Fabuloasa poveste a românului din Tecuci care spală mașinile Regelui Charles în Marea Britanie

Un tânăr din Tecuci, plecat să muncească în Marea Britanie, este cel care se ocupă de spălarea și întreținerea mașinilor Casei Regale Britanice. Eugen și-a deschis propria firmă în Marea Britanie, iar seriozitatea și ambiția i-au adus numai beneficii.
Alina Costache
12 apr. 2024, 14:27
Fabuloasa poveste a românului din Tecuci care spală mașinile Regelui Charles în Marea Britanie

Eugen este de loc din Tecuci, județul Galați. Nu o ducea deloc bine în România, scriu jurnaliștii britanici care s-au interesat de viața celui care îi spală și întreține mașinile regelui Charles și nu numai. Eugen Tudose a părăsit România în urmă cu şapte ani. Eugen a ajuns în Marea Britanie cu doar 100 de lire sterline în buzunar.

„Timp de două săptămâni, ca să mă pot descurca cu banii, am cheltuit cel mult doua lire pe zi si am dormit pe scaunele de la Victoria Coach Station”, a povestit Eugen pentru Anunțul UK

A ajuns în Marea Britanie cu gândul să-și găsească un loc de muncă de pe urma căruia să câștige un ban cinstit. Și a reușit. A primit un loc de muncă la Jaguar Land Rover, unde timp de patru ani a spălat mașini.

Cine este pictorul Vasile Mureșan, concurentul de la ”Chefi la cuțite”. Povestea sa de viață i-a emoționat pe jurați

„În ultimul an de muncă la Jaguar am decis să îmi deschid propria mea firma de spălătorie care oferă servicii la domiciliul clienților. După un an de zile am început sa îmi fac baza mea de clienți și contracte semnate, iar acum compania mea ajunge oriunde in UK”, a spus Eugen pentru presa britanică.

Experiența câștigată ca angajat la Jaguar Land Rover l-a ajutat foarte mult pe Eugen. Prima persoana faimoasa care l-a contactat a fost campionul mondial de box Chris Eubank, alături de care în 2022 a aparut într-un articol al unei publicații Marea Britanie.

Apoi, Eugen a fost contactat de Casa Regală a Marii Britanii.

„Cum am ajuns să spăl mașinile Regelui? Regele cu siguranță nu știe că eu sunt cel care îi spală mașinile. M-am trezit, într-o zi, cu un telefon de la oamenii lui, după care am mers la unul dintre palatele lui și am semnat un contract cu anumite clauze de confidențialitate. Îmi fac treaba cu seriozitate maxima, când spăl o mașină nu contează că e a Regelui sau a altcuiva”, a mai povestit românul.

Potrivit site-ului afacerii sale, prețurile la spălătorie încep de la 20 de lire sterline (spălare exterioară cu spumă, ceară și ștergere cu cârpă cu microfibre, dar și curățare jante, geamuri, mânere portiere).

Un alt pachet, ceva mai scump, Interior+Exterior, are preț începând de la 35 de lire sterline, dar oferă și curățare interioară, ștergerea plasticului de la interior și aplicarea de parfumuri, scrie Gandul.

Există însă și un serviciu Premium In&Out Valet, de la 50 de lire sterline, care, pe lângă serviciile de mai sus, oferă curățarea covorașelor cu șampon, în detaliu, cu peria, polish high gloss și cu ceară pentru strălucire și protecție.

O altă variantă pentru cei cu dare de mână este Full Valet , de la 85 de lire sterline, care oferă în plus: curățare scaune, covorașe, cu șampon + uscare, aspirare interioară, inclusiv în portbagaj, curățare cu abur și reîmprospătare cu parfum și polish exterior de înaltă calitate.

Povestea emoționantă a bătrânei care a creat isterie pe întreg mapamondul! A schimbat viața a milioane de oameni
Pentru cei care doresc un detailing al interiorului, prețurilor încep de la 105 lire sterline. În funcție de nivelul de murdărie, Eugen promite că mașina va arăta ca nouă. Mai mult, românul garantează că produsele sale de curățire nu distrug pielea sau plasticul.

Un alt serviciu oferit de Eugen este polish-ul exterior cu un aparat special, care începe de la 55 lire sterline.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Tunelul feroviar din România care va lega două orașe turistice. Va avea 10 kilometri și va fi cel mai spectaculos din țară
Capital.ro
Se schimbă buletinele. Anunțul făcut de MAI. Se întâmplă din 9 septembrie
Playtech.ro
ȘOC! Mădălina Ghenea, așa cum NU ai văzut-o niciodată. Imaginile pe care le vrea ȘTERSE
DailyBusiness
Cât e SALARIUL LA SRI, în 2024. Mulți tineri visează să se poată angaja aici
Adevarul
Revoltă cu repetiție. Încă un lider mercenar îi declară public război lui Putin: „Toate acestea sunt opera așa-zisului «președinte»”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Bicarbonatul de sodiu înlătură mirosurile neplăcute din șifonier
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Tragedie pe o plajă cunoscută din Constanța: Un copil de 11 ani s-a înecat sub privirile turiștilor
Capital.ro
Ungaria a abandonat. Dezastru istoric pentru Viktor Orban. Maghiarii au înlemnit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
Două incendii de pădure în zone montane din Gorj, greu accesibile
MediaFlux
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...