Vecinii au dat-o dispărută pe Vulpița! Ce spun despre bărbatul cu care are o relație. Femeia din Blăgești care a spus tot adevărul: „E bețivan”

Cu ceva vreme în urmă se aflase faptul că Vulpița s-a întors din Germania, dar se pare că de atunci vecinii nu prea au mai zărit-o pe nicăieri. Află ce vorbește lumea în sat despre bărbatul pentru care l-a părăsit pe Viorel.
Filip Stan
10 apr. 2024, 20:17
Vecinii au dat-o dispărută pe Vulpița! Ce spun despre bărbatul cu care are o relație. Femeia din Blăgești care a spus tot adevărul: „E bețivan”
Vecinii au dat-o dispărută pe Vulpița! Ce spun despre bărbatul cu care are o relație. Femeia din Blăgești care a spus tot adevărul: „E bețivan”

Cu mai mulți ani în urmă, Vulpița și Viorel se aflau zi de zi pe miciile ecrane, făcând deliciul publicului larg. Cu toate că povestea lor de viață este cât se poate de tristă, în esență, cei Vulpița și Viorel au reușit să bubuie raitingurile de la Antenă, datorită replicilor savuroase, care s-au viralizat rapid în mediul online. Ușor, ușor „celebritatea” lor s-a evaporat, iar cuplul s-a întors la viața obișnuită din Blăgești. La momentul respectiv părea că cei doi se înțeleg de minune și problemele au dispărut.

Citește și: Prețul ireal cu care se vinde același iepuraș de ciocolată în România față de Marea Britanie! Românii s-au enervat la culme. ”La noi sunt adevărați! Suntem o țară de proști”

La scurt timp, cei doi au mai adus pe lume încă un copil, însă acest lucru nu le-a salvat relația, din contră. Când Vulpița a anunțat că este gravidă pentru a treia oară, Viorel Stegaru a hotărât să pună punct relației. Despărțirea a pornit de la bănuiala lui Viorel conform căreia copilul nu ar fi fost al lui, ci al amantului.

De atunci, cei doi nu și-au mai reluat niciodată relația, iar Viorel depune toate eforturile pentru a le asigura celor doi copii care au rămas în grija sa toate lucrurile de care au nevoie. Vulpița este rar văzută de vecini, iar cei apropiați susțin că împăcarea dintre ea și Viorel este imposibilă, mai ales că acesta s-a săturat de comportamentul ei de până acum. Viorel Stegaru crede că fostul partener al Vulpiței a avut o influență negativă, convingând-o să renunțe chiar și la copii pentru a-și urma propriile dorințe.

„De când s-au despărțit, Viorel a rămas în casa în care au locuit împreună, înainte. Chiar dacă muncește cu ziua pe unde apucă, are grijă de copii. De ea nu mai știm nimic, rar o vedem să iasă din casă și din câte am auzit, stă în casa părinților ei, unde mai stau și frații ei. Credeam că s-au potolit după ce s-au dus la televizor, dar ei au dat-o din rău în mai rău. (…) Cel mai rău e pentru copii, că au nimerit într-o familie dezbinată. E păcat de ei… Nu cred că se mai împacă. Cel puțin el așa spune, că i-au ajuns nebuniile ei, mai ales ultima relație pe care a avut-o cu bărbatul acela despre care spunea că este bețivan și că are o influență proastă asupra ei. Viorel crede că din cauza asta a renunțat ea la copii, să poată să se vadă cu cine vrea, când vrea. E o mamă iresponsabilă! Alții nu pot să facă copii și ea își bate joc de ei” ,  a spus Elena, o vecină din Blăgești.

Citește și: Cristina Șișcanu, victima escrocilor de pe internet: „Este o țeapă, o mare țeapă!”. Avertismentul vedetei pentru urmăritorii săi din online

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
De unde provine, de fapt, cuvântul ”mulțumesc” și cum a ajuns în limba română. Și tu îl folosești zilnic, dar nu știi asta
Capital.ro
Se schimbă banii în Europa. Anunțul BNR pentru cei care preferă bani cash
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Cine sunt românii care vor arăta buletinele, de azi. A intrat în vigoare noua lege
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Un student i-a câștigat de clienți pe toți liderii lumii. Povestea fabuloasă a unei invenții
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. S-a dat ordin în România. Sunt obligați să plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Joe Biden renunță la candidatura pentru al doilea mandat și își susține vicepreședinta Kamala Harris
MediaFlux
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!