Nikita, reacție tranșantă după ce a aflat că Naomy se zbate între viață și moarte: „Cum și-a așternut, așa a dormit”. Ce a putut să-i facă în trecut cântăreței transgender, la televizor

Nikita a reacționat la vestea că Naomy se zbate între viață și moarte, cântăreața transgender fiind în comă într-un spital din Germania, după ce a suferit un AVC. Relația tumultoasă dintre cele două femei care întrețineau cele mai înflăcărate scandaluri televizate de la începutul anilor 2000.
Alina Costache
19 apr. 2024, 17:17
Nikita, reacție tranșantă după ce a aflat că Naomy se zbate între viață și moarte: „Cum și-a așternut, așa a dormit”. Ce a putut să-i facă în trecut cântăreței transgender, la televizor
Nikita, insensibilă la aflarea veștii că Naomy se zbate între viață și moarte

Nikita, una dintre persoanele care au fost extrem de apropiate de Naomy în unele dintre cele mai grele clipe ale vieții sale, a avut o primă reacție la vestea că aceasta se află în comă. Persoanele cu care cântăreața transgender a mai păstrat legătura de când a părăsit definitiv România încearcă să afle ce se întâmplă cu cea care a făcut istorie în show-urile televizate de la noi în urmă cu mai mulți ani.

Nikita a declarat că nu a mai ținut legătura cu Naomy, dar a subliniat cât de mult a ajutat-o pe aceasta în trecut. Acum, Nikita nu mai vrea să audă deloc de cântăreața căreia i-a fost aproape, după cum spune ea.

Citește și: Noi detalii despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomy. Ea se află în comă după ce a suferit un AVC: „Se luptă între viață și moarte”

În anul 2009, Naomy a apărut la OTV, în emisiunea lui Dan Diaconescu, tunsă și bătută de un grup de oameni, din cauză că este transgender. Momentul de la televizor a devenit viral, publicul fiind șocat de cruzimea cu care aceasta a fost tratată. La acea vreme, Nikita a încercat să o consoleze, în direct, oferindu-i un umăr pe care să își plângă suferința.

Ani de zile mai târziu, Nikita a recunoscut, în emisiunea „În Oglindă” moderată de Mihai Ghiță, că, de fapt, ea a fost cea care i-a pus pe acei oameni să o abuzeze pe Naomy.

„Într-adevăr, eu am pus lumea să o tundă, s-o bage în tomberon și apoi m-am eu întâlnit cu ea în studio. Ca să realizeze altădată să nu mai vorbească ce nu trebuie. La un moment dat, eu vorbeam niște secrete cu ea și ea se duce și-i spune lu’ fostul meu iubit și m-am enervat. Atunci eram un pic mai băiețoasă, recunosc, și i-am dat o lecție în care să învețe să mă respecte. Respectul egal cu frica în ziua de astăzi. Ca să realizeze că eu am făcut chestia asta. Mi-a zis: ‘Știu că tu ai făcut asta’. Mai facem și d-astea în viață, recunosc, nu sunt sfântă!”, a dezvăluit Nikita, în urmă cu aproape un an.

@kanald2romaniaNikita, despre celebrul scandal televizat cu travestitul Naomi, din urmă cu mai mulți ani. Pentru a-i da o lecție, Nikita a pus oameni pe urma lui Naomi: „Într-adevăr eu am pus lumea să o tundă, s-o bage în tomberon și apoi m-am întâlnit eu cu ea în studio!”♬ sunet original – Kanal D2

Citește și: Cântăreața transgender Naomy se află în comă, într-un spital din Germania: „Sper ca Dumnezeu să te salveze”

Astăzi, Nikita și-a amintit, din nou, acel episod și spune că toți banii pe care ea îi câștoga îi dădea cântăreței. Mihaela Nicoleta Ispas, pe numele din buletin, i-ar fi plătit chiar și chiria din București în trecut.

Întrebată dacă știe ceva despre starea ei de sănătate, Nikita a avut o reacție tranșantă. Ea spune că nu o mai interesează deloc de soarta fostei sale prietene.

„Nu mă interesează. Am ajutat-o cât am putut. Eu am fost mai amărâtă decât ea și tot o ajutam. Dacă e adevărat că a murit, Dumnezeu s-o odihnească în pace! Pe mine nu mă mai interesează trecutul. Mă interesează doar Dumnezeu, familia mea, copiii mei și contul meu bancar.

Atât, nu mă mai interesează nimeni. Am ajutat-o. I-am plătit chiria. Toți banii pe care îi luam de la OTV și Acasă TV îi dădeam ei. Îmi era milă de ea, cu toate că altora le era milă de mine. Cum și-a așternut așa a dormit. Dumnezeu să o ierte dacă e adevărat”, a declarat Nikita despre Naomy, pentru Fanatik.ro.

Spynews
Breaking news! Gigi Becali a făcut accident! La 5 metri în față, a fost nevoie de SMURD și pompieri
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Nu vrea obligație pentru proprietarii de case. Iohannis refuză legea. A decis azi, 17 iulie
Playtech.ro
ȘOC! Artista care și-a cumpărat LOC DE VECI: ”Am statuie, mă așteaptă!”
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Spynews
Cine este Yulia Vlasova, iubita de 28 de ani a lui Johnny Depp. Rusoaica e un fotomodel de o frumusețe răpitoare | FOTO
Evz.ro
Un nou pericol vine din China, după pandemia care a ucis milioane de oameni. Despre ce e vorba
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Se modifică vârsta de pensionare: La ce vârstă vor putea ieși femeile la pensie în 2024
Capital.ro
Plată FĂRĂ numerar. Devine obligatoriu în toată România. Guvernul dă ordin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Valul de căldură persistă în zona Capitalei, cu temperaturi de până la 42 de grade
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'