Sore iubește din nou. Primele declarații despre Andrei: „Mi-am găsit fericirea și îmi mai doresc un copil”

Sore iubește din nou. Artista s-a despărțit de tatăl fetiței în urmă cu aproximativ doi ani de zile, iar de atunci nu s-a mai afișat cu un nou partener în mediul online și a păstrat o discreție destul de mare. Acum, se pare că a reușit să vindece rănile din trecut și să meargă mai departe.
Alina Costache
19 apr. 2024, 18:13
Sore iubește din nou. Primele declarații despre Andrei:
Sore iubește din nou

Sore iubește din nou. Cântăreața recunoaște că are un nou iubit, pe care fiica sa pur și simplu îl adoră. Mai mult, își dorește să devină mamă a doua oară, tot de fată. Vedeta a purtat această discuție și cu fiica sa, care este extrem de entuziasmată de acest lucru.

Citește și: Sore s-a afișat cu un alt bărbat! Artista a plecat în vacanță alături de partenerul misterios. ”Așa da, în sfârșit!”

Sore iubește din nou

Da, chiar mi-am găsit fericirea. Indiferent de cât va dura, aleg să trăiesc mereu în prezent. I-am spus și ei că nu este o garanție că va dura pe vecie și îmi place să văd pe fața ei de copil înțelepciunea tuturor lecțiilor pe care i le-am dat. Concluzia ei este să fim fericiți acum.

Da, îmi mai doresc un copil, m-am văzut mamă de două fetițe, așa m-am imaginat, iar Erin cred că este un material de soră mai mare foarte bun. Ea mi-a pus o condiție, mi-a zis că trebuie să fie fată, că nu știe să se joace cu băieții. Da, cu el îmi doresc (n.r. cu actualul iubit). După separare a fost important să testez eu terenul, după care să vină verdictul copilului, iar ea a dat verdictul extraordinar. Andrei îl cheamă pe iubitul meu.”, a declarat Sore, în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici.

Din fostele relații care nu au funcționat, inclusiv din fosta căsnicie, artista spune că a învățat mai multe lecții. Dacă pe unele le-a conștientizat de una singură, pentru altele a fost nevoie de ore de terapie.

Mi-am pus și eu întrebarea asta, când faci duș și îți vin tot felul de gânduri. Nu-mi dau seama dacă concluziile la care am ajuns sunt doar din prisma experiențelor sau și de la terapie. Eu cred că este o combinație.

Am conștientizat în ultimii ani că e important să știi să asculți, e important să vorbești când trebuie, să nu vorbești câteodată, astea trei cred că sunt esențiale pentru o relație armonioasă.

Dacă tu ai niște limite de care ești conștient, să nu faci niciodată un compromis și să le dărâmi. Cred că e important să te protejezi tu pe tine, indiferent de relația în care intri.”, mai spune Sore.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Zodiile care își vor schimba complet viața până la finalul anului. Bani din moșteniri, bogății cum n-au mai văzut și fericire mare pentru 5 nativi
Capital.ro
Se schimbă banii în Europa. Anunțul BNR pentru cei care preferă bani cash
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Un student i-a câștigat de clienți pe toți liderii lumii. Povestea fabuloasă a unei invenții
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. S-a dat ordin în România. Sunt obligați să plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Campania Kamalei Harris Îl Ia în Considerare pe Josh Shapiro ca Potenţial Vicepreşedinte
MediaFlux
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!