală, nu e o vină depresia. E ceva distructiv pur și simplu și la un moment dat poți să ajungi să faci un gest regretabil și ireversibil, cum ar fi sinuciderea. Păi de ce să ajungi acolo? Vă uitați la mine, mă vedeți un om puternic, după cum spuneai mai devreme, te-ai fi gândit vreodată că mi-au trecut astfel de gânduri prin minte?

Da, printr-o minte care suferă, care este bolnavă și un suflet asemenea, căci și sufletul se îmbolnăvește totodată, pot trece astfel de gânduri. De pildă „gândul că celor dragi, pe care uite, eu îi chinui, le va fi mai ușor fără mine”.

E o prostie, acum știu asta, dar la vremea aceea nu știam și e un mare pericol să îmbrățișezi o fugă din viață închipuindu-ți că faci vreun bine cuiva. Nu, nu faci un bine nimănui și nu-ți faci bine nici ție”, a declarat Andreea Marin în cadrul podcast-ului Celebru și Părinte.

Ce a declarat vedeta despre divorțul de Ștefan Bănică

Printre altele, vedeta a vorbit recent deschis și despre divorțul de tatăl fiicei sale, Ștefan Bănică Junior, care, deși nu a fost unul ușor, a fost cea mai bună decizie pentru ambele părți, dezvăluie ea.

„Divorțul nu este nici o dramă, noi o transformăm într-o dramă, un divorț poate fi chiar un pas firesc în evoluția unui cuplu, care nu însemnă că are vreo vină nici unul, nici altul, nu e neapărat vorba de o vină, poate să fie, dar nu este neapărat, ci poate fi vorba despre disconfortul de a fi în acea relație, cei doi pot fi foarte bine mai târziu în ambele relații, în care ei pot fi la fel. E vorba de potrivire, de chimie, de dorințe”, a declarat Andreea Marin recent.

Citește și Câți bani scoate din buzunar Andreea Marin pentru mâncarea câinilor săi. Unii ar putea face multe cumpărături cu suma aceasta

„N-ai cum să fii un exemplu bun pentru copilul tău, dacă tu accepți aceste lucruri. Tu îl înveți, indirect, prin faptele tale că trebuie pe viitor să accepte la fel, lipsa de respect, mai puțin decât merită, lipsa iubirii și așa mai departe. De tine depinde ce-i arăți copilului tău și știu că este mai grea despărțirea când ai copii, pentru că el are nevoie și de mamă și de dată, dar se poate asta, chiar dacă ei nu locuiesc împreună. Eu mi-am demonstrat că se poate, chiar dacă nu e ușor la început, dar asta e”, a mai spus Andreea Marin.

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 22 iulie 2024. Oportunități pentru nativul Fecioară
Capital.ro
Nu mai este necesar ITP-ul. Șoferii care trebuie să meargă direct la RAR cu buletinul
Playtech.ro
Țeapa pe care și-a luat-o un român într-o benzinărie din Grecia: Aveți mare grijă, verificați pompa
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care a șocat opinia publică din SUA
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Codul Muncii. Drepturile și obligații pe care mulți angajați nu le știu
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
DEZVĂLUIRI NOI | Ce au descoperit legiștii sub unghiile Marinei, dentista din Brăila. Cât ar fi plătit suspectul pentru serviciile ei
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
Mașinile care vor fi interzise. S-a dat ordin de la UE. Ce se pregătește chiar acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Principalii republicani cer demisia lui Joe Biden după retragerea sa din cursa pentru realegere
MediaFlux
Se MODIFICĂ VÂRSTA de PENSIONARE! Simona Bucura Oprescu a anunțat EXACT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'