Boala de care suferă fiul lui chef Orlando Zaharia: „La un moment dat, a căzut într-o perioadă de totală somnolență. Doctorii fugeau de mine”

Chef Orlando Zaharia, unul dintre cei patru jurați ai show-ului culinar „Chefi la cuțite”, a făcut o dezvăluire dureroasă. Acesta a povestit despre boala de care suferă fiul lui, despre cum a debutat afecțiunea și cum evoluează în momentul de față.
Irina Dumitrescu
10 apr. 2024, 17:07
Boala de care suferă fiul lui chef Orlando Zaharia:

Chef Orlando Zaharia (44 de ani) are o carieră de succes în domeniul gastronomic și o familie frumoasă, pe care o iubește până la cer și înapoi. Din păcate, fiul lui suferă de o boală gravă, din cauza căreia micuțul are multe restricții.

Băiatul meu nu are voie să mănânce fructoză, zahăr, gluten. Eu știu ce înseamnă. Este altceva, dar știu ce înseamnă. El nu a băut un suc în viața lui. Nu a mâncat o bomboană sau ceva dulce în viața lui. Când era mic, el nu putea să spună că nu vorbea, dar vomita și i se făcea rău și noi nu știam de la ce.

Citeste si Chef Orlando Zaharia este căsătorit de 23 de ani. Cum arată soția bucătarului: „Ne-am cunoscut, culmea, într-un fast food, la 4 dimineaţa”

Cel mai greu moment din viața mea… momentul acela când băiatul meu a ajuns la spital cu insuficiență hepato-renală și eu eram pe val, lucram la președinție și nimeni nu putea să mă ajute și doctorii fugeau de mine. Am dormit împreună cu soția mea într-o mașină, în curtea spitalului, până când și-a revenit” , a povestit chef Orlando Zaharia.

Boala de care suferă fiul lui chef Orlando Zaharia

Juratul de la „Chefi la cuțite” a dezvăluit că Andreas Zaharia are intoleranță la gluten și lactoză și că primele semne ale bolii au apărut în fragedă copilărie, când băiatul a început diversificarea și s-a confruntat cu stări de somnolență excesive.

De mic, băiatul meu a avut o problemă pe care o are și acum. Este intolerant la fructoză și la gluten. Noi nu știam și când, ca orice mamă, începi diversificarea și îi dai tot felul de alimente. La un moment dat, a căzut într-o perioadă de totală somnolență. I-am făcut și biopsie hepatică, am umblat foarte mult ca să descoperim toate lucrurile astea… doi ani și jumătate. Era un drăgălaș foarte puternic, care reținuse foarte multă apă. Este o amintire pe care nu ai cum să o uiți”, a completat Orlando.

Citeste si Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite a gătit la Cotroceni pentru un președinte al României: „Era un stres enorm și o responsabilitate foarte mare”

Andreas a moștenit pasiunea pentru gătit de la tatăl său.

E disperat să vină să lucreze, să stea cu mine, își gătește acasă. Eu l-am luat de câteva ori ca să vadă cum se câștigă banii. I-am dat să curețe, să facă tot felul, nu a comentat și a făcut tot ce i-am cerut. Apoi a văzut la maică-sa cum se face și ușor, ușor a început să termine el câte o mâncare începută de maică-sa sau să-și facă singur” – povestea Orlando despre fiul său în urmă cu ceva vreme.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Subiecte geografie la Bacalaureat 2024. Cum se rezolvau și care este baremul de corectare. Proba la alegere a profilului la BAC 2024. Update
Capital.ro
Cutremur în cazul Caracal. Ce a făcut Gheorghe Dincă în închisoare
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Transportatorii se revoltă! Restricțiile de circulație de pe Valea Oltului vor duce la noi scumpiri
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
O stațiune din România, spaima turiștilor. Fug din cauza mizeriei în care a ajuns
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Caz rarisim! El este elevul care a luat cea mai mică notă din România, la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cum se apără femeia acuzată că ar fi mușcat un copil pe o plajă din Năvodari: „Am căzut peste copil”. Băiețelul de șase ani ar fi rămas cu sechele
Capital.ro
Vladimir Putin vrea să facă PACE: Rusia este pregătită
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Guvernul portughez reintroduce facilități fiscale pentru rezidenții străini, în pofida criticilor
MediaFlux
JOE BIDEN, anunț privind RETRAGEREA! CUTREMUR în SUA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!