Andreea Tonciu își bagă soțul în faliment, fără nicio reținere: „Nu mai vorbim de bani, că banii vin și pleacă”

Andreea Tonciu a vorbit despre cea de-a doua experiență de la Survivor, din Republica Dominicană, dar și despre sumele colosale pe care le cheltuiește.
Alina Costache
23 apr. 2024, 12:28
Andreea Tonciu își bagă soțul în faliment, fără nicio reținere: „Nu mai vorbim de bani, că banii vin și pleacă”
Andreea Tonciu cheltuiește bani cu nemiluita

Timp de șase nopți, Andreea Tonciu a fost nevoită să doarmă sub cerul liber, pe o scândură. Fricile sale au fost alimentate de vietățile splbatice din Republica Dominicană, însă, tot acest chin pare să fi mertiat pentru brunetă, care și-a alimentat cardul, odată cu participarea la Survivor All Stars.

Citește și: Elena Marin, dezvăluiri din viața intimă. Fosta concurentă de la Survivor All Stars nu are iubit la 36 de ani: „Doamne, Doamne știe cum le aranjează”

Fanii vedetei s-au întrebat de ce vedeta a mai participat la emisiunea de la Pro TV, dacă prima dată a decis să plece acasă, așa că a decis să vină cu o explicație.

„Nu îmi place să refuz lucruri. Îmi place foarte mult să apar la televizor și nu pot să spun nu, chiar dacă știu că o să-mi fie greu acolo. Când văd că nu mai pot, cedez și plec acasă.

Foarte dificil. A fost ALL STARS. În mintea mea, când m-am gândit la ALL STARS, zic ‘să vezi ce o să mâncăm pe acolo, ne duce pe la hotel’. De unde? Nu ne dădea absolut nimic. Acum doi ani când am participat la Survivor, chiar dacă pierdeam jocul, ne dădea jumătate din cantitatea de mâncare. Acum nu ne-a mai dat absolut nimic. Și ce m-a traumatizat pe mine cel mai mult, că am dormit sub cerul liber șase nopți, pe o scândură. M-am acomodat până la urmă, dar problema mea a fost că n-am avut acoperiș.

Dacă aveam o căsuță, care avea și o ușă care să fie din lemn și să dormim pe jos, nu era o problemă pentru mine. Sunt foarte fricoasă și îmi era teamă să nu vină ceva, să mă atingă ceva. Într-o noapte știi ce am pățit, nu?! Stăteam ghemuită, mă crezi că nu îmi mai simțeam picioarele?! Îmi era frică să îmi dau picioarele mai jos. Zic ‘Doamne, dacă se urcă ceva și nimerește pe picioarele mele?!’. Într-o noapte, am simțit că a căzut ceva pe picioarele mele. Dar fiind întuneric, n-am văzut ce. Am dat din picioare, ce am făcut pe acolo!”, a declarat Andreea Tonciu, pentru Cancan.ro.

Citește și: Câştigător Survivor România 2024. Jador a dezvăluit cine va lua marele premiu, surpriză uriaşă

Andreea Tonciu își face toate poftele și nu se uită la bani, mai ales atunci când sunt ai soțului, când vrea să își satisfacă o dorință. Vedeta spune că nu știe cât cheltuiește lunar și nu are un bilanț în acest sens.

„Nu mi-am făcut. N-am limită, ăsta e răspunsul. Câteodată (n.r soțul îi atrage atenția), când îl dau peste cap, dar așa nu. Nu mai vorbim de bani, că banii vin și pleacă”, a mai dezvăluit Andreea Tonciu, pentru sursa citată.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Instagram: Cea mai descărcată aplicație din lume, devansând TikTok
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'