Clotilde Armand, declarații halucinante! Cât este nevoie pentru a asfalta o stradă: „Dacă vrei să o faci corect este imposibil să te încadrezi în trei ani”

Clotilde Armand, primărița de la Sectorul 1, a avut o declarație halucinantă cu ocazia apariției sale într-un podcast. Cum justifică eșecul asfaltărilor din Chitilia Triaj, unde oamenii se chinuie zi de zi, în nămol și fără utilități.
Alina Costache
12 apr. 2024, 17:58
Clotilde Armand, declarații halucinante! Cât este nevoie pentru a asfalta o stradă: „Dacă vrei să o faci corect este imposibil să te încadrezi în trei ani”
Clotilde Armand, declarații halucinante! Cât este nevoie pentru a asfalta o stradă: „ Dacă vrei să o faci corect este imposibil să te încadrezi în trei ani”

Primărița de la Sectorul 1, Clotilde Armand, face gafă după gafă. De această dată, a încercat să își justifice eșecul în ceea ce privește problma din Chitilia Triaj, însă afirmațiile ei i-au adus un deserviciu și mai mare. Aceasta a afirmat că pentru o stradă „realizată corect” nu au cum să fie suficienți 3 ani. Pe de altă parte, în alte sectoare ale Bucureștiului, trei ani au fost suficienți pentru primarii de acolo pentru a duce la captă proiecte mult mai ample decât o simplă asfaltare. În timp, ce franțuzoaica de la primărie se lamentează în podcasturi, locuitorii din Chitilia Triaj se confruntă zilnic cu drumuri mocirloase și lipsa utilităților.

Citește și: Volodimir Zelenski a ajuns în România, în plin război în Ucraina. Unde a aterizat liderul ucrainean

„Facem străzile cu cadastru, cu rețele, cu tot. Dar pentru școli, avem 10 clase de construit în câteva luni. Soluția pe care am găsit-o a fost să mutăm niște funcționari publici, de la ADP, și de la DGASPC. Am golit niște clădiri, și le-am transformat în școli”, a declarat Clotilde Armand în cadrul podcast-ului moderat de Cosmin Nedelcu „Micutzu”.

Clotilde Armand a pus în discuție problema asfaltării străzilor din Sectorul 1, iar declarațiile au fost halucinante.

„O stradă asfaltată pe care vrei să o faci corect, conform legii, este imposibil să te încadrezi în trei ani”, a afirmat Clotilde Armand.

Dacă privim comparativ, perioada care pentru Clotilde Armand a părut mult prea scurtă pentru asfaltarea unor străzi, a fost suficientă pentru alți primari ai Capitalei au reușit să facă pasaje rutiere și parcuri de la zero. Este vorba de pasaje în sectoarele 3 și 4, și de un parc nou, Liniei, în sectorul 6.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a reiterat într-un podcast, condus de Cosmin Nedelcu „Micutzu”, că în timpul mandatului său a convertit clădiri în școli, subliniind că a realizat deja „o școală nouă, de la zero” în trecut. Însă, în realitate, primarul a direcționat elevii Colegiului de muzică George Enescu să-și desfășoare studiile de violoncel și contrabas într-o fostă clădire administrată de ADP, situată în spatele Casei Presei, chiar dacă colegiul este localizat în centrul Capitalei, pe strada Occidentului.

Citește și: Drama românilor în statistici! Dumitru Chisăliţă: „11.611 oameni stau în prezent în locuinţe fără energie electrică, dintre care 40% sunt copii”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Harta mediilor de 10 la Evaluarea Națională 2024. Topul școlilor din România. Update
Capital.ro
S-a impus prin lege începând cu 1 iulie. Este obligatoriu în România să declari la stat
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Vestea momentului pentru o categorie de români! Data la care vor încasa mai mulți bani
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Norii Shelf-Cloud, deasupra României. Când apare acest fenomen meteo rar
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Vor fi identificați și urmăriți. Iohannis a semnat legea. E imposibil să mai scape de acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Lukaşenko anunţă posibila graţiere a opozanţilor politici grav bolnavi
MediaFlux
CONCEDIU PARENTAL pentru BUNICI! S-A DAT LEGE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?