Rapperul Puya este un om foarte credincios: „Aşa îl simți pe Dumnezeu. Încerc să-i duc şi pe copii la biserică”

Puya și Melina sunt căsătoriti de mai mulți ani și au împreună trei fete. Cele mai mari au 11, respectiv 12 ani, iar cea mică are 5 ani. Artistul a dezvăluit cum este el în rolul de tată și ce a fost nevoit să facă în timpul pandemiei.
Filip Stan
22 apr. 2024, 09:52
Rapperul Puya este un om foarte credincios:

Puya spune că nu și-a dorit niciodată să fie un părinte exigent și a încercat pe cât posibil să țină cont și de dorințele fiicelor lui. Din acest motiv, au fost uneori neînțelegeri între cântăreț și fetele cele mari.

Puya are o carieră de aproximativ 26 de ani în industria muzicală din România. Până să-și întemeie o familie, artistul a avut reputația de băiat rău, din cauza mesajelor din piesele sale și a atitudinii pe scenă. El a mai fost implicat într-o controversă în urmă cu doi ani, în aprilie 2022, după ce poliţiştii de la Brigada Rutieră l-au prins drogat pe un scuter.

Puya spune că a fost dintotdeuna credincios, fiindcă a avut exemple în familie. Experiențele de viață l-au adus mai aproape de Dumnezeu și a relatat un episod care să-i susțină ipoteza. Cu ani în urmă, în timp ce mergea s-o viziteze pe soția lui, mașina în care se afla s-a defectat. Cu autoturismul în service și timp liber la dispoziție, Puya a scris atunci trei piese care i-au schimbat radical viața.

„Tot timpul am avut niște exemple. Eu am fost cu bunicii mei la biserică când eram mic. Normal că nu puteam să fiu foarte evlavios la 18 ani, dar tot timpul am avut apropierea asta, și-n albume am mai pomenit. Având experiențe, trăind experiențe, atunci îți dai seama că lumea nu poate fi influențată doar de tine. Tu nu ești miezul. Tu ești, de fapt, un fir de praf care se plimbă printr-un deșert. Toți am trecut prin situații limită.

Puya se apucă de grădinărit! Artistul și-a făcut gospodărie la țară, unde are are solar și livadă. ”Nu le găsești în supermarket, acolo sunt interzise astea românești”
Îți dai seama că sunt niște forțe, e o chestie mai mare decât tine care acționează. Credința se simte, în primul rând, având experiențe. Experiențe de viață, nu neapărat în biserică citind cărți. Așa îl simți pe Dumnezeu, Îl simți în lucrurile care ți se întâmplă. De multe ori, mă duceam la studio și dădeam tot ce se putea mai bun din mine.

Nu ieșea absolut nimic. De exemplu, m-am dus la Timișoara să mă întâlnesc cu nevastă-mea – nu era nevasta mea, dar mă duceam după ea – și mașina în care eram…i-a bubuit motorul. Atunci am făcut cele mai tari piese din viața mea, n-aveam ce să fac atâtea zile până reparau ăia motorul. Undeva în balcani, Doamna și Bagabontul, Fresh – trei piese care mi-au schimbat viața’, a povestit el în podcastul lui Damian Drăghici.

Puya încearcă să le insufle credința și fiicelor sale, Melissa, Iuliana și Natalia.

„Da, încerc să-i duc pe copii la biserică, dar nu încerc să le impun. Oricum au și ore de religie. Mă mai ajută și soacră-mea, în ghilimele mă ajută, că e ateu. E greu să ai o bunică care e ateu. Tu îi zici ceva, ea îi zice cu totul altceva. Încercăm să le lăsăm liberul arbitru. Copiii, ajunși adulți, o să repete lucrurile pe care le-au văzut la părinți. Trebuie să fiu eu, în primul rând, cel care le dă un exemplu. Mai avem discuții pe tema asta, Paștele e Paște, mergem la biserică. Nu vreau să obțin efectul contrar’, a mai spus el.

Puya și soacra lui, la cuțite din cauza credinței: ”Nu crede în Dumnezeu. Ne înțelegem bine cât timp nu aducem subiectul religie în discuție”

Puya se bucură de un succes imens pe plan profesional, dar și pe plan personal. Artistul are o familie frumoasă alături de Melinda, soția lui, femeia cu care își împarte viața de mulți ani.

Citește și Puya, revoltat pe scena Neversea, în fața tinerilor: „OnlyFans și videochatul sunt prostituție, nu actorie!”

Puya și Melinda trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de zece ani, iar în 2011 s-au căsătorit și din rodul iubirii lor au ieșit trei fetițe frumoase și sănătoase. Cu toate astea, artistul are momente când nu se înțelege deloc cu soacra lui.

Ca în orice familie există și mici tensiuni, iar în familia cântărețului, scenele dramatice apar când este și soacra de față.Se pare că artistul nu își poate spune anumite păreri atunci când este și mama Melindei prin preajmă.

Recent, în cadrul unui interviu, Puya a vorbit despre religie și credință, explicând că nu este un exemplu în fața credincioșilor, însă crede în Dumnezeu și încearcă pe cât posibil să fie un om mai bun.

”Încerc să fiu credincios”

Fiindcă tot a venit vorba despre acest subiect, artistul a mărturisit și că nu se înțelege cu soacra lui din acest punct de vedere, tocmai pentru că femeia nu crede în Dumnezeu.

„Cred în Dumnezeu, dar nu am nicio problemă cu restul care au alte păreri (atei, musulmani, budiști etc.). Soacră-mea, de exemplu, nu crede în Dumnezeu. Dar ne înțelegem bine cât timp nu aducem subiectul religie în discuție.

Cred că oamenii discută prea mult în contradictoriu și de prea puține ori apelează la dialectică. Ne-am împărțit în multe găști care țipă una la alta fără să se și asculte vreo secundă”, a povestit Puya într-un interviu, potrivit Ciao.ro.

Citește și Puya a fost prădat de hoți. Artistul a răbufnit pe rețelele sociale: „Prostul care mi-a furat din curte”

Puya este cunoscut pentru numeroase melodii, unele dintre ele destul de vulgare, însă cu toate acestea, cântărețul este credincios.

Artistul încearcă să ține Postul de Crăciun și Paște, cât și să se spovedească. Totuși, recunoaște că îi este greu în fața tentațiilor, precum alcoolul sau un grătar bun!

„Ce să zic, încerc să fiu credincios. Încerc să țin post de Paște și de Crăciun și să mă spovedesc. E interesant să vezi cât de ușor cedezi în fața unei fripturi și a unei sticle de vin. În lumea asta plină de tentații, abținerea e un exercițiu bun.

Până la urmă cred că te definește mai mult puterea de a spune din când în când NU’, nu mereu DA’. Ca să zici DA’ mereu la toate e simplu, asta oricine o poate face!”, a mai spus artistul.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Anunțul momentului cu privire la pensiile românilor! Vin primele documente
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Daniela Condurache, tarif de lux. Cât încasează la un eveniment
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Sportivii israelieni vor primi protecție non-stop la Jocurile Olimpice de la Paris
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!