Marilu Dobrescu şi Iustin Petrescu s-au despărţit. Au făcut anunţul pe Youtube

Tiktok-erii Iustin Petrescu și Marilu Dobrescu se pregăteau de nuntă în urmă cu o lună, iar acum au anunţat separarea.
Irina Dumitrescu
19 apr. 2024, 23:21
Marilu Dobrescu şi Iustin Petrescu s-au despărţit. Au făcut anunţul pe Youtube

Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu s-au despărțit, după 4 ani de relație. Vineri sseară, cei doi au făcut un anunț extrem de dureros, prin intermediul unui videoclip postat pe YouTube.
O poveste de dragoste care a captivat inimile multora s-a încheiat într-un mod dureros pentru Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu. Cei doi au făcut anunțul trist al separării lor printr-un videoclip emoționant postat pe YouTube.

Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de patru ani. Dacă în mediul online cei doi păreau la fel de îndrăgostiți ca la început, iar relația părea că merge din ce în ce mai bine și mulți se așteptau ca cei doi să facă următorul pas în cuplu și să se căsătorească, se pare că relația s-a rupt. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut anunțul trist al despărțiri în urmă cu scurt timp printr-un videoclip postat pe YouTube.

Ştefan Bănică Jr şi Lavinia Pîrva a făcut un anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: ”Am considerat că adevărul o să iasă la iveală”

Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu s-au despărțit, după 4 ani de relație. Motivul dureros care a dus la separare

Cunoscuta influencerița a postat pe canalul ei de YouTube un videoclip în care a spus prin ce chin a trecut în ultimii ani. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu își doreau extrem de mult să aibă un copil împreună și au încercat timp de 3 ani să devină părinți, însă influencerița nu putea rămâne însărcinată. Din acest motiv, Marilu Dobrescu a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor. Ulterior, ea  a trebuit să-și facă numeroase injecții la nivelul abdomenului. Avea să afle mai târziu că este însărcinată.

„Am avut primul meu test de sarcină pozitiv. Și am fost foarte fericită! În fiecare zi de atunci pur și simplu ce am făcut de atunci a  fost să mai am sentimentul ăla măcar o dată în viață. Nu mai simțisem niciodată asta. Parcă totul avea sens. Toată durerea, toate drumurile la doctor, toate analizeze, toate sutele de injecții. Simțisem că a meritat total”, a mărturisit Marilu Dobrescu.

Denise Rifai, dezvăluiri fierbinți despre Dan Bittman: „Oamenii mai aşezați în vârstă au o liniște pe care viața le-a dat-o.Știi cu ce operezi și te poți așeza lui. Și vâltoarea asta a tinereții, când se transformă în ceva frumos…”

„Relația dintre noi s-a știrbit foarte mult, oricât am fi încercat să o readucem la viață”
Din nefericire, sarcina nu a fost una viabilă, așa că a fost nevoită să o întrerupă. Toate tratamentele și experiența dureroasă a procedurii și-au lăsat amprenta în viața celor doi și la ruperea relației.

„Relația dintre noi s-a știrbit foarte mult, oricât am fi încercat să o readucem la viață, acest lucru ne-a afectat foarte tare relația și am încercat până într-un punct în care nu s-a mai putut. Videoclipul acesta nu putem să spunem că are un final fericit. Relația noastră a ajuns, în timp, să se încheie. Cred că, la momentul ăsta, este cea mai bună decizie pentru noi, pentru că a fost atât de multă durere încât nu s-a mai putut să fie salvată. Am trăit împreună niște lucruri pe acre nu le vom uita niciodată, indiferent unde o să meargă viața noastră mai departe. Am vrut să avem o familie împreună, nu ai cum să uiți asta.

Sunt lucruri legate de despărțirea noastră pe care și noi trebuie să le mai procesăm. Cert este că totul e pe un plan foarte pașnic, pe bază de respect, de prietenie, dar nu poți să continui cu forța, noi nu am putea să continuăm ceva care nu e organic. Avem lucruri de procesat pentru că e ceva care nu s-a întâmplat nu cu mult timp în urmă și ne rezervăm puțin intimitatea, pentru că am trecut prin foarte multe. Nu ai cum să uiți lucrurile astea, sunt foarte mândră de noi”, a mărturisit Marilu Dobrescu, în lacrimi, în videoclipul postat pe YouTube.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Cum poți păstra boabele de cafea proaspete timp de 12 luni. Trucul pe care trebuie să-l știe iubitorii de cafea
Capital.ro
Statul va plăti câte 5.000 LEI de persoană. Guvernul a pregătit deja banii
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Sute de locuri de muncă într-un județ din România. Ce mare investitor face angajări
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Elevii care au obținut nota maximă la Evaluarea Națională, dar și la BAC, vor fi răplătiți cu bani! Suma nu este deloc mică
Capital.ro
Cutremur total în UE. Ungurii au ajuns stăpânii Europei. S-a pus blocadă pe bani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Situație de urgență în Sicilia: Vulcanul Etna provoacă haos în transportul aerian
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR TOTAL după DEMISIA LUI BIDEN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!