Chef Orlando Zaharia este căsătorit de 23 de ani. Cum arată soția bucătarului: „Ne-am cunoscut, culmea, într-un fast food, la 4 dimineaţa”

Chef Orlando Zaharia este căsătorit de 23 de ani. Este unul dintre cei mai reputați bucătari din România, motiv pentru care i-a adus, printre altele, un loc în juriul Chefi la cuțite. Pe lângă cariera de succes de care se bucură, are și o familie frumoasă alături de Mădălina și fiul lor.
Alina Costache
10 apr. 2024, 09:53
Chef Orlando Zaharia este căsătorit de 23 de ani. Cum arată soția bucătarului:
Chef Orlando Zaharia este căsătorit de 23 de ani

Chef Orlando Zaharia este căsătorit de 23 de ani. Pasiunea pentru gătit o are încă din copilărie, iar munca depusă de-a lungul anilor i-a adus numeroase satisfacții, iar una dintre ele este că jurizează una dintre cele mai populare show-uri culinare din România.

Citește și: Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite a gătit la Cotroceni pentru un președinte al României: „Era un stres enorm și o responsabilitate foarte mare”

Chef Orlando Zaharia este căsătorit de 23 de ani

Bucătarul a povestit cum a început relația cu Mădălina, cea care i-a devenit soție, în urmă cu 23 de ani și cum a cerut-o în căsătorie, fără inel, pe o plajă din Cipru.

Ne-am cunoscut în anul 2001, culmea, într-un fast food, la 4 dimineaţa, după o seară petrecută într-o discotecă din Regie. Am cerut-o în căsătorie pe o plajă din Cipru, dar totul s-a întâmplat spontan, fără inel, pe care l-am ales ulterior împreună.

Mă consider o fire romantică, dar nu excelez la acest capitol. Am avut o nuntă foarte frumoasă, în luna iulie, pe terasa unui restaurant superb, pe strada Paris. Și pot spune că a intrat în istorie ca fiind singura nuntă cu lăutari între două ambasade.

Soţia mea este o mamă dedicată 100% copilului nostru, care după nașterea lui a renunţat la tot ce însemnase viaţa ei până atunci. Asta și din cauza unor probleme de sănătate.

Da, avem o căsnicie perfectă, ce datează de peste 23 de ani și cred că „reţeta este la soţia mea și o ţine bine ascunsă. Ea a fost cea care a ţinut familia noastră unită și echilibrată și cred că asta se datorează și dozei ei maaaari de iubire, empatie și umor.„, a declarat Orlando Zaharia, pentru Viva.ro.

Este adevărat că meseria mea mă aduce adesea în lumina reflectoarelor și că sunt recunoscut ca o celebritate în familia mea. În ceea ce privește opinia soției mele, ea mă susține enorm și mă încurajează în activitățile profesionale.

Avem o relație solidă și deschisă, iar comunicarea este esențială în relația noastră. Desigur, există momente când viața publică și presiunea mediatică pot fi provocatoare pentru o relație.

Cu toate acestea, suntem amândoi conștienți de aceste aspecte și lucrăm împreună pentru a gestiona situațiile dificile sau pentru a face față oricăror gelozii sau tensiuni care ar putea apărea din cauza meseriei mele.

Certurile sunt inevitabile în orice relație, însă cred că modul în care gestionăm aceste conflicte și cum comunicăm între noi este esențial.

Avem încredere reciprocă și suntem solidari în fața provocărilor, iar asta ne ajută să depășim orice obstacole care ar putea apărea din cauza profesiei mele sau a expunerii mediatice„, a mai mărturisit juratul de la Chefi la cuțite.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Amendă de 5.000 de lei. Este interzis prin lege. Șoferii vor fi filmați
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Anunțul momentului despre facturile românilor! Ce se întâmplă cu prețul energiei electrice?
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Evitați aceste medicamente, pe caniculă. Puteți să aveți probleme uriașe
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Caz rarisim! El este elevul care a luat cea mai mică notă din România, la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cum se apără femeia acuzată că ar fi mușcat un copil pe o plajă din Năvodari: „Am căzut peste copil”. Băiețelul de șase ani ar fi rămas cu sechele
Capital.ro
Cutremur în cazul Caracal. Ce a făcut Gheorghe Dincă în închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Adolescent de 16 ani urmărit și prins de poliția din Constanța: fără permis și cu mașina neînmatriculată
MediaFlux
JOE BIDEN, anunț privind RETRAGEREA! CUTREMUR în SUA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!