Horoscop 22-28 aprilie 2024 realizat de Daniela Simulescu. O săptămână marcată de revelații profunde. Ies la iveală aspecte adânc îngropate ale psihicului nostru și ale relațiilor noastre

Principalele evenimente astrologice ale săptămânii 22-28 aprilie sunt un careu între Soarele din Taur și Pluto din Vărsător, la începutul săptămânii, un aspect destul de tensionat.
Irina Dumitrescu
22 apr. 2024, 16:59
Horoscop 22-28 aprilie 2024 realizat de Daniela Simulescu. O săptămână marcată de revelații profunde. Ies la iveală aspecte adânc îngropate ale psihicului nostru și ale relațiilor noastre

Horoscop 22-28 aprilie 2024 Daniela Simulescu. În 24 aprilie, se formează Lună Plină în Scorpion, iar din 25 aprilie, Mercur își reia mersul direct, urmând ca la finalul săptămânii să fie marcat de trigoanele făcute de Lilith cu Uranus și Jupiter. Luna Plină în Scorpion este un moment intens și profund, care aduce la suprafață aspecte adânc îngropate ale psihicului nostru și ale relațiilor noastre. Această perioadă este adesea marcată de revelații profunde, eliberare emoțională și conștientizarea aspectelor întunecate ale sinelui nostru sau ale vieții noastre.

Iată care sunt previziunile săptămânii, realizate de astrologul Daniela Simulescu.

Horoscop 22-28 aprilie 2024 Daniela Simulescu BERBEC

Săptămâna aceasta, năvălesc informațiile asupra Berbecilor, iar acestea vor absorbi multe dintre ele doar ca să simtă că au un rost. În sectorul sănătății, există multă confuzie. Nativii pot primi un diagnostic pe care nu-l pot accepta. Nu prea înțeleg ce se întâmplă cu ei și au impresia că toată lumea a luat-o razna.

Horoscop 22-28 aprilie Daniela Simulescu TAUR

Este cel mai bun moment pentru ca nativii să renunțe la activitățile care nu le sunt de niciun folos. Este esențial ca Taurii să stea departe de luptele de putere și să nu încerce să convingă pe nimeni de nimic pentru că nu vor avea sorți de izbândă. Unii dintre nativi vor avea parte de încheierea relației de cuplu.

Citeste si Horoscop 22 – 28 aprilie 2024 realizat de Alina Bădic. Contextul astral al săptămânii vine cu multe tulburări și încercări, dar ne oferă și soluțiile

Horoscop 22-28 aprilie 2024 Daniela Simulescu GEMENI

În această săptămână, Gemenii vor scăpa de confuzia care le-a încețoșat mintea în ultima perioadă și vor avea parte de mai multă claritate. Este important să încerce să nu rămână captivi unor gânduri, supărări.

Horoscop 22-28 aprilie 2024 RAC

Atenție la discuțiile cu șefii! Este important ca nativii să se prezinte în fața lor cu argumente, cu dovezi. Dacă au de luat decizii, sunt predispuși a se lăsa influențați de tot felul de prostii. Important este să nu se grăbească și să nu se lase influențați de părerile oamenilor.

Horoscopul săptămânii 22-28 aprilie 2024 LEU

Săptămâna aceasta, Leii, contrar felului lor de-a fi, vor fi cu stima de sine la pământ. Se supără că nu sunt validați, că nu sunt ascultați și au tendința să se bagte în tot felul de situații complicate. Recomandarea astrologului este să fie deschiși la învățare. Grijă mare la călătorii și acte.

Horoscop 22-28 aprilie 2024 Daniela Simulescu FECIOARĂ

Fecioarele sunt întotdeauna foarte sigure pe ele. În această perioadă, însă, vor avea surpriza că vor fi deschiși să primească și alte informații. E o perioadă importantă pentru cei care vor să călătorească, studieze.

Horoscop 22-28 aprilie Daniela Simulescu BALANȚĂ

Unii vor avea discuții inutile cu partenerul, de unde vor ieși la suprafață soluții și idei extraordinare. Vor apărea oameni noi în viețile acestor nativi, depinde de ei să cântărească dacă aceștiamerită sau nu atenția lor. Vor fi destul de multe cheltuieli săptămâna care urmează.

Horoscop 22-28 aprilie 2024 Daniela Simulescu SCORPION

Săptămâna aceasta poate fi decisivă pentru relația în care se află Scorpionii. Neînțelegerile cu partenerul se acutizează. Există multă confuzie, ceață, victimizare.

Horoscop 22-28 aprilie 2024 Daniela Simulescu SĂGETĂTOR

Relațiile cu copiii și cu partenerul se pot îmbunătăți. Acești nativi riscă să fie nervoși fără motiv. Pot avea parte de momente ciudate în familie, bine ar fi să stea departe de persoanele mai dubioase.

Citeste si Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Gemenele Adina și Oana Timofte au dezvăluit zodiile care vor câștiga sume colosale

Horoscop săptămânal 22-28 aprilie Daniela Simulescu CAPRICORN

Planul financiar este destul de afectat de alinierea planetelor. Apar cheltuieli neprevăzute.

Horoscop 22-28 aprilie 2024 VĂRSĂTOR

În familie apar situații neprevăzute și mulți Vărsători vor fi puși în situația de a lua o decizie. Săptămâna mai vine cu niște situații neașteptate la locul de muncă, cu tensiuni. Nativii vor fi puși în niște situații limită. E foarte important să nu facă promisiuni și bine ar fi nici să nu creadă în promisiuni.

Horoscop 22-28 aprilie 2024 Daniela Simulescu PEȘTI

Peștii așteaptă să le pice din cer soluțiile unor probleme, dar acest lucru nu se va întâmpla. Recomandat ar fi să nu grăbească anumite lucruri.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Lidia Fecioru a dezvăluit băutura care te adoarme instant. Te scapă de agitație și insomnie și poți să o faci acasă: „Miraculoasă”
Capital.ro
S-a dat interzis în TOATĂ ROMÂNIA. Ordinul care devine LEGE pentru toată lumea
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Wimbledon. Emma Răducanu provoacă retragerea lui Andy Murray
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit înecat la Costineşti! Ce le-a zis prietenilor înainte: 'Dacă păţesc ceva...
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
Se plătesc 10.000 DE LEI în fiecare lună. Banii care pot intra direct PE CARD
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Grav accident rutier în nord-vestul Ucrainei: 14 persoane decedate, inclusiv un copil
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!