Andreea Esca, despre întoarcerea chefilor la Pro TV. Știrista nu s-a putut abține

Andreea Esca, despre întoarcerea chefilor la Pro TV. Toată lumea a fost surprinsă de vestea că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la Masterchef, iar vedetele nu s-au abținut de la reacții. Este cazul și celebrei știriste, care s-a arătat încântată.
Alina Costache
17 apr. 2024, 22:45
Andreea Esca, despre întoarcerea chefilor la Pro TV. Știrista nu s-a putut abține
Andreea Esca, despre întoarcerea chefilor la Pro TV

Andreea Esca, despre întoarcerea chefilor la Pro TV. Vedeta a publicat o imagine cu cei trei chefi, la secțiunea Stories, de pe Instagram, cu exclamația „Opaaa”. Ulterior, știrista a lăudat preparatele culinare realizate de unul dintre cunoscuții bucătari.

Andreea Esca, despre întoarcerea chefilor la Pro TV

Prezentatoarea de știri de la Pro TV adoră cozonacul și pasca făcute de Cătălin Scărlătescu, care are mai multe afaceri în domeniul HORECA. Celebra jurnalistă nu este singura care a rămas uimită de această schimbare de la MasterChef România.

Smiley și Pavel Bartoș se numără printre persoanele publice care sunt încântate că vor lucra la același post cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. „YES (DA)”, a scris Cosmin Seleși pe Instastory.

Actorul a lăsat și un comentariu la postarea prin care Florin Dumitrescu anunța colaborarea cu Pro TV pentru emisiunea MasterChef România. „Bine baaaaaaaaaaa!!!!! Hai colegii!”, a ținut să transmită fostul prezentator de la Antena 1.

Citește și: De ce și-a luat Andreea Esca șofer personal. Știrista a făcut dezvăluiri: „Nu-mi plăcea ideea, dar așa s-a hotărât”

Ce religie are Andreea Esca

Andrea Esca a explicat că s-a convertit la catolicism când s-a căsătorit cu Alexandre Eram, deși a fost botezată ortodoxă. Cu toate acestea, a menționat că își păstrează credința în sufletele ortodoxe și continuă să meargă la biserica ortodoxă. Copiii lor au fost, de asemenea, botezați în religia catolică. Andreea Esca a subliniat că schimbarea a fost necesară pentru căsătorie, iar familia lor este acum o combinație complexă de tradiții religioase.

Eu sunt o catolică pârâtă pentru că sunt botezată ortodox, și recunosc, merg în continuare la biserica ortodoxă, am niște sfinți ortodocși în care cred și rămân acolo, în sufletul meu, dar am trecut la romano-catolici atunci când m-am măritat pentru că nu puteam altfel să facem căsătoria rămânând fiecare așa, de fapt așa era atunci, am înțeles că se poate, că unele biserici acceptă, altele nu.

Noi nu am avut această șansă să fim acceptați fiecare cu… În 2000 ne-am căsătorit, deci iată, 24 de ani se fac imediat. Și atunci am trecut la romano-catolici ca să mă căsătoresc cu Alex, care este botezat romano-catolic. Copiii sunt și ei romano-catolici.

Tata e greco-catolic, totul e complicat. Știi că în Ardeal erau greco-catolici până în 1948 când au zis comuniștii că toată lumea trece la ortodocși obligatoriu. Și după Revoluție s-a întors la biserica lui, la greco-catolici”, a spus Andreea Esca.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Horoscop rune 29 iulie – 4 august 2024. Mihai Voropchievici dezvăluie ce zodie e sub semnul Uraganului
Capital.ro
Noua taxă pentru șoferi în România. Se plătește obligatoriu din 2024. O achiți timp de 5 ani
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Ceaușescu a construit ilegal Casa Poporului. Mărturiile fostului arhitect-șef al Bucureștiului
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Viktor Orban a anunțat din România. Ungurii, obligați să recunoască: România e cea mai importantă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
FSB DEJOACĂ ATACURI TERORISTE ÎN DAGHESTAN: TREI SUSPECȚI ARESTAȚI ÎN KASPIK
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!