Mama Elodiei Ghinescu suferă că unicul ei nepot, fiul lui Cristian Cioacă, nu-i bate niciodată la usă: ”Nu s-o întreba și el ce mai face bunica?”

Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu, avocata care s-a stins din viață în urmă cu 17 ani și despre care s-a spus că a fost ucisă de sotul ei, politiștul Cristian cioacă, este tare necăjită că unicul ei nepot, Patrick, nu îi bate la ușă.
Alina Costache
15 apr. 2024, 10:54
Mama Elodiei Ghinescu suferă că unicul ei nepot, fiul lui Cristian Cioacă, nu-i bate niciodată la usă: ”Nu s-o întreba și el ce mai face bunica?”
Mama Elodiei Ghinescu, dezvăluiri șocante despre Cristian Cioacă, la scurt timp după eliberare: „A ieșit de unde se ard animalele”. Ce a mai dezvăluit femeia despre criminalul fiicei sale

Emilia Ghinescu, mama avocatei Elodia Ghinescu, suferă de dorul unicului său nepot, fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă. Speră să-l revadă de Paște.

”I-am văzut niște fotografii pe internet, el este un băiat bun și frumos, seamănă foarte mult cu Elodia, are privirea ei. Nu știu ce meserie va alege, dacă vrea să se facă tot avocat, eu îi doresc tot binele din lume, am auzit că este foarte deștept, a învățat foarte bine, este și sportiv. Eu îl iubesc foarte mult”, mărturisește Emilia Ghinescu, potrivit playtech.ro.

Citește și: Mama Elodiei dezvăluie unde se ascunde Cioacă după liberare: „Apartamentul unde a locuit cu Elodia l-a luat banca”

Deși inițial a luptat pentru custodia nepotului, Emilia Ghinescu spune că a renunțat pentru că el voia să stea cu sora lui Cristian Cioacă, tatăl lui.

”Îi plăcea să locuiască mai mult la sora lui Cristian Cioacă, se simțea mai bine, așa că cei de la Protecția Copilului ne-au anunțat că el vrea acolo. Și l-am lăsat, așa, cum a dorit el, să îi fie lui bine, suflețelul lui conta. A fost îngrijit, îmi zice lumea. Dar sunt tare tristă că nu vine să mă vadă, să îmi bată la ușă. Nu s-o întreba și el: ””Măi, dar ce mai face bunica, mama mamei mele?””. Să vină, să mă întrebe de ea, să îi povestesc despre Elodia, să avem o legătură frumoasă, ca între bunică și nepot. Tare m-aș bucura să vină, într-o zi. Eu îl voi aștepta mereu”, susține Emilia Ghinescu.

Femeia se declară ferm convinsă că familia care l-a crescut l-a influențat negativ, în ceea ce o privește.

”El era copil bun, mă iubea. După ce Patrick s-a mutat la mătușa lui, la sora lui Cristian Cioacă, nu a dorit să mă mai vadă, cred că a fost influențat negativ. Mă mai duceam cu daruri și cu hăinuțe, dar mă țineau la poartă, la căsuța lor de la țară, spuneau ba că doarme sau că nu e acolo. Treptat, copilul s-a înstrăinat de noi. Și eu aș fi putut să mă ocup de educația lui, am fost cadru didactic, atâția ani, și noi provenim dintr-o familie de intelectuali”, mai susține Emilia Ghinescu.

În 2014, Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare, cu executare, pentru lovituri cauzatoare de moarte asupra Elodiei Ghinescu. Nu și-a recunoscut însă niciodată fapta, iar cadavrul avocatei nu a fost găsit de autorități. Pe 22 august 2023, magistrații de la Tribunalul Argeș au admis cererea de eliberare condiționată depusă de fostul polițist.

 

 

 

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Harta mediilor de 10 la Evaluarea Națională 2024. Topul școlilor din România. Update
Capital.ro
S-a impus prin lege începând cu 1 iulie. Este obligatoriu în România să declari la stat
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Vestea momentului pentru o categorie de români! Data la care vor încasa mai mulți bani
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Norii Shelf-Cloud, deasupra României. Când apare acest fenomen meteo rar
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Vor fi identificați și urmăriți. Iohannis a semnat legea. E imposibil să mai scape de acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Investigație: Dior și Armani sub administrare judiciară pentru exploatarea muncitorilor
MediaFlux
CONCEDIU PARENTAL pentru BUNICI! S-A DAT LEGE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?