O activistă din Italia a fost atacată de un român. Acesta ar fi încercat sa fure telefonul unui turist

Monica Poli, o activistă din Italia, care luptă împotriva hoților din Veneția, a fost atacată de unul dintre hoții de buzunare pe care îi filma în timpul unui jaf.
Filip Stan
10 apr. 2024, 17:02
O activistă din Italia a fost atacată de un român. Acesta ar fi încercat sa fure telefonul unui turist

Activista din Italia este faimoasă pentru videoclipurile în care strigă „Attenzione ,borseggiatrici, Attenzione, picpocket!”. Femeia, care luptă de ani de zile cu fenomenul hoților de buzunare din Veneția, a încercat să semnaleze doi infractori români. Unul dintre aceștia s-a întors și a agresat-o, însă a fost identificat rapid. Originară din Veneția, femeia este celebră nu numai în oraș, ci și pe rețelele de socializare, unde are peste 500.000 de urmăritori.

Carabinierii l-au prins pe unul din bărbați după ce au urmărit imaginile. Ei l-au acuzat pe acesta, un cetățean român de 46 de ani, de atac asupra activistei. Înregistrarea ei video, făcută cu telefonul, a fost esențială pentru identificarea bărbatului.

Citește și: Ce business și-a deschis Deea Maxer, la un an de la divorț. Activitatea din care câștigă bani acum fosta soție a lui Dinu Maxer

Incidentul a avut loc de Paște la Veneția, pe podul Rio Marina, la câțiva pași de gara Santa Lucia. Poli ar fi văzut trei indivizi deschizând un rucsac aparținând unui turist.

Femeia a intervenit, așa cum face de câteva luni încoace, apoi a postat videoclipurile cruciadei sale pe Tik Tok și a obținut mii de vizualizări. În videoclipuri, presupușii hoți de buzunare sunt văzuți de obicei fugind pentru a evita să fie imortalizați de smartphone-urile lor, conform veneziaradiotv.it.

În acest caz, însă, presupusul hoț de buzunare a reacționat împingând-o pe femeie și făcându-o să scape telefonul. Femeia a fost cea care a povestit ulterior că un turist a intervenit, interpunându-se între ea și bărbat, oprind atacul.

Intervenția carabinierilor a venit 20 de minute mai târziu, iar femeia a depus o plângere. Oamenii legii au vizionat înregistrarea video și l-au identificat rapid pe bărbat.

Citește și: Cine este bunicuța Joy, de 94 de ani, care nu a călătorit niciodată, iar acum face înconjurul lumii alături de nepotul ei: „M-am bucurat de fiecare clipă”

 

Spynews
Răsturnare de situație în cazul crimei din Brăila! Ce s-ar fi întâmplat în cabinet
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Soluția banală care ține praful la distanță. Funcționează rapid și te ajută să păstrezi curățenia mai mult timp
Capital.ro
Se dau bani de la stat direct pe card. Cerere până pe 31 iulie. Ce obligație ai pentru 5 ani
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Noua Comisie Eropeană va fi condusă tot de Ursula von der Leyen. Care sunt candidații propuși de guvernele țărilor din UE?
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Cât costă un mic dejun la Eforie Nord, în plin sezon estival. Pentru o banală omletă cu șuncă plătești 30 lei
Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Evz.ro
Burgeri de milionari în Aeroportul Otopeni. Prețul este uluitor
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce s-a descoperit în trupul lui Sorin Nazîru? Filmul morţii fostului portar de la Dinamo
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un polițist din București a ajuns viral pe internet după ce s-a afișat în fustă mini! Reacția surprinzătoare a colegilor lui: „Mi-au spus că am picioare frumoase”
Capital.ro
Mașinile au primit interzis. Decizie aprobată într-un mare oraș din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel
substantial.ro
Evgheni Serebriakov, acuzat de atentat la Moscova, declară că a cooperat cu servicii speciale din Ucraina
MediaFlux
PENSIONARII trebuie să depună DOCUMENTELE în URMĂTOARELE 14 ZILE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!