Florin Salam, decizie radicală după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate: „Dumnezeu m-a scăpat ca să pot să-mi cresc familia”

Florin Salam a luat o decizie radicală după problemele de sănătate și scandalurile din ultima perioadă. Manelistul a făcut un anunț important.
Alina Costache
10 apr. 2024, 11:52
Florin Salam, decizie radicală după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate: „Dumnezeu m-a scăpat ca să pot să-mi cresc familia”
Florin Salam a luat o decizie radicală cu privire la cariera sa

Florin Salam a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, atât în plan personal, cât și profesional. În ultimele luni, acesta a avut mai multe probleme de sănătate și a fost implicat în mai multe scandaluri. Manelistul a ajuns de mai multe ori la Poliție, din diferite motive, fiind acuzat de înșelăciune și că ar fi bătut o tânără într-o cameră de hotel, în noaptea dintre ani.

Citește și: Oana Radu, noi detalii tulburătoare din relația cu fostul soț: „Așa mi-am dat seama că e un om care vrea să facă rău”

Mai mult, Florin Salam a suferit o pierdere enormă atunci când fratele lui a murit. Bărbatul a fost înmormânat lângă cumnata lui, Fănica, prima soție a cântărețului.

Recent, cântărețul a dezvăluit că e mai nerăbdător ca oricând să-și reia concertele și să cânte pentru fanii lui. Acesta și-a exprimat respectul față de soția lui, Roxana Dobre, care îi e mereu alături. Potrivit spuselor sale, ea va gestiona de acum agenda cu evenimentele artistului.

„Mă simt foarte bine, sunt nerăbdător să intru să-mi bucur publicul. Sunt numărul 1 încă 100 de ani. Spuneau că sunt cu nasul pe sus sau obraznic, darul nu ți-l ia nimeni, decât Dumnezeu. E cel mai bine acum și nu uitați, eu dacă în perioada grea nu am putut să cânt, că am avut problemele mele și de sănătate și că l-am pierdut pe fratele meu, nu am mai avut starea necesară. Acum sunt bine, sunt pe drumul bun, o am pe soția mea cu agenda lângă mine. Eu nu am cum să nu mai ajung la petreceri.

În primul rând, sunt cel mai bine plătit din România și cum să-mi pierd bănuții la copiii mei, vă iubesc și aveți încredere în plăcerea petrecerilor. Petrecerea fără Salam e ca banca fără bani”, a spus Florin Salam, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Oana Moșneagu va purta două rochii de mireasă. Nu vrea să fie furată de la nuntă: „Nu mi-ar plăcea să ratez o oră din petrecerea mea”

Florin Salam a înlăturat toți oamenii toxici din viața lui

După ce a ajuns de mai multe ori la Poliție, Florin Salam susținea că ar fi existat persoane care i0ar fi vrut răul. Acesta a dezvăluit că a decis să înlăture oamenii respectivi din viața lui și să înceapă un nou capitol.

„Dispar ei singuri. Au văzut că am deschis ochii mai bine. Pare rău, dar așa a fost. Nu vezi ce am lângă mine? De la cei mici pe care am vrut să îi fac mari, Dumnezeu m-a scăpat de ei ca să-mi pot să-mi cresc familia și uitați ce am lângă mine acum. Dumnezeu există și îți arată în fiecare zi”, a mai spus Florin Salam.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a făcut Mircea Badea la un hotel de la granița cu Ucraina: ”Minunăție”
Capital.ro
Ungurii aduc marea victorie pentru România. Sprijin nesperat din Ungaria
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Averea ascunsă a Regelui Charles. Cât de bogat este monarhul
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Nu e banc! Cu câți lei a ajuns să se vândă un singur mic, la 'împinge tava' în Mamaia
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Bani pentru cei care stau la CASĂ. Statul plătește câte 30.000 de lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Republica Moldova își Dublează Eforturile pentru Aderarea la UE, Anunță Viceprim-ministra Cristina Gherasimov
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!