Cătălin Cîrstoiu, atac voalat la Firea şi regrete târzii: „Îmi pare rău că nu l-am ascultat pe Traian Băsescu şi am acceptat să candidez”

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, recunoaște că regretă faptul că a acceptat să candideze, în ciuda sfaturilor contrare primite de nașul său, Traian Băsescu, și de la tatăl său.
Filip Stan
19 apr. 2024, 19:26
Cătălin Cîrstoiu, atac voalat la Firea şi regrete târzii:
Traian Băsescu nu își susține finul la alegerile pentru Primăria Capitalei

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, recunoaște că regretă faptul că a acceptat să candideze, în ciuda sfaturilor contrare primite de nașul său, Traian Băsescu, și de la tatăl său.

„[Traian Băsescu] mi-a spus că atâte timp ești medic, oamenii își apreciază eforturile, în povestea politică vei deveni cel mai urât dintre pământeni. Cinstit, regret [că nu l-a ascultat]”, a precizat Cătălin Cîrstoiu.

Cătălin Cîrstoiu nu se retrage „deocamdată”: „Din punctul meu de vedere, mandatul oferit de coaliţie este şi acum pe masa coaliţiei”
Referitor la Gabriela Firea, el a declarat că aceasta este preşedintele PSD Bucureşti şi are influenţă în ceea ce înseamnă PSD Bucureşti.

”Are un cuvânt greu de spus. Sunt lideri PSD care au participat la manifestări în oraş. Sunt 3 primari de sector care au imagine bună. Sunt oameni de construcţie”, a continuat el.

„Nu am știința comunicării, chiar și azi domnul Ciolacu îmi spunea că are mai multă experiență politică, eu am mai multă experiență medicală. Ăsta sunt eu, cu bune și rele. mai mult de atât… Ăsta e demersul meu, dacă vo convinge în continuarea nu e decizia mea.”

 

Cîrstoiu: „Mesajul meu e foarte clar: am o meserie, sunt medic. Nu fac din politică o carieră”

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a susținut o conferință de presă, în fața Spitalului Universitar în care a explicat detalii despre posibila stare de incompatibilitate și despre consultațiile private.
„Până acum 3 săptămâni eram un om respectat, am devenit un fel de omul negru.

Cîrstoiu: Mandatul meu este pe masa coaliţiei. Am fost cam singur în precampania asta
Dna Firea este președintele PSD București și are o influență foarte mare în filială. Sunt lideri din PSD care au participat cu mine, în diverse manifestări prin oraș.

Părerea mea e că am devenit dintr-un candidat pe locul 3 cum am fost prezentat o țintă. Nu exclud posibilitatea să fi fost și din PSD oameni care nu mă plac”, a declarat Cătălin Cîrstoiu.

După ce premierul Marcel Ciolacu a emis două ultimatumuri către Cătălin Cîrstoiu, presiunea asupra acestuia a crescut considerabil, punându-l într-o poziție delicată în ceea ce privește candidatura sa pentru postul de primar al Bucureștiului.

Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri că mandatul său pentru candidatură „a fost şi este pe masa coaliţiei”.

„Am spus că eu am vrut să fac administraţie publică mizând pe un sprijin politic serios şi stabil. Am spus că acest lucru nu îl asimilez unei administraţii politice. Ca să fim mai direcţi, vreau să vă spun că eu nu am intrat în cursa această pentru că m-am trezit într-o dimineaţă că pot fi un bun primar general al Capitalei. Eu am avut o propunere din partea coaliţiei, în momentul în care a devenit o propunere evidentă, din punctul meu de de vedere de atunci şi până astăzi inclusiv mandatul meu pe care mi l-a oferit coaliţia PSD-PNL a fost şi este pe masa coaliţiei”, a spus Cîrstoiu într-o conferinţă de presă în faţa Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti.

 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Obiceiul pe care îl au cei mai longevivi oameni de pe pământ. Fac asta în fiecare zi și ajung să trăiască mai mult
Capital.ro
Cutremur în UE. Sfidarea supremă a Ungariei. Nimeni nu va accepta
Playtech.ro
Pensia incredibilă pe care o primește Traian Băsescu. Fostul președinte al României încasează mai puțini bani decât ar fi crezut românii
DailyBusiness
CREȘTE prețul apei calde cu 50%. Cum motivează autoritățile decizia
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Zodiile care au mare noroc în dragoste. Vin vremuri fabuloase
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Care sunt simptomele infectării cu virusul West Nile. La ce trebuie să fim atenți și când trebuie să mergem la medic
Capital.ro
Se confiscă pe loc. Ilegal să transporți cu mașina în România. Legea nu se discută
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Pagina de internet a Băncii Centrale a Rusiei blocată de un atac cibernetic ucrainean
MediaFlux
BANI de la Guvern pentru nevoiași. ROMÂNII primesc echivalentul a 50 de EURO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!