Motivul real pentru care a chemat-o Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în procesul de divorț cu Reghe. ”Putea să spună de când primea bani în cont de la soțul meu și când a rămas gravidă”

Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare departe de a lua sfârșit. Impresara a chemat-o drept martoră pe Corina Caciuc la procesul pe care îl are cu Reghe. Mai jos ai toate detaliile.
Filip Stan
14 apr. 2024, 15:25
Motivul real pentru care a chemat-o Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în procesul de divorț cu Reghe. ”Putea să spună de când primea bani în cont de la soțul meu și când a rămas gravidă”

Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare departe de a lua sfârșit. Impresara a chemat-o drept martoră pe Corina Caciuc la procesul pe care îl are cu Reghe.

Citește și Acuzaţii penale pentru Anamaria Prodan. Ce ar fi făcut impresara pentru a-l ajuta pe Reghecampf: „Aşa-ţi trebuie!”

Conform Anamariei Prodan, iubita lui Reghe va trebui să mărturisească în fața instanței de când este cu el, dar și de când primește bani de la acesta.

Se pare că partenera de viață a lui Reghe, Corina Caciuc, ar putea fi adusă cu mandat, în cazul în care nu se va prezenta de bunăvoie la proces.

„Trebuie să închidem totul odată. El știe ce a făcut ! Avocatul meu mi-a spus că cine nu se prezintă este adus cu mandat”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Viva.ro.

Impresara de fotbal a explicat și motivul pentru care a chemat-o drept martoră pe iubita lui Laurențiu Reghecampf.

„Cine era cel mai bun martor pe care puteam să îl aleg decât Caciuc? Nu? Ea este principalul martor care va stabili vinovăția lui Reghecampf. Hai să vorbim pe fapte. Caciuc va spune de când este cu Reghecampf, când a rămas gravidă, numărăm lunile…”, susține Anamaria Prodan, pentru viva.ro.

Anamaria Prodan crede că iubita lui Laurențiu Reghecampf trebuie să recunoască de cât timp primea bani de la soțul ei, mai ales că, după spusele impresarei, extrasele de cont ascund tot adevărul.

„Caciuc putea să spună de când primea bani în cont de la soțul meu, ca ajutor… E simplu. Eu am dovezile, extrasele de cont, iar Caciuc e normal să vină să depună mărturie ce băiat bun e Reghecampf. Om însurat, cu copii acasă, dădea bani altor femei”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Viva.ro.

Astfel, vedeta a chemat-o drept martoră pe Corina Caciuc, care i-a făcut doi copii antrenorului, în ciuda faptului că acesta nu este nici în momentul de față divorțat de impresară.

„Avocatul meu, Oleg Burlacu, vă poate da amănunte. Am chemat-o martor pe concubina soțului meu, renumita Caciuc.  Ea este cea mai în măsură să povestească de derapajele soțului meu, de când acesta sustrăgea și căra banii familiei noastre către ea sau alte femei, de când soțul meu face copii în afara căsătoriei, de când își umilește soția și copiii.

Acest divorț se va termina foarte repede având în vedere declarația concubinei Caciuc care va spune adevărul absolut și toată mizeria făcută de Reghecampf de-a lungul anilor se va termina.

Reghecampf își va asuma toată această mizerie și toată această minciună pe care a împânzit-o peste tot în acești ani. Abia aștept să scap de așa ceva din viața mea și să nu mai auzim cât trăim de existența lui”, a mai declarat impresara.

”Tu, care ești un amărât”

Mai mult decât atât, vedeta susține că Reghecampf este dator vândut și are datorii și la Universitatea Craiova, și nu numai. Rotaru ar fi unul dintre cei care trebuie să își recupereze banii de la Reghe.

„Toată lumea îi spune lui Reghe: Ai grijă că nu ai bani să mai plătești încă un proces, nu are nimeni în România așa ceva». Iar tu, care ești amărât, cu datorii pe la toată lumea din fotbal… Reghe nu mai poate să antreneze până nu-i dă banii lui Rotaru.

Te-ar putea interesa și Anamaria Prodan mătură pe jos cu Laurenţiu Reghecampf: Zâmbesc și anunț că acest Reghiță este o copie proastă a lucrării mele de diplomă numită «soarele meu Reghecampf»

300.000 și ceva sunt bani mulți pentru Reghecampf în momentul acesta. Știu că în România, dar și în Europa nu mai are cum să stea până nu plătește banii, pentru că Rotaru a câștigat în instanță”, a declarat Anamaria Prodan.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Bianca Drăgușanu a avut dreptate. Bădălău a călcat strâmb de mai multe ori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activiști! Animalul poate fi transferat în România
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Primăria Capitalei a consolidat o singură clădire cu risc seismic în ultimii 3 ani. Nicușor Dan anunță măsuri suplimentare de evaluare
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!