Oana Lis, adevărul despre situația disperată care a determinat-o să vândă obiecte din casă: „Am început să am atacuri de panică când ies din casă”

Oana Lis a vorbit despre situația care a determinat-o să își vândă, din nou, obiecte din casă. Soțul ei, Viorel Lis, se confruntă cu grave probleme de sănătate, iar banii abia le ajung pentru tratamentul acestuia.
Alina Costache
19 apr. 2024, 17:53
Oana Lis, adevărul despre situația disperată care a determinat-o să vândă obiecte din casă: „Am început să am atacuri de panică când ies din casă”
De ce are Oana Lis, de fapt, nevoie de bani

Oana Lis și-a uimit urmăritorii de pe rețelel sociale printr-o postare care anunța faptul că va pune mai multe lucruri la vânzare, deoarece situația financiară nu-i mai permite să acopere tratamentele și nevoile pe care le are Viorel Lis.

Unul dintre motivele principale pentru care vrea să facă cât mai curând rost de bani este pentru a instala camere video în locuința lor, spune soția fosrului primar al Capitalei, care spune că acest lucru a ajuns să fie o necesitate.

„Atunci când ai pe cineva cu probleme de sănătate, cum este soțul meu, apar tot felul de probleme. Am început să am atacuri de panică când ies din casă, pentru că mă gândesc că dacă se sufocă, dacă cade și atunci m-am gândit că trebuie să pun niște camere, ca să-l văd când plec. Asta mă costă câteva milioane și vreau și eu să-mi fac analizele, am găsit să-mi fac o ecografie la sâni, dar mi-a zis că-mi face una acum și una peste două săptămâni, ce sens mai are ecografia asta? Pur și simplu sunt niște vremuri… nu numai eu vând din casă”, a declarat Oana Lis, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV.

Citește și: Oana Lis are nevoie disperată de bani. Soția lui Viorel Lis vinde, din nou, lucruri din casă: „N-am părinți, rude la care să sun. Chiar mi-e jenă”

Deși e persoană publică, Oana Lis spune că nu are niciun beneficiu de pe urma acestui lucru. Vedeta spune că nu se mai poate descurca doar din pensia lui Viorel și din orele de terapie pe care la face în cainetul său privat.

„Chiar dacă sunt persoană publică, nu trăiesc din reclame, nu-mi aduce niciun venit asta mie. Eu lucrez ca psiholog, dar s-au scumpit toate foarte mult, mă dus la supermarket, farmacie nu am ce să iau cu 200 de lei. Acum totul a căzut pe mine și e normal, nu vreau lux, pur și simplu sunt lucruri normale. Nu am cum să plătesc pe cineva ca să stea cu el, doar când ies eu puțin.”, mai spune ea.

De-a lungul timpului, mai multe persoane au acuzat-o pe Oana Lis că stă din interes alături de Viorel, dar ea spune că nu a mai avut oportunitatea de a pleca într-o vacanță e ani de zile.

„Viorel este foarte mândru, el și cu mine se simte prost, e greu să fii neputincios, iar el nu e genul care să ceară ajutorul. Nimeni nu știe ce e în sufletul meu, câte eforturi fac, toată lumea vrea să vadă doar lucrurile frumoase, dar stresul de zi cu zi pe mine cade”, a continuat aceasta.

Citește și: Oana Lis a apărut umflată de plâns pe rețelele de socializare. Prin ce trece vedeta

Ajunsă la vârsta de 81 de ani, Viorel Lis are probleme de sănătate și nu se mai poate deplasa de unul singur. Oana are grijă de una singură de soțul ei și spune că nu poate merge constant la muncă deoarece trebuie să stea acasă să-l îngrijească pe acesta.

„Pe mine este greul și nimeni nu știe ce e în sufletul meu, ce eforturi fac, nu știe nimeni! Toată lumea vrea să vadă doar partea frumoasă și dau un telefon și atât. Dar munca de zi cu zi, stresul de zi cu zi, să ai toate trebuincioase, pe mine cad și, mai ales, eu vreau să fie bine, când văd că îl dor picioarele (n.r. – pe Viorel Lis) zic să chem un terapeut, nu pot să stau în casă cu un om să urle de durere și să nu fac nimic. Și toate astea costă.

Cu pensia lui de încadrăm pentru strictul necesar, atât. Dar orice chestie în plus, orice mers la un doctor, orice supliment, cardiologul lui mi-a dat o listă cu șapte suplimente pe care să le cumpăr. Suplimentele nu sunt compensate. Te duci la farmacie și îți spune că acestea costă 700 de lei.

Sunt niște costuri, mie nu îmi vine să cred cât s-a scumpit viața și traiul decent. Eu n-am fost la munte de peste 7 ani, n-am plecat din țară de peste 10 ani, nu cred că acum poate să mai zică cineva că stau cu Viorel din interes, din moment ce se vede că suntem niște oameni de nivel mediu, dar e mult spus”, a mai declarat Oana Lis.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ei sunt românii care pot primii 40.000 de euro de la stat. Fondurile sunt nerambursabile, trebuie sa respecți o singură condiție simplă
Capital.ro
Statul află TOTUL despre tine. Apare al doilea CNP. Cine e obligat legal să îl dețină
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Averea ascunsă a Regelui Charles. Cât de bogat este monarhul
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Ungurii aduc marea victorie pentru România. Sprijin nesperat din Ungaria
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Ministrul Finanțelor neagă categoric creșterea taxelor în 2023
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!