FOTO Cum arată vila din Snagov a Andreei Esca. Fiul ei, Aris, a arătat tuturor obiectele atipice de decor: „Multe chestii foarte folositoare”

Cum arată vila din Snagov a Andreei Esca. Prezentatoarea TV și soțul ei, Alexandre Eram, dețin o casă spațioasă pe malul lacului Snagov, zona cea mai râvnită de milionari. Câteva imagini din interiorul locuinței a împărtășit fiul lor, Aris, pe TikTok.
Alina Costache
22 apr. 2024, 10:07
FOTO Cum arată vila din Snagov a Andreei Esca. Fiul ei, Aris, a arătat tuturor obiectele atipice de decor:
Cum arată vila din Snagov a Andreei Esca

Cum arată vila din Snagov a Andreei Esca. Aris Eram locuiește în Spania, fiindcă acolo a decis să-și continue studiile superioare. Aflat în vizită la părinții săi, tânărul a împărtășit câteva imagini din interiorul locuinței, punând accent pe decorațiunile atipice.

Cum arată vila din Snagov a Andreei Esca

Obiecte din casa părinților mei care chiar au un sens. Multe chestii foarte folositoare prin casă”, a explicat tânărul la începutul videoclipului de pe TikTok.

În imagini se pot observa o pompă de benzină, chibrituri uriașe, o mini grădină, un storcător (n.r. – mic), un storcător uriaș, tacâmuri imense, cană xxl, o ușă de restaurant, toate copertele mamei, o riglă uriașă.

Fanii nu s-au abținut de la comentarii și l-au întrebat de anumite obiecte. „De unde este storcătorul?/ De la un punct încolo mă așteptam să apară și niste figuri de ceară/ Cele mai faine sunt ușa de restaurant și revistele înrămate… dar top este zâmbetul lui Aris/ Foarte tare!/ Stația Shell e cea mai tare!/ În bucătărie doar se dansează, da?/ Când putem vizita acest muzeu? Grup de 10 persoane, vă rog!„, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Citește și: Andreea Esca și-a făcut simțită prezența pe teritoriul rivalului. Alexia și Aris Eram au pregătit rețeta mamei lor la Chefi la cuțite și au reușit să-i impresioneze pe jurați

De ce și-a luat Andreea Esca șofer personal

Este una dintre cele mai apreciate știriste din România, iar de câțiva ani buni nu mai conduce, și-a luat șofer. Chiar dacă la început nu se simțea comod, acum s-a obișnuit și spune că nu se mai stresează din cauza traficului.

Am avut, de-a lungul anilor, câte un șofer, care era și pe post de bodyguard. Dacă ar fi fost după mine, și faptul că aveam un șofer mă deranja, pentru că era groaznic ca cineva să fie non-stop după mine, să știe unde mă duc, ce mănânc, cu cine vorbesc. Nu-mi plăcea. Doar că s-a hotărât că trebuie să am un șofer pentru că puneam în pericol businessul.

Eu conduceam ca o nebună și cred că le era frică că pur și simplu o să intru într-o zi într-un pom și stricăm… pentru momentul respectiv chiar era o problemă. Și atunci am renunțat cu greu. E adevărat că acum m-am obișnuit, pentru că este o demență să conduci și să parchezi în București, acum îmi convine treaba asta.

Dar ideea asta să mă duc cu bodyguard, mie mi-ar fi super rușine. Eu aș muri dacă m-aș întâlni cu cineva și ar merge un bodyguard după mine.”, a povestit Andreea Esca.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Alimentul pe care mulți români îl consumă, fără să știe că provoacă balonare. Ce recomandă medicii pentru ameliorarea acestei situații de disconfort
Capital.ro
Florin Salam e distrus de această veste: A intrat în comă. Medicii nu-i mai dau șanse
Playtech.ro
Ce apare pe alcooltest după ce mănânci un corn cu șampanie. Surpriza uriașă de care a avut parte un român după un experiment
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
„Mai mult de 13-14 ani nu faci dacă te-a pus cineva”. Dialog halucinant între principalul suspect al crimei din Brăila și mama acestuia. Ce l-a sfătuit femeia
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Premierul Viktor Orban va participa la Universitatea de Vară „Tusványos” și se va întâlni cu Marcel Ciolacu
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!