Horoscop special ZODIA TAUR 2024! Ce aduce NOU senzualul Taur pentru toata lumea

La nivel spiritual, energia Taurului reprezinta nevoia de securitate, nevoia de a gasi un ritm constant, care sa confere siguranta intr-o lume mereu schimbatoare.
Alina Costache
22 apr. 2024, 06:00
Horoscop special ZODIA TAUR 2024! Ce aduce NOU senzualul Taur pentru toata lumea

Zodia Taur 2024. Evenimentul este cu atat mai important cu cat Uranus e instalat comod in Taur inca din 2018 si vom resimti din plin energiile, atat ale zodiei, cat si ale planetei.

Intrarea in Zodia Taur 2024 reprezinta prima schimbare a Soarelui dupa intrarea in Noul An Astrologic. Cand Soarele intra in Berbec, incepe un nou ciclu, iar acum iese din Berbec pentru a intra in Taur.

Taurul este semn de Pamant, iar totul are legatura cu materialul. Daca percepem Berbecul ca pe inceput, ca pe samanta, Taurul este energia fizica ce inconjoara acea samanta si care o ajuta sa creasca. La nivel spiritual, energia Taurului reprezinta nevoia de securitate, nevoia de a gasi un ritm constant, care sa confere siguranta intr-o lume mereu schimbatoare.

Horoscop Mariana Cojocaru 22 – 28 aprilie 2024. Axa karmică chinuie o zodie. Dualitățile vă pot da de furcă. Ele vizează fie dragostea, fie cariera, aici este vorba de finanțe, bani, facturi restante
Taurului ii plac ordinea, structura si rutina, de aceea vom imbratisa cu totii acest tip de gandire. Ne vom inconjura de lucruri care sa ne aduca siguranta. Vom fi mai atenti la lumea inconjuratoare pentru a ne asigura ca ne ajuta sa ne dezvoltam.

Fa-ti timp si uita-te in jurul tau. Ce vezi?
Obiectele din jurul tau iti inspira incredere, gratitudine? Sunt frumoase, placute ochiului? Sau le percepi ca pe dezordine, mizerie, lucruri care iti produc sentimente neplacute sau iti readuc amintiri dureroase?

Fa acelasi lucru si cu tine. Cum te ingrijesti, ce alimente mananci? Cum este viata ta? Esti multumit cu tine insuti? Este viata ta sanatoasa si vibranta?

Acestea sunt intrebarile pe care ti le vei pune sub energia Taurului. Acum este momentul sa iti stabilesti un nou plan de actiune, o alta rutina, o structura solida si metode care sa te ajute sa ai un stil de viata sanatos.

De fiecare data cand simti ca te poticnesti, energia Taurului iti reaminteste care sunt beneficiile pentru a continua sa faci ceea ce faci. Sa iti respecti planul intocmai.

Du-te – vino!
Poti resimti un du-te – vino care sa te dezechilibreze. Nu te descuraja. Este influenta lui Uranus care te face mai activ in timpul zodiei Taurului, mai ales in saptamana de dupa 22 aprilie. Sunt lectii de invatat si mesaje de primit. Uranus va sta in Taur pana in 2026. Nu se stie, inca, ce are de spus, dar cu siguranta va spune multe.

Horoscop Mihai Voropchievici 22-28 aprilie 2024. Zodia care numără firele de nisip din clepsidră până la marele câştig. Cine va avea noroc triplu înainte de Paşte

Uranus vrea schimbare, in timp ce Taurul vrea rutina. De aici si acest du-te – vino de care vorbeam. Dar cosmosul are ceva pregatit pentru toti. Trebuie sa invatam lectia echilibrului, a structurii si a rutinei cu ajutorul spontaneitatii, libertatii, inovatiei si a gandirii neconventionale. E de invatat lectia deschiderii inimii si a mintii, in timp ce esti cu picioarele bine infipte in pamant. Nu e usor sa stabilesti acest echilibru, vei simti disconfort, frustrare, neliniste. Insa, cu rabdare si perseverenta, se va putea ajunge la acest echilibru intre disciplina si ordine si libertate si spontaneitate.

Iata cum influenteaza Zodia Tarului 2024 fiecare zodie in parte.
Berbec
Taurul guvernat de Venus poate fi la conducere, insa nu depasi limita cand vine vorba de lux, draga Berbec. Incearca sa economisesti daca vrei sa ai bani de cheltuiala mai tarziu. Ia decizii intelepte cand vine vorba de bani pentru ca vor fi suisuri si coborasuri in ceea ce-i priveste. Nu ti-ar face rau si putina frugalitate, dar nu exagera. Nota de plata va veni mai tarziu.

Taur
Acum este timpul tau, draga Taur. Urmeaza un pas important, iti apar scantei in ochi. Foloseste-te de sarmul tau pentru a reusi. Reflectoarele sunt pe tine luna aceasta. Bucura-te! Vei inflori in luna mai, asemeni florilor cu miros imbatator.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Cum poți păstra boabele de cafea proaspete timp de 12 luni. Trucul pe care trebuie să-l știe iubitorii de cafea
Capital.ro
Cutremur total în UE. Ungurii au ajuns stăpânii Europei. S-a pus blocadă pe bani
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Problema care ne va goli buzunarele. Situația devine critică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
Decizie pentru cei care locuiesc în case sau blocuri vechi. Statul va plăti banii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Remus Pricopie îl acuză pe Mircea Geoană de folosirea însemnelor NATO în campania electorală
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR TOTAL după DEMISIA LUI BIDEN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!