Daiana Anghel, câștigătoarea Power Couple, face praf Pro TV-ul! Motivul pentru care a rupt legăturile cu televiziunea: „Mă voiau o „bimbo”, tută și accesibilă”

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câștigat primul sezon Power Couple România, însă fanii nu știu prea multe detalii despre viața lor. Daiana a fost multă vreme în lumina reflectoarelor, însă, la un moment dat, aceasta a rupt contactul cu televiziunile din România. Care este motivul pentru care a luat această decizie radicală.
Alina Costache
19 apr. 2024, 09:10
Daiana Anghel, câștigătoarea Power Couple, face praf Pro TV-ul! Motivul pentru care a rupt legăturile cu televiziunea: „Mă voiau o „bimbo”, tută și accesibilă”

Daiana Anghel este marea câștigătoare a emisiunii Power Couple România, unde s-a luptat alături de Sorin Gonțea până la ultima suflare. Totuși, puțină lume știe care a fost parcursul profesional al frumoasei brunete.

Daiana Anghel este în prezent o cunoscută influenceriță în domeniul frumuseții, însă îtr-un interviu pentru Cancan aceasta a împărtășit detalii din viața sa profesională, în special despre cum a ajuns să lucreze în televiziune și motivele care au stat în spatele deciziei sale de a renunța la prezența pe micul ecran, până să accepte provocarea din cadrul emisiunii Power Couple.

Citește și: Alex Ciucu și-a dezvăluit secretul! Cu cine se iubește în secret de mai bine de un deceniu. Nu este Alina Sorescu

Ea a trecut de la poziția de prezentatoare de știri în Deva, la rubrica de sport de la Antena 3. Daiana Anghel era una dintre personalitățile de marcă din peisajul media, iar mutările sale între diferite trusturi au stârnit numeroase povestiri fascinante.

„Am fost în prima echipă. Și cu Antena 3 am pornit de la început, și cu SPORT.RO, la fel. Acolo a fost o poveste foarte faină. Cristina Cioran și Capatos au fost cei care mi-au pavat drumul către trustul PRO. Eram la Antena 3 deja de ceva timp, eram nemulțumită de niște situații repetitive din redacție și eu cu Cristina și cu Capatos ne vedeam în fiecare dimineață. Pentru că ei aveau matinalul și terminau fix când aveam eu o pauză mai mare. Mâncam cu ei și abia ce se făcuse partea asta de cartier din Băneasa. Parțial mall-ul era deschis și după niște ani de ulei încins și mici, aveam altceva ce puteam să mâncăm în zonă. Eram la masă în mall, mă plângeam iarăși de ce mă plângeam eu. Cu un an înainte fusesem sunată de Pro TV, de la știri, am fost să dau probă, doar că în secunda doi s-a aflat în Antenă că am fost chemată la probă.

În secunda în care s-a aflat, s-au închis toate ușile. mă sunaseră pentru știri. Cristina zice «am aflat că se deschide un post nou, care este fix pe sport, îl sun acum pe Costi Mocanu». Eu trebuia, în momentul ăla, să dau o probă și pentru Antena 1, pentru sport. Doar că planurile directorului de la vremea respectivă erau puțin diferite și ca să se acopere a cerut probă. M-am folosit de treaba aia și am zis «caseta pe care o să o folosim ca probă pentru Antena 1 o s-o trimit și la Pro TV», pentru că Adrian Sârbu trebuia să aprobe orice nouă angajare, în special când era vorba de oamenii care apăreau pe sticlă. A fost o probă impecabilă, proba vieții mele, am făcut copia, am trimis proba în Pro TV. După care știu că am plecat la un meci al celor de la AS Roma și în aceeași zi am primit două telefoane, și că am fost selectată pentru Antena, și că am fost selectată pentru Pro TV”, a povestit Daiana Anghel.

Întrebată fiind despre plecarea de la Sport.ro, Daiana a povestit că și-a dorit să evolueze și să depășească etapa aceeasta în care se ocupa doar de prezentarea știrilor din sport. Mai mult de atăt, vedeta a mai explicat că trustul Pro încerca să îi contureze o imagine, care nu se potrivea deloc cu personalitatea ei, iar direcția dorită de PR era una pe care ea nu ar fi putut să o accepte în veci.

„Cumva, îmi doream mai mult. Îi mai ziceam în redacție lui Costi că aș vrea să depășesc partea cu sportul. Nici în Pro TV nu am avut cea mai ușoară viață, acolo am dat de alte situații. Imaginea pe care încercau să mi-o creeze, nu cei din redacție, cât persoana responsabilă din departamentul de PR, nu era ceva ce eu îmi doream pentru mine și pentru viitorul meu, această „bimbo” de la sport care este super disponibilă și e cam tută ea, așa, este super accesibilă.

Nu era ceva ce îmi doream, nu am fost niciodată genul care să vrea să fie așa în atenția publicului și să-și facă așa imagine. Nu mă reprezintă, în primul rând, ca fire, ca fel de a fi, să mă duc să mă chiloțăresc prin ziare și pe la televizor. Nu mă mai simțeam confortabil, pentru mine televiziunea în momentul ăla nu mai era ce ar fi trebuit să fie. Am avut o ocazie foarte bună să mă retrag și nu am stat pe gânduri. Simt și când este cazul să marșez, simt și când este cazul să bat în retragere. Dacă stau să mă gândesc, în urmă, nu există nicio decizie la nivel profesional pe care să o regret și care să nu fi dus la ceva mai bun”, a mai explicat Daiana.

Citește și: Judecătoarea lui Vlad Pascu amenință că renunță la dosar, după ce a fost acuzată că a umilit rudele victimelor de la 2 mai. Ioana Ancuța Popoviciu este cercetată disciplinar

Spynews
Alertă! Vulcanul Etna a erupt. Aeroportul din Catania a anulat toate zborurile
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Vacanță de coșmar pentru o turistă care a mers cu mașina în Grecia. Ce a pățit la puțin timp după ce a ajuns în Halkidiki. Ți se poate întâmpla și ție
Capital.ro
Marea doamnă a României s-a stins. Anunțul trist făcut de soțul ei: Așa a vrut!
Playtech.ro
S-a schimat legea, acum! Poți să rămâi pe loc fără permis
DailyBusiness
Guvernul intră tare în angajații din România! Sute de persoane își vor pierde locurile de muncă!
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
Lovitură grea pentru Cătălin Cherecheș! Socrii fostul edil au fost condamnați la închisoare
Spynews
Cum și-a dat seama Lidia Buble că suferă de psoriazis: „Am ignorat total situația”. Consideră că s-a vindecat datorită rugăciunilor tatălui ei
Evz.ro
S-a stins jurnalista Ileana Perneş Dănălache. Ultimii ani au fost plini de suferință
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Decizia luată de soțul Ilenei Stana Ionescu: Va fi incinerată. Cu ce explicații vine acesta: „Așa a vrut Ileana”
Capital.ro
Vestea dimineții despre Corina Chiriac. Marea artistă a....
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Paul Stănescu anunță organizarea congresului PSD la sfârșitul lunii august pentru alegerea conducerii și desemnarea candidatului la Președinție
MediaFlux
REZULTATE ALEGERI MAREA BRITANIE! Victorie ZDROBITOARE! Au MAJORITATE ABSOLUTĂ
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!